Calvin Klein

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr365
    kr2495
Kjønn
Merke
Urverk
Diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Farge på klokkeeske
Farge på urskive
Farge på bezel
Farge på rem
Rem
Urkasse materiale
Materiale
Farge
Type klokke
Type accessory

55 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Calvin Klein klokker, vesker og belter

Vi har et stort utvalg av Calvin Klein klokker, vesker, belter og kortholdere.

Calvin Klein er et av verdens ledende mote merker. CK er kjent i kles- og moteindustrien for deres ekstremt vakre design og høye kvalitet. Merket ble grunnlagt i USA tilbake i 1968, da den amerikanske designeren Calvin Klein etablerte merket. I dag selges klær og tilbehør fra merket i alle verdensender og har virkelig manifestert seg i de fleste grener av mote industrien.

Herreklokker fra Calvin Klein

Calvin Klein er et av verdens ledende mote merker og derfor er de selvfølgelig også et kjempestort merke i herre klokke bransjen. Calvin Klein produserer og designer noen virkelig stilige og elegante herreklokker i mange forskjellige design og farger. Klokkene er laget av kvalitets materialer, så de har lang levetid. I tillegg er Calvin Klein verdenskjent for sine kule design og det tar de også med seg inn i herre klokkene sine. Finn hele vårt utvalg av herre klokker fra Calvin Klein her.

Calvin Klein vesker og kortholdere for damer

Hos Ditur har vi et stort utvalg av damevesker fra CK.

Veskene til damer fra Calvin Klein kommer i mange forskjellige design, størrelser og farger. Calvin Klein har lagt utrolig mye omtanke i designene deres og de ser på selv de minste detaljene. Calvin Klein veskene består først og fremst av imitert skinn, som ser veldig fint ut i kombinasjon med deres design. En ting som alle dameveskene har til felles er at den ikoniske CK logoen er gjentatt på en helt sentral måte i hvert enkelt design.

Calvin Klein vesker og kortholdere for herre

Vi har et stort utvalg av Calvin Klein herre vesker og kortholdere.

Calvin Klein herre vesker er veldig enkle og eksklusive i deres design. Den ikoniske Calvin Klein logoen er gjentatt i alle deres design, som er med på å gi det eksklusive utseendet. Veskene er primært laget av skinn, som gir et godt utseende samtidig som de er av god kvalitet.

Prisgaranti og rask levering

Leter du etter et spesifikt Calvin Klein produkt? Ikke nøl med å kontakte oss. Vi undersøker gjerne om den aktuelle modellen kan være en del av vårt utvalg av produkter.

Du får også full prisgaranti på alle våre varer. Det betyr at dersom du finner samme produkt til en rimeligere pris (ikke på tilbud), matcher vi gjerne prisen. Vi holder også et øye med konkurrentene slik at vi kan gi deg best mulig pris. Du kan lese mer om vår prisgaranti her.

Har du spørsmål til våre Calvin Klein produkter? Eller trenger du bare litt hjelp? Da er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice her, på e-post:  [email protected] eller på telefon  +4560570735

2