Rask levering - Ingen toll - Prisgaranti

Klokker

Hos Ditur.no finner du et stort sortiment av dameklokker. Du får klokker til damer i et hav av materialer og designs fra bl.a. Skagen, Olivia Burton, Tommy Hilfiger og en rekke andre populære merker. Vi nærstuderer de nyeste trends og jobber løpende med å holde sortimentet vårt spennende og moderne.

Du kan til tider også finne tilbud på dameklokker her på siden - men vi sørger uansett hva for at du får den best mulige prisen på ditt neste ur. Du får prisgaranti og rask levering når du kjøper hos Ditur.no.

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr199
    kr24845
Merke
Urverk
Klokkens diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Klokkeeskens farge
Urskivens farge
Bezel farge
Remmens farge
Rem
Krone
Spesielle funksjoner
Gangreserve
Materiale
Dekorasjon
Klokkerembredde
Stropplengde
Klokkemateriale
Fargen på klokken
Diameter
Type klokke
Type barneklokke
Smykker materiale
Smykkerfarge
Smykkestørrelse
Materiale accessories
Gavesett inkludert

1468 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dameklokker

Et stilrent eller lekent armbånds- eller dameur kan komplimentere og perfektere ethvert outfit og look.

Dameklokken er et viktig smykke og accessory som kan tilpasses enhver anledning, uansett om du skal til fest, på jobb, i byen eller bare nyte freden hjemme. Det riktige materialet eller design kan radikalt endre ditt uttrykk eller innføre litt ekstra glede til garderoben din.

Hos Ditur.no finner du klokker til damer, som komplimenterer eller kan kombineres med all verdens stilarter og uttrykk. Du er derfor nesten garantert at den neste klokken din ligger klar her på siden.

Ditur.no har også klokker i en rekke forskjellige prisklasser. Etter vår mening er ikke kvalitet og dyrt synonymer. Det er derimot viktig for oss at alle har mulighet for å få en flott klokke, uten at den behøver å koste en million.

Utover dette finner du også et stort utvalg av remmer og klokkeesker, som ganske sikkert vil passe til dine behov.

Stort sortiment av klokker til damer - i alle slags designs og stilarter

Hos Ditur er det lett å finne ditt neste dameur. Vi har klokker i mange forskjellige stilarter, materialer og størrelser. Du kan bl.a. finne klassiske armbåndsur i delikate og feminine designs; klokker med et rått og maskulint touch samt moderne dameklokker, hvor funksjonalitet og minimalisme er prioritert.

Selvom vi har et stort utvalg, er alle modeller, merker og materialer nøye utvalgt slik at de lever opp til standarden vår. En klokke, uansett om den er billig eller dyr, skal holde i mange år og skal være laget i en ordentlig kvalitet. Du kan blant annet få dameklokker fra

Leter du etter et merke eller en modell vi ennå ikke har på lager? Da er du alltid velkommen til å kontakte kundeservicen vår - så undersøker vi mulighetene for å bestille hjem det ønskede produktet.

Finn din neste dameklokke hos Ditur.no

Hos Ditur.no finner du ikke kun et stort utvalg - vi tilbyr også prisgaranti på alle klokker.

Vi jobber hardt med å sikre deg den best mulige prisen på alle modeller og merker. Hvis du finner en klokke hos en konkurrerende forhandler, har du mulighet for å kjøpe den samme klokken hos oss - til en tilsvarende pris.

Alle klokkene våre er dekket av en 99-dagers returrett og 2-års reklamasjonsrett. Hvis du plutselig skulle angre på valget ditt, eller har funnet en feil på klokken er du derfor godt dekket inn.

Du kan lese mere om prisgarantien vår her.

5-stjerner på TrustPilot

God service betyr mye for oss. Dette er noe som kan leses på vår TrustPilot. I skrivende stund har vi 25.000+ anmeldelser.

Vi ligger konsekvent som en av de best anmeldte forhandlerne av klokker på nett. Vi jobber hardt for å sikre deg den beste kundeopplevelsen mulig, og for å kunne tilby deg en god pris på den nye klokken din.

Har du spørsmål eller bruk for hjelp, kan du kontakte oss her via epost: [email protected] eller på telefon +45 60 57 07 35. Telefonen er åpen alle hverdager fra kl. 10.-15.

 

37