Klokker

Her finner du et stort sortiment av dameklokker. Vi følger de nyeste trendene og jobber kontinuerlig med å holde utvalget vårt spennende og moderne.

Klokker

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr149
    kr24845
Merke
Urverk
Diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Farge på klokkeeske
Farge på urskive
Farge på bezel
Farge på rem
Rem
Energi
Gangreserve
Funksjoner
Urkasse materiale
Dekorasjon
Klokkerembredde
Materiale
Farge
Type klokke
Type barneklokke

1792 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stort utvalg av klokker til dame 

Hos Ditur.no finner du klokker til damer som komplimenterer all verdens stilarter og uttrykk. Du er derfor nesten garantert at den neste klokken din ligger klar her på siden. Enten du ser etter en smartklokke med skritteller eller gullklokke, finner du det her på siden.  

Et stilrent eller lekent armbåndsur eller dameklokker kan komplimentere og perfeksjonere ethvert antrekk og look. 

Dameklokken er et viktig tilbehør som kan tilpasses enhver anledning, uansett om du skal på fest, jobb, byen eller bare nyte en rolig kveld hjemme. Riktig material eller design kan drastisk endre ditt uttrykk eller innføre litt ekstra glede til garderoben din. 

Gode priser på dameklokker 

Ditur.no har klokker i en rekke forskjellige prisklasser. Etter vår mening er ikke kvalitet og dyrt synonymer. Det er derimot viktig for oss at alle har mulighet til å få en flott klokke, uten at den behøver å koste flerfoldige tusenlapper. Derfor kan du finne billige dameklokker her som passer innenfor ditt budsjett.  

Du kan også søke etter klokker og sortere dem basert på pris ved hjelp av våre filtre slik at du kan finne en klokke som passer ditt budsjett. 

Utover dette finner du også et stort utvalg av klokkereimer og klokkeesker, som helt sikkert vil passe til dine behov. 

Klokkemerker for dame 

Hos Ditur er det lett å finne din neste dameklokke. Vi har klokker i mange forskjellige stilarter, materialer og størrelser. Du kan bl.a. finne klassiske armbåndsur i delikate og feminine designs; klokker med et maskulint touch samt moderne dameklokker, hvor funksjonalitet og minimalisme er prioritert. 

Selv om vi har et stort utvalg, er alle modeller, merker og materialer nøye utvalgt slik at de lever opp til standarden vår. En klokke, uansett om den er billig eller dyr, skal holde i mange år og skal være laget i en ordentlig kvalitet.  

Du kan blant annet få dameklokker fra:  

Og mange andre

Leter du etter et merke eller en modell vi ennå ikke har på lager? Da er du alltid velkommen til å kontakte kundeservicen vår - så undersøker vi mulighetene for å bestille det ønskede produktet.

Ulike klokker til ulike anledninger

Ditur har et stort utvalg av dameklokker som passer ulike behov og ulike stiler. Ser du etter en hverdagsklokke eller smartklokke? I vår nettbutikk finner du mange ulike klokker du kan velge i. Du kan også enkelt sortere etter for eksempel pris, merke, størrelse, farge mm. Ved hjelp av filtrene på siden. 

Moteklokke til dame 

Om du ser etter en fin klokke til dame som som du kan bruke i hverdagen, kan merker som Michael Kors eller Tommy Hilffiger passe fint. Her finner du feminine og elegante klokker. Vi har et stort utvalg slik at du kan velge den klokken som best passer til din stil. 

Smartklokke til dame 

Om du ønsker en klokke med mange gode funksjoner kan en smartklokke være den rette klokken for deg. Smartklokker er perfekt for deg som er opptatt av helse og har en aktiv livsstil ettersom klokken kan hjelpe deg med ulike ulike helsemålinger eller andre sportslige funksjoner. Ditur tilbyr blant annet smartklokke til dame fra Garmin.   

Finn din neste dameklokke hos Ditur.no

Hos Ditur.no finner du ikke kun et stort utvalg - vi tilbyr også prisgaranti på alle klokker.

Vi jobber hardt med å sikre deg den best mulige prisen på alle modeller og merker. Hvis du finner en klokke hos en konkurrerende forhandler, har du mulighet for å kjøpe den samme klokken hos oss - til en tilsvarende pris. 

Alle klokkene våre er dekket av en 99-dagers returrett og 2-års reklamasjonsrett. Hvis du plutselig skulle angre på valget ditt, eller har funnet en feil på klokken, er du derfor godt dekket.

Du kan lese mere om vår prisgaranti her.

5-stjerner på TrustPilot

God service betyr mye for oss. Dette er noe som kan leses på vår TrustPilot. I skrivende stund har vi 2 000+ anmeldelser.

Vi ligger konsekvent som en av de best anmeldte forhandlerne av klokker på nett. Vi jobber hardt for å sikre deg den beste kundeopplevelsen mulig, og for å kunne tilby deg en god pris på den nye klokken din.

Har du spørsmål eller bruk for hjelp, kan du kontakte oss her via epost: [email protected]

45