Tommy Hilfiger
Filtre
elementer

Tommy Hilfiger klokker 

Tommy Hilfiger er et merke de fleste kjenner til. De fleste forbinder det med luksuriøst design, avslappet stil og de nyeste trendene. Merket forbindes ofte også med ungdommelighet med tidløse design, samt amerikansk sport og musikk. Med en Tommy Hilfiger klokke er du garantert en stilfull klokke som vil følge med deg i tiden. 

Her finnes det flotte klokker til både dame og herre. Du kan også velge mellom mange ulike design og farger, enten du ser etter en klokke i gull, sølv, sort eller annet. 

Etablering av Tommy Hilfiger 

Tommy Hilfiger ble etablert i 1985 av Thomas Jacob Hilfiger i 1985. Det har vokst til å bli et kjempestort amerikansk motehus. Thomas Jacob Hilfiger hadde en drøm om å designe en herrekolleksjon med velsittende sportswear. En slik kolleksjon ble hans gjennombrudd, og siden den gang har han ikke sett seg tilbake.

“Make It Possible” er merkets slogan. Slik lanserte Thomas Jacob Hilfiger sin første klokkekolleksjon i 1995, kun 10 år etter det ble etablert. Populariteten fra merkets moteklær smittet straks av på kolleksjonen av klokker.

Tommy Hilfiger, sport og musikk 

Tommy Hilfiger-klokker forener design og kvalitet i et moderne og elegant resultat. Musikken er en stor inspirasjon i alt som motehuset designer. Tommy Hilfiger-klokker har som oftest en rød tråd til musikkens populære genrer. Ofte blir nye kolleksjoner til og med lansert sammen med ny musikk.

Klokkene oser dessuten av kjærlighet til den amerikanske sport- og strand kulturen. Kolleksjonene byr på et hav av varianter i alt fra de karakteristiske nato-remmene, skinnremmene, mesh- eller stållenker. På alle klokkene identifiseres Tommy Hilfiger-merket med et lite logoflagg på urskiven.

Målet med klokkene har fra starten vært å designe klokker av topp kvalitet til fornuftige priser. Du kan finne  de helt minimalistiske, de elegante klokkene i gull, de hverdagslige, eller de mere sporty klokkene hos Tommy Hilfiger.

Motehusets navn anses i dag som garanti for god kvalitet. Nettopp høy kvalitet og enormt fokus på design har gitt Tommy Hilfiger en markant plass på markedet. 

Tommy Hilfiger klokke til dame 

Tommy Hilfiger har et stort utvalg av klokker til dame. Tommy Hilfigers dameklokker er elegante og gir deg en stilbevisst look. Tommy Hilfiger har et bredt utvalg med dameklokker, slik at du kan velge akkurat den som passer din stil. Samtidig er du garantert god kvalitet og et vakkert design, uansett hvilken modell du velger. 

Tommy Hilfiger klokke til herre 

Tommy Hilfiger har også mange ulike klokker for menn. Tommy Hilfigers herreklokker varierer i stil og funksjonalitet, men de deler alle den samme gode kvaliteten. Velg mellom klokker og reimer i gull, sølv, lær og mer. 

Ditur.no er norsk autorisert forhandler av Tommy Hilfiger klokker 

DirUr.no er autorisert forhandler av designerklokker fra Tommy Hilfiger. Du finner alltid et bredt utvalg, og vi er lagerførende på samtlige Tommy Hilfiger klokker. 

Hos Ditur.no kan du kjøpe Tommy Hilfiger-klokker med dag-til-dag levering, prisgaranti og 99 dagers returrett.

Om du ikke finner den perfekte klokken for deg hos Tommy Hilfiger anbefaler vi å se videre på de andre klokkene vi tilbyr. Se for eksempel vårt utvalg på herreklokker eller dameklokker her.