OceanX

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr1849
    kr7195
Kjønn
Urverk
Diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Farge på klokkeeske
Farge på urskive
Farge på bezel
Farge på rem
Rem
Gangreserve
Funksjoner
Urkasse materiale
Klokkerembredde
Type klokke

Samlinger(6)

17 produkter

Kjøp OceanX klokker på Ditur.no - The Ocean Explorer

OceanX er en klokkemerke som fokuserer mye på å produsere dykkerklokker av absurd høy kvalitet. En OceanX dykkerklokke har en vanntetthet på helt absurde niveau, så du kan finne klokkene fra deres sortiment, som er vanntette på hele 100 ATM som vil si at det kan klare vanntrykk helt ned til 1000 meter, som er uhørt høyt på klokkemarkedet. 

Visjonen for OceanX er å gjenskape åpen i legendariske dykkerklokker. Ved bruk av de nyest teknologier til fremstilling og gjen utvikling av klassiske design, formår OceanX å levere holdbare, moderne dykkerklokker. 

Om OceanX

OceanX er en forholdsvis nytt og spennende merke som har en klar visjon om å produsere dykkerklokker som bringer “The Ocean Explorer” frem i deg. Alle deres klokker fokuserer på prinsippet om at deres dykkerklokker skal være av høyeste kvalitet, hvor av flere modeller er vanntette helt ned til 100 ATM (1000 meter). 

De bruker de nyeste teknologier innenfor klokker til å reprodusere klassiske designs med mere moderne og kraftfulle egenskaper. Utover det, fokuserer OceanX på automatiske mekaniske klokker verk til overkommelige priser. De er så sikre på deres egen kvalitet, at de tilbyr internasjonale garanti på 24 måneder på alle klokker. 

Dykkerklokker fra OceanX

Klokkene er karakteriserende ved sine kraftfulle egenskaper. De har bevist at de er vanntette, robuste og bruker pålidelige bevegelser, så kan få glede av en klokke som OceanX hele livet. Egenskapene er pakket inn i en klassisk dykkerklokke-look. Dermed får du en klokke som ikke bare er funksjonell men også kan pynte på hverdagen. Utvalget av klokker fra OceanX dekker dykkerklokker i alle farger. Alle klokkene er utført i spennende fargekombinasjoner og med flotte detaljer. Mange av klokkene kommer også med en automatisk mekanisk klokke verk uten å gå på kompromiss med den gode pris. 

Prisgaranti og rask levering på OceanX

Leter du etter en specifikt OceanX klokke? Så skal du ikke være redd med å kontakte oss. Vi undersøker gjerne om den pågjeldende modell kan hentes hjem. 

Du får dessuten full prisgaranti på alle våre klokker. Det betyr hvis du finner det samme klokke til en billigere pris, så matcher vi gjerne prisen. Vi holder også løpende øye med konkurransen så vi kan gi deg den beste mulige pris. Du kan lese mere om vår prisgaranti her.

Har du spørsmål til vår OceanX klokke? Eller har du bare bruk for litt hjelp? Så er du alltid velkommen til å kontakte våre kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. 

1