Rask levering - Ingen toll - Prisgaranti

Ditur.no er autorisert forhandler av Armani Emporio

Armani er et anerkjent motemerke som har særdeles god erfaring med å designe anerkjente og viktige klær, tilbehør og gjenstander på det internasjonale markedet. Giorgio Armani startet Armani Emporio i 1975 i Italia, og har siden samarbeidet med kjente designere fra hele verdenen. Det har også gitt Armani tittelen som den mest suksessfulle designeren av Italiensk opprinnelse.

Armani er et italiensk motehus som består av god designkvalitet på alle klokkene deres.

Armani lager herre- og dameklokker i et bredt sortiment. Alt fra elegante og tidløse klokker til moderne former og materialer, samt Connected watches. De har altså en bred vifte av design, slik at enhver kan finne det ideelle uret.

Armani Connected Watches

Med et Connected Watch fra Armarni, får du en moderne løsning i et tidløst design. En klokke som følger dine daglige aktiviteter, som løping, svømming eller annet. Det er et vanntett ur som kan måle din aktivitet helt ned til hjerte- og søvnrytme.

Den perfekte klokken til ham eller henne som vil ha et overblikk over hverdagen.

Ditur.no er autorisert forhandler av Armani-klokker. Det betyr at ektheten av klokken din er sikret, samt at du har 2 års garanti. Alle våre Armani-klokker blir sendt fra deres offisielle produksjonslager. Med et Armani-ur fra Ditur.no får du adgang til offisiell Armani klokke-service via det medfølgende og stemplede garantibeviset. Dessuten tilbyr Ditur.no prisgaranti på alle produkter fra Armani. Dette betyr at vi løpende sjekker prisene våre i forhold til konkurrentene våre, og sikrer at vår pris er Norges beste!

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr899
    kr12495
Kjønn
Urverk
Klokkens diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Klokkeeskens farge
Urskivens farge
Bezel farge
Remmens farge
Rem
Gangreserve
Materiale
Dekorasjon
Klokkerembredde
Stropplengde
Type klokke
Smykker materiale
Smykkerfarge
Type smykker
Materiale accessories
Farge accessories
Type accessory
Gavesett inkludert

Kategorier(10)

94 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

3