Rask levering - Ingen toll - Prisgaranti

Klokker

Hos Ditur.no finner du Norges største utvalg av herreklokker. Vi har gjennom en omfattende utvelgelsesprosess sikret oss at vi alltid har de nyeste og mest trendy merkene i butikken vår. Vi velger altlid merker og modeller med utgangspunkt i en høy kvalitet til pengene, siden vi ikke mener at kvalitet behøver å være dyrt. Hos Ditur.no får du dessuten alltid prisgaranti, noe som sikrer deg den beste prisen på markedet! 

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr199
    kr51195
Merke
Urverk
Klokkens diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Klokkeeskens farge
Urskivens farge
Bezel farge
Remmens farge
Rem
Krone
Spesielle funksjoner
Gangreserve
Materiale
Dekorasjon
Klokkerembredde
Stropplengde
Klokkemateriale
Fargen på klokken
Type klokke
Type barneklokke
Smykker materiale
Smykkerfarge
Smykkestørrelse
Halskjede lengde
Type smykker
Materiale accessories
Farge accessories
Type accessory
Tilbehørsmateriale
Gavesett inkludert

3105 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Herreklokker

Som mann vil man typisk forbinde klokken med det viktigste tilbehøret. Man kan skape en flott look med de riktige klærne, men skal man sette prikken over i-en, vil et stilrent ur være et sikkert valg. Vi setter en stor ære i å føre det beste utvalget av herreklokker til faste lave priser.

Kjempeutvalg av moderne herreklokker i høy kvalitet

Hos Ditur.no har vi et kjempeutvalg av herreklokker som alle byr på moderne design og høy kvalitet. I øyeblikket har vi et utvalg på intet mindre enn 173 herreklokker og 12 av de største merkene på det norske markedet. Vi er bevisste om at norske menn er forskjellige og derfor går etter forskjellige stilarter når det kommer til klokker. Derfor har vi et stort sortiment som består av herreklokker til enhver smak. Uansett om du liker enkle og klassiske klokker eller mer sporty og iøynefallende klokker, så kan du finne den fremtidige klokken din hos Ditur.no.

Vi utvider konstant utvalget vårt, slik at det er enda flere merker og klokker å velge mellom. Du kan bl.a. kjøpe trendy klokker fra følgende merker: Tommy Hilfiger, Seiko, Jaguar, Hugo Boss, Armani, Casio, Citizen og Festina.

Det er dermed snakk om noen av de største klokkeprodusentene som alle har stor suksess på det norske markedet. Såfremt du leter etter en klokke fra et av de ovenstående merkene som vi ikke har på lager, kan du ta kontakt til kundeservice og høre om muligheten for å bestille den ønskede klokken hjem.

Herreklokker med skinnremmer er bl.a. en viktig del av sortimentet vårt.

I øyeblikket har vi et utvalg bestående av over hundre klokker med skinnrem. Innenfor moteverdenen er herreklokker med skinnrem et stort hit, og det gjelder også på det norske markedet. Men du har naturligvis også mulighet for å kjøpe herreklokker med gummirem, natorem, stållenke og aluminiumslenke, hvis du heller vil det.

Kjøp din neste herreklokke til den beste prisen

Skal du kjøpe en herreklokke, så er det ingen grund til å betale en formue for en moderne klokke. Vi bestreber oss på å være den billigste forhandleren av herreklokker, og yter derfor prisgaranti på klokker fra alle merker. Vi sjekker løpende priser hos konkurrerende butikker og nettbutikker med det formål å sikre oss at vi er den billigste forhandleren av herreklokker.

Vi forhandler klokker i forskjellige prisklasser, og i menyen vår til venstre kan du via filteret vårt justere prisen etter økonomien, og du har også muligheten for å få vist spesifikke merker og / eller klokketyper. Selv om prisen er presset i bunn, er ikke dette det samme som at kvaliteten er lav. Vi har nøye utvalgt alle merkene og tilhørende klokker, da vi stiller strenge krav til kvalitet og holdbarhet. Som kunde er du dermed alltid garantert et kvalitetsprodukt som du kan bruke mange år fremover.

Når du skal kjøpe en ny herreklokke, kan du alltid gjøre en god handel. Vi har nemlig faste lave priser på hele sortimentet vårt. Dessuten har vi alltid en lang rekke tilbud som du kan benytte deg av.

78