Herreklokker

Hos Ditur.no finner du Norges største utvalg av herreklokker. Vi har gjennom en omfattende utvelgelsesprosess sikret oss at vi alltid har de nyeste og mest trendy merkene i butikken vår.

Herreklokker

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr149
    kr80595
Merke
Urverk
Diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Farge på klokkeeske
Farge på urskive
Farge på bezel
Farge på rem
Rem
Energi
Gangreserve
Funksjoner
Urkasse materiale
Dekorasjon
Klokkerembredde
Materiale
Farge
Type klokke
Type barneklokke
Längd
Type smykker
Tilbehør

3272 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Herreklokker

Hos Ditur.no finner du Norges største utvalg av herreklokker. Vi har gjennom en omfattende utvelgelsesprosess sikret oss at vi alltid har de nyeste og mest trendy merkene i butikken vår. Vi velger alltid merker og modeller med utgangspunkt i en høy kvalitet for pengene. Vi mener at god kvalitet ikke behøver å være dyrt. Hos Ditur.no får du dessuten alltid prisgaranti, noe som sikrer deg den beste prisen på markedet! 

Finn din stil med herreklokke 

Et flott armbåndsur og godt tilbehør gjør deg straks mer stilfull og trendy. Noen mener til og med at et armbåndsur er det viktigste tilbehøret for en trendy og stilfull mann. Derfor er det ekstra viktig å velge en klokke av god kvalitet som passer perfekt for deg og dine behov. 

Som mann vil man typisk forbinde klokken med det viktigste tilbehøret. Du kan skape en flott look med de riktige klærne, men skal man sette prikken over i-en, vil et stilrent ur være et sikkert valg som kan gjøre ethvert antrekk til noe helt unikt. 

Stil er noe som er personlig og er med på å uttrykke og representere deg. Du bør kunne bære klokken med stolthet som viser hvem du er. Derfor har vi klokker i alle farger og fasonger slik at du kan velge akkurat det som passer deg best. Velg mellom herreklokker i gull og sølv, digital eller analog, her finner du mye forskjellig. 

Vi er stolte over å tilby det beste utvalget av herreklokker til faste lave priser. I tillegg kan du alltid få en rekke gode tilbud på herreklokker på salg her på siden. 

Kjempeutvalg av moderne herreklokker i høy kvalitet

Hos Ditur.no har vi et kjempeutvalg av herreklokker som alle byr på moderne design og høy kvalitet. For øyeblikket har vi et utvalg på hele enn 173 herreklokker og 12 av de største merkene på det norske markedet, inkludert merker som Garmin og Casio.  

Vi er klar over at norske menn er forskjellige og derfor går etter forskjellige stilarter når det kommer til klokker. Derfor har vi et stort utvalg som består av herreklokker til enhver smak. Uansett om du liker enkle og klassiske klokker eller mer sporty og iøynefallende klokker, så kan du finne den fremtidige klokken din hos Ditur.no.

Vi utvider konstant utvalget vårt, slik at det er enda flere merker og klokker å velge mellom. Du kan bl.a. kjøpe trendy klokker fra følgende merker: 

 

Det er altså snakk om noen av de største klokke produsentene som alle har stor suksess på det norske markedet. 

Om du leter etter en klokke fra et av de ovenstående merkene som vi ikke har på lager, kan du ta kontakt med kundeservice og høre om muligheten for å bestille den ønskede klokken hjem.

Herreklokker med skinnreimer er bl.a. en viktig del av utvalget vårt.

Reim til klokke 

For øyeblikket har vi et utvalg bestående av over hundre klokker med skinnreim. Innenfor moteverdenen er herreklokker med skinnrem en stort hit. Det gjelder også på det norske markedet. Men du har naturligvis også mulighet for å kjøpe herreklokker med gummireim, natoreim, stållenke og aluminiumslenke om du heller ønsker det.

Kjøp din neste herreklokke til den beste prisen

Om du skal du kjøpe en herreklokke er det ingen grunn til å betale en formue for en moderne klokke. Vi bestreber oss på å være den billigste forhandleren av herreklokker. Derfor gir vi prisgaranti på klokker fra alle merker. Vi sjekker løpende priser hos konkurrerende butikker og nettbutikker med det formål å sikre oss at vi er den billigste forhandleren av herreklokker.

Vi forhandler klokker i forskjellige prisklasser. I menyen vår til venstre kan du justere prisen ved å filtrere etter prisnivå. Du har også mulighet til å få vist spesifikke merker og / eller klokketyper. 

Selv om prisen er presset til bunns, er ikke dette det samme som at kvaliteten er lav. Vi har nøye utvalgt alle merkene og tilhørende klokker ettersom vi stiller strenge krav til kvalitet og holdbarhet. Som kunde er du dermed alltid garantert et kvalitetsprodukt som du kan bruke mange år fremover.

Når du skal kjøpe en ny herreklokke, kan du alltid gjøre en god handel hos oss. Vi har nemlig faste lave priser på hele utvalget vårt. Dessuten har vi alltid en lang rekke med tilbud som du kan benytte deg av.

82