Daniel Wellington

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr465
    kr2995
Kjønn
Urverk
Diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Farge på klokkeeske
Farge på urskive
Farge på bezel
Farge på rem
Rem
Funksjoner
Urkasse materiale
Dekorasjon
Klokkerembredde
Materiale
Farge
Type klokke
Längd
Type smykker

Samlinger(4)

96 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Daniel Wellington

Alle klokker fra Daniel Wellington har design med flotte detaljer som tar utgangspunkt i minimalisme og presisjon. Med et armbåndsur fra Daniel Wellington på håndleddet får du et unikt og diskre tilbehør. De populære dame- og herreklokkene er kjent for deres styrene og tidløse eleganse som kan brukes til både hverdag og fest.  

Daniel Wellington klokke

Hos Ditur har vi et stort utvalg av vintage-inspirerte og tidløse klokker fra Daniel Wellington. Historien bak klokkemerket er uvanlig for en relativt ung klokkeprodusent. Svensken  Filip Tysander møtte engelskmannen Daniel Wellington med kjrlighet for vintage klokker under en av sine mange reiser. Klokkene fasinerte  Filip Tysander som ble inspirert til å designe sine egne klokker som lånte elementer fra vintage klokker til å skape et nytt, mer tidløst design. Slik ble Daniel Wellington klokkene skapt. 

Et studie i minimalisme

Daniel Wellington klokkene er en studie i minimalisme hvor formålet er å ta det helt klassiske og stilrene uttrykket og perfeksjonere det til den grad hvor klokkene er så fine estetisk at de passer til både hverdag og fest. 

Daniel Wellington er nok mest kjent for deres helt klassiske kloker med lærreim, men du kan også finne mange stilrene klokker med stållenke eller andre reimer. 

På den måten omfavner merket også ulike preferanser slik at alle kan få et minimalistisk og moterikt armbåndsur. 

Stort udvalg af Daniel Wellington klokker

Daniel Wellington klokker fås til både menn og kvinner, og her hos Ditur har vi selvfølgelig et stort utvalg av både herreklokker og dameklokker fra Daniel Wellington.

De flotte klokkene har først og fremst en praktisk funksjon, men samtidig gir en Daniel Wellington klokke deg et flott tilbehør som også gir et personlig preg og piffer opp antrekket ditt. 

Klokker til damer fra Daniel Wellington

Dameklokkene fra Daniel Wellington er enkle og elegante, det vil derimot ikke si at klokkene er kjedelige. Samspillet mellom de enkle utsikvene og klokkereimene gjør at klokken raskt blir lagt merke til. 

Klokkene til kvinner er gjerne små klokker som gjør at klokken får oppmerksomhet uten å dekke hele håndleddet. 

I tillegg finnes klokkene i ulike stiler, du kan finne klassiske lærreimer, men vi tilbyr også Daniel Wellington klokker i stål og mesh-lenker.  

Klokker til herre fra Daniel Wellington

Daniel Wellington har også et stort utvalg av klokker til menn. Deres herreklokker er litt større enn klokkene til dame og ligger mellom 36 og 40mm. 

Klokkene finnes i naturlige klokker og kommer i hvit, svart, gullbelegg og stål. Bruk våre filtere her på siden for å finne den perfekte klokken til deg - her kan du sortere i farge, utverk og mer.  

Reim til Daniel Wellington klokke

Daniel Wellington klokker er gjent for å ha fire bestemte reimer: lær, stål, mesh og nato-reim. Vi har et stort utvalg, dermed har du flere reimer å velge mellom og kan enkelt endre utseende på din klokke hos Ditur. Vi har blant annet: 

 

  • Stort udvalg av klokkereimer i ekte lær som finnes i sort, brun og cognac. 
  • Lenker i stål er klassiske og sitter godt på håndleddet. De er laget av rustfritt stål og fås med belegg i sort og gull. 
  • Meshlenker er lett å bære. Den former seg fint rundt håndleddet, noe som sikrer at reimen sitter behagelig. Meshlenker er laget i rustfritt stål og finnes i farger som sølv, sort og gullbelegg. 
  • Nato-reimer har blitt svært populære de siste årene og finnes hovedsaklig i sort.  

Tilbehør til din Daniel Wellington klokke

Mangler du et sted at opbevare dine flotte Daniel Wellington klokke? Sjekk ut vårt utvag av klokkebokser. Du kan finne klassiske bokser eller oppbevaring til å ha med klokken din ut på reise. 

Du kan også finne verktøy og annet tilbehør til klokken din her 

Få et godt tilbud på Daniel Wellington klokker

Hos Ditur er vi stolte Daniel Wellington forhandlere, og derfor tilbyr vi også prisgaranti, når du kjøper en Daniel Wellington klokke hos os. På den måde kan du være sikker på at du får din nye nye Daniel Wellington klokke til en god pris. 

I tillegg til at du kan være sikker på å få klokker til gode priser hos oss, kan du nesten alltid også finne ekstra gode tilbud på Daniel Wellington klokker.  

Når du handler hos Ditur får du automatisk en rekke fordeler. Vi gir deg 2 års garanti og 99 dagers retturrett. Vi jobber hard for å gi deg den beste opplevelsen med å handle klokke på nett, det sier våre nåværende kunder at de kan merke. Vi har 4,7 stjerner på Trustpilot og over 2000 anmeldelser.  

3