Maserati

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr745
    kr8845
Kjønn
Merke
Urverk
Diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Farge på klokkeeske
Farge på urskive
Farge på bezel
Farge på rem
Rem
Energi
Gangreserve
Urkasse materiale
Dekorasjon
Klokkerembredde
Materiale
Farge
Type klokke
Längd
Type smykker

Samlinger(10)

160 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Maserati Klokker

Finn din nye Maserati klokke her hos Ditur

De fleste kjenner nok til de eksklusive luksusbiler som Maserati produserer. Men langt færre, at det faktisk også produseres Maserati klokker. Hos Ditur har vi en stor utvalg av de fine klokker som lever opp til alle standarder for italiensk håndverk og design som også komme til uttrykk ved at klokkene er IP 167 godkjent.

Utover en rikdom av klokker har vi også et utvalg av eksklusive Maserati-armbånd som matcher klokkene helt perfekt.

Maserati klokker eies av den store italienske klokke-virksomhet Morellato Group som også er kjent for å stå bak Ferrari klokkene. Materialene er alltid nøye utvalgt så det sikres klokker av aller høyeste kvalitet.

Maserati klokker - med inspirasjon fra bilens verden

Der er flere store merker som går inn i klokke-branchen og selger lisensen til å selge og produsere i deres navn videre til firmaer som Morellato Group. Heretter vil mange ikke ha noe med selve designet og produksjonen av klokkene å gjøre. De vil bare tjene penger på å selge selve navnet.

Sådan er det ikke med Maserati klokker. Morellato Group arbeider tett sammen med Maserati i forberedelsen av nye klokker. De samarbeider om design og look, og Morellato Group har funnet stor inspirasjon til klokkene i Maseratis utvalg av biler og båter. 

Den mest tydelige konsekvens av dette er at den ikoniske Maserati-tregaffel inngår i designet på mange klokker. Ligeledes har flere av Maseratis klokker en klokkeskive med klare referanser til det karakteristiske gitter man finner på fronten av mange av Maseratis biler.

Historien om Maserati

Historien om Maserati starter helt tilbake i 1914, hvor merket ble etablert i den italienske by Bologna. Siden den gang har merket spillet en stor rolle i hele den kultur som omkranser racing og racerbiler. Det var nemlig primært racerbiler, som Maserati tok seg opp å starte med.

Men som mange nok vet produserer de i dag også en rekke forskjellige luksusbiler, som likesom klokkene, er kjennetegnet ved høy kvalitet og en fin utseende. Utover biler, har Maserati også en stor historikk innenfor båter og seiling, som noen av klokkene har også trukket inspirasjon fra.

Det mest ikoniske kjennetegnet ved Maserati er nok ved velkjente tregaffel som pryder fronten av nesten alle biler, klokke og både som Maserati produserer. Treforken ble en del logoen, etter inspirasjon fra den Neptun-statue, som står i Maseratis hjemby, Bologna. 

Stort utvalg av kule klokker fra Maserati

Utforsk vår store utvalg av kule klokker fra Maserati og finn det som tiltaler deg mest. I vår utvalg av Maserati klokker vil du primært se klokker til menn, men det er også en utvalg av flotte og funksjonelle klokker til kvinner i vår utvalg.

Kjøp din Maserati klokker på Ditur

Kjøp din nye Maserati klokke hos Ditur i dag. Vår prisgaranti sikrer markedets skarpeste priser, og vår rask levering gjør at du ikke skal vente lenger tid enn høyst nødvendig. 

Vi arbeider hardt for å gi deg den beste kjøpsopplevelsen, og det forteller våre nåværende kunder at de kan merke. Vi har fem stjerner og 2.000+ anmeldelser på Trustpilot.

Utover vår store utvalg av Maserati klokker har vi også en masse andre kvalitetsmerker som du kan sjekke ut akkurat her. Hvis du har bruk for hjelp kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

4