Rask levering - Ingen toll - Prisgaranti

Ditur.no er autorisert forhandler av Stührling-klokker 

Det amerikanske merket Stührling ble startet av Henry Fischer i 2002.

Han misjon var å gjøre kvalitetsklokker til et allemannseie. 

Henry Fischer ble som ung raskt betatt av klokker, og det å samle på dem ble hans lidenskap. Men det ble raskt en dyr affære. Han oppdaget av de fleste klokkene var prissatt etter prangende reklamekontrakter med kjendiser og sportsfolk. Prisene på luksusklokker steg og steg.

Etter en reise til Sveits, som er verdens sentrum for klokker, fikk Henry motet til å starte sitt eget firma.

Han besluttet seg for å lage sitt eget merke med kvalitetsklokker til fornuftige priser. Enhver skal ha muligheten for å eie et luksusarmbåndsur, uansett vedkommendes sosiale status eller økonomiske klasse. 

Stührlings grunnleggende verdier ligger i selskapets lidenskap og dedikerte innsats for å tilby førende design til rimelige priser. Alle klokkene deres er produsert etter dagens sosiale og designmessige tendenser til overkommelige priser.

Ditur.no er autorisert forhandler av Stührling-klokker. Det betyr at ektheten av uret ditt er sikret, i tillegg til at du har 2 års garanti. Alle Stührling-klokkene våre blir sendt fra deres offisielle produksjonslager. Med et Stührling-ur fra Ditur.no får du adgang til offisiell Stührling-klokker service via det medfølgende og stemplede garantibeviset. Dessuten tilbyr Ditur.no prisgaranti på alle produkter fra Stührling. Det betyr at vi løpende sjekker prisene våre ift. konkurrentene våre og sikrer at vår pris er Norges beste!

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr1045
    kr22095
Kjønn
Urverk
Klokkens diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Klokkeeskens farge
Urskivens farge
Bezel farge
Remmens farge
Rem
Krone
Materiale
Dekorasjon
Klokkerembredde
Type klokke

Kategorier(7)

72 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

2