Smartklokker

De populære smartklokker er som skapt til deg, som ønsker å ha så mange funksjoner ved hånden som overhodet mulig.

Smartklokker

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr299
    kr13295
Merke
Urverk
Diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Farge på klokkeeske
Farge på urskive
Farge på bezel
Farge på rem
Rem
Energi
Funksjoner
Urkasse materiale
Dekorasjon
Klokkerembredde
Type klokke

113 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Smartwatch

Finn din nye smartwatch hos Ditur

Disse klokker, som kan gjøre mere en å bare vise klokken, kalles smartwatches. Og smartwatches har blitt virkelig populære i de seneste årene. Det skyldes nok at vi i samme tidsperiode har opplevd en markant utvikling i teknologien. Det betyr nemlig at vi nå kan utvikle smartwatches som har så mange funksjoner at det bare mangler en tastatur for å kunne kalle det en computer. 

Derfor er en smartwatch også blitt fast inventar på riktig mange håndled. De mange funksjoner kan nemlig være med til å lette hverdagens oppgaver.

Her på siden finner du en stor utvalg av smartwatches til både menn og kvinner, hvor du har stor sortiment å velge fra. Det er eksklusive smartwatches fra velkjente merker som Garmin og Fossil, men også fra mange av de anerkjente designere som Michael Kors, Skagen Denmark og Armani. Funktionerne er mange, men utvalget er større - finn din smartwatch hos Ditur.

Hva kan en smartwatch?

Det er et av de mest ofte stilt spørsmålene til våre kundeservice: Hva kan en smartwatch? Det er selvfølgelig ikke uten grunn at det spørsmål stilles så ofte. Det kan nemlig være ganske stor forskjell på de mange smartwatches på markedet og hva de hver kan. 

Noen kan det ene, andre noe annet - og så er der dem, som nærmest kan det hele. På den ene siden har vi en rendyrkede smartwatch, som kan det hele. Her er funksjonene nærmest de samme som du kan finne på din smartwatch. Du kan downloade apps, klare betalinger og besvarer SMS’s - alt sammen fra din smartwatch på håndleddet.

Det er med andre ord funksjoner som gjør hverdagens minste oppgaver mye lettere, og det er uten tvil noen av de beste ved en smartwatch. Samtidig kan disse smartwatches også en hel del, som relaterer, seg til fysiske aktiviteter. De beste smartwatches er enormt nøyaktige til å måle hjerterytme, hvor mange kalorier man har forbrent i løpet av dagen, hvordan man sover og mye mer. 

Det har kort fortalt funksjoner som en aktivitets tracker og kan dermed holde tritt med din trening, søvnrytme og din forbrenning - det er smart! På den andre siden har vi de klokke som er utelukkende er designet som aktivitetstracker, og dem kun er designet med smart-notifikasjoner for øye. Er man derfor på utkikk etter det beste smartwatch, kan det altså svare seg å kikke på en modell som kan begge deler. 

Smartwatches med perfekt passform

Med en samling av smarte funksjoner, er smartwatches spesielle, da de alltid er tidlig behagelige å ha på. De smarte klokker er produsert i lette materialer, og med justerbare remme kan de alltid justeres til nettopp din håndled. 

Med det er de slitesterke klokker som virkelig tåler å bli brukt og med mange av dem også har masse av trenings-funksjoner. 

Du vil også oppleve at mest av klokkene er vanntette så du kan både ha dem på i bad, eller ha det med når du svømmer baner i svømmehallen.

Stort utvalg av smartwatches

Smartwatches lagets til både menn og kvinner, men det er også riktig mange som lages i unisex-modeller. Hos Ditur har vi en stor utvalg som dekkes over det hele. Du kan finne en stor sortiment av forskjellige merker, modeller, farger og typer. På denne måte skulle det gjerne være en til enhver smak.

Garmin Smartwatches

Garmin Smartwatches er riktig god valg, specielt hvis man gjerne vil ha en smartwatch som skal brukes til trening og sunnhets tracking. Se f. eks. det ultra-populære Garmin Venu, som er en av våre store best sellers. Denne smartwatch har utrolig mange funksjoner. Utover den alminnelige funksjoner, har klokken GPS-tidssynkronisering, automatisk sommer vintertid, vekkerklokke, timer, stoppeklokke og soloppgang/solnedgang, for bare å nevne noen av de mange funksjoner. 

De mange funksjoner er ganske kjennetegnende for Garmin smartwatches som alltid imponerer med deres funksjons-rikdom.

Fossil Smartwatches

Fossil smartwatches er blant de beste på markedet og bak dem er Fossil Group. Fossil Group står bak blant andre Michael Kors og Skagen Denmark. Både Fossil Smartwatches og Skagen Smartwatches er blant de mest populære i vår sortiment til både menn og kvinner, og med får Fossil Gen 6 serie som trender. Det kommer på bakgrunn av deres mange funksjoner og stilrene designs som kan komme til virkelige skarper priser. 

Kjøp din nye smartwatch hos Ditur

Når du kjøper en Smartwatch hos DItur, nyter du automatisk got av en lang rekke fordeler. Vi har eksempelvis prisgaranti, 99 dagers returrett og 2 års garanti. Samtidig sørger vi også for lynhurtig levering, så du ikke skal vente lengre tid enn høyst nødvendig på din smartwatch.

Vi arbeider hardt for å gi den beste kjøpsopplevelsen, og det forteller vår nuværende kunder at de kan merke. VI har fem stjerner og 40.000+ anmeldelser på Trustpilot. Hvis du har bruk for hjelp, kan du kontakte DIturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

3