Rask levering - Ingen toll - Prisgaranti

Ditur.no er autorisert forhandler av Certina klokker 

Certina ble stiftet i 1888, og er et sveitsisk merke stiftet av de to brødrene Adolf og Alfred Kureth. Certina startet i den sveitsiske byen Grenchen, men ligger i dag i Le Locle, Sveits. Verden har forandret seg mye siden 1888, men det er fortsatt de samme verdiene og visjonene som gjør seg gjeldende for Certina.

Certina produserer både herre- og dameklokker. Du får kvalitet fra øverste skuff, men uten at prisen er urimelig. Nettopp dette gjør at Certina er mange menneskers foretrukne Swiss Made-merke.

Hos Ditur.no finner du et bredt utvalg av Certina herre- og dameklokker. Vi er utpekt som autorisert forhandler av Certina, noe som betyr at du er sikker på ektheten av varen din vare, samt autorisert service. Du får som alltid 1 dags levering, 99 dagers full returrett og prisgaranti.

Swiss Made
Certina er selvfølgelig et Swiss Made-merke. Certina har vært basert i Sveits siden 1888, og produserer fortsatt etter de stringente kvalitetskravene som gjør sig gjeldende for at man kan skrive "Swiss Made" på urskiven.

DS Concept
DS Conceptet ble introdusert på 60-tallet. Det var og er fortsatt en banebrytende teknologi som var med til å høyne kvaliteten av Certinas klokker betydelig. DS betyr "dobbelt security", og refererer nettopp til den ekstraordinære kvaliteten og holdbarheten. Helt konkret, så er et DS-ur ekstremt motstandsdyktig overfor slag/støt og vanntett til et trykk på minst 20 bar. DS har satt lista høyere for hele bransjen.

Skilpadden
Skildpadde-skjoldet symboliserer robusthet og holdbarhet, noe som er to avgjørende faktorer for Certina. Det er nettopp her Certina har vært førende, siden man kan være sikker på god og holdbar kvalitet. Certina har dessuten vært svært synlige i sportens verden, noe som har manifestert seg i form av sponsorater innenfor blant annet motorsport og atletikk.

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr2645
    kr19145
Kjønn
Urverk
Klokkens diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Klokkeeskens farge
Urskivens farge
Bezel farge
Remmens farge
Rem
Krone
Gangreserve
Materiale
Dekorasjon
Klokkerembredde
Type klokke

Kategorier(8)

137 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

4