TYVSTART - KJØP JULEGAVENE FØR DET ER FOR SENT!

Ditur.no er norsk autorisert forhandler av Tommy Hilfiger-klokker 

Merket Tommy Hilfiger er noe de fleste kjenner. De fleste forbinder det med luksuriøst design, avslappet stil og nyeste trender. 

Tommy Hilfiger, designet og stiftet av Thomas Jacob Hilfiger i 1985, har blitt et kjempestort amerikansk motehus. Thomas Jacob Hilfiger hadde en drøm om å designe en herrekolleksjon med velsittende sportswear. En slik kolleksjon ble hans gjennombrudd, og siden den gang har han ikke sett seg tilbake.

Make It Possible er merkets slogan, og slik lanserte Thomas Jacob Hilfiger sin første urkolleksjon kun 10 år senere i 1995, og populariteten fra merkets moteklær smittet straks av på kolleksjonen av klokker.

Tommy Hilfiger-klokker forener design og kvalitet  i et moderne og elegant resultat. Musikken er en stor inspirasjon i alt hva motehuset designer, og Tommy Hilfiger-klokker har som oftest en rød tråd til musikkens populære genrer. Ofte blir nye kolleksjoner til og med lansert sammen med ny musikk.

Klokkene oser dessuten av kjærlighet til den amerikanske sport- og strandkulturen, kolleksjonerne byr på et hav av varianter i alt fra de karakteristiske nato-remmene, skinnremmene, mesh- eller stållenker. På alle klokkene indentifiseres Tommy Hilfiger-merket med et lite logoflagg på urskiven.

Målet med klokkene har fra starten vært å designe klokker av topp kvalitet til fornuftige priser. Og du kan altså finne både de helt minimalistiske, de elegante, de til hverdag eller de mere sporty klokkene hos Tommy Hilfiger.

Motehusets navn anses i dag som garanti for god kvalitet, og nettopp høy kvalitet og enormt fokus på design har gitt Tommy Hilfiger en markant plass på markedet. 

DirUr.no er autorisert forhandler av designerklokker fra Tommy Hilfiger. Du finner alltid et bredt utvalg, og vi er lagerførende på samtlige Tommy Hilfiger klokker.

Hos Ditur.no kan du kjøpe Tommy Hilfiger-klokker med dag-til-dag levering, prisgaranti og 99 dagers returrett.

 

 

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr549
    kr3545
Kjønn
Urverk
Klokkens diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Klokkeeskens farge
Urskivens farge
Bezel farge
Remmens farge
Rem
Spesielle funksjoner
Materiale
Dekorasjon
Klokkerembredde
Stropplengde
Type klokke
Smykker materiale
Smykkerfarge
Smykkestørrelse
Type smykker
Materiale accessories
Farge accessories
Type accessory
Gavesett inkludert

Kategorier(8)

319 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

8