Rask levering - Ingen toll - Prisgaranti

Om Ditur

1

Ditur.no er en norsk nettbutikk som åpnet dørene forkiundene våre om vinteren 2014.

Helt fra den spede starten har det hos Ditur.no vært intensjonen å selge moderne og unike klokker hvor kunden ikke betaler for merket, men kun betaler for kvalitet og design. Dette målet jobber vi fortsatt mot hver eneste dag når vi utvider sortimentet vårt og utvelger produkter som henvender seg til norske motebevisste menn og kvinner. Vi har dessuten utvidet sortimentet, slik at vi i dag også har noen av de motemerkene som tilbyr klokker av høy kvalitet til en rimelig penge. 

Hos Ditur.no er den viktigste forutsetningen for suksess, at vi har fornøyde kunder. Det oppnår vi ved å hele tiden sikre oss en enkel og brukervennlig hjemmeside med sikkerheten på topp, og hvor kundene og kjøpsopplevelsen er i fokus.

Hos Ditur.no får du alltid 99 dagers full returrett, 2 til 5 virkedager levering og prisgaranti på kjøpet ditt.

Hvem er vi?

DitUr.no eies av DitUr.dk ApS (CVR 35636919), hvilket er et dansk registrert selskap. Dette sikrer kundene våre at alle kjøp hos oss er underlagt den danske og norske kjøpsloven, noe som garanterer de beste forbrukerforholdene for kundene våre. Medarbeiderne hos DitUr.no er alle klokkeentusiaster, noe som betyr de har de beste mulighetene for å rådgi samt besvare spørsmålene dine. Du finner hjelpesenteret vårt med mer informasjon og mulighet for å kontakte oss her. Er du fra Danmark, eller er bosatt i Danmark, anbefaler vi at du tar turen innom vår danske side som du finner her.

Grunnleggerne av Ditur.no, Kasper & Mikkel Dissing, er blant annet kjent fra TV, hvor de har stått ansikt til ansikt med de 5 løvene i DR1-produksjonen Løvens Hule. Gjennom dette møtet har de også fått Jacob Risgaard og Jesper Buch med som medeiere.


Hvordan kommer du i kontakt med oss?

Vi har kontor, lager og butikk på; Elmegårdsvej 12, 8361 Hasselager i Danmark. Du kan kontakte oss via tlf. 0045 60570735 eller e-post: [email protected]

Hva sier kundene våre?

Kundene våre elsker oss! Du kan se samtlige anmeldelser på Trustpilot her.  

Trygg E-Handel

Hos Ditur.no er vi sertifisert av Virke.

128x128

Stop spam

Hos Ditur.no tolerer vi ikke spam, og derfor vi er tilmeldt StopSpam

Stop online spam

Miljøvennlig pakning

Hos Ditur.no går vi veldig opp i miljøvennlig pakning, og kontrollerer prosessene våre fortløpende for å sikre at vi har så miljøvennlig pakning som mulig!

Stopp papirsvinn

Hos Ditur.no gjør vi alt vi kan for å minimere papirsvinn. Derfor får du også kun kvitteringen din mm. elektronisk.

Stopp Plastsvinn

Hos Ditur.no har vi et brennende ønske om å minimere plastsvinn og komme de forurensede verdenshavene til unnsetning. Vi støtter og selger dessuten de populære 4ocean-armbåndene som hjelper med å rense havene.