Seiko

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr1695
    kr9595
Kjønn
Urverk
Diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Farge på klokkeeske
Farge på urskive
Farge på bezel
Farge på rem
Rem
Energi
Gangreserve
Funksjoner
Urkasse materiale
Dekorasjon
Klokkerembredde
Materiale
Farge
Type klokke

93 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Seiko klokker

Seiko er et klokkemerke av topp kvalitet som tilbyr elegante klokker til både dame og herrer. Her finner du et stort utvalg og du kan bruke filtrene på siden slik at du finner den perfekte klokken for akkurat deg. Leter du etter en automatisk eller digital klokke? Eller kanskje er du mer interessert i en solar klokke? Uansett finner du det du leter etter her på siden, i tillegg kan du sortere etter pris slik at du finner en klokke som passer innen ditt budsjett. 

Verdenskjent klokkemerke 

Seiko kommer opprinnelig fra Japan, men klokkemerket er i dag kjent verden rundt rundt med sin innovasjon og kvalitet og merket har et mål om å ligge ett skritt foran alle andre med sin innovasjon, noe de jobber godt med. Det har gjort dem til et av de fremste klokkemerkene innen teknologi og Seiko har fått mye popularitet og respekt verden rundt. 

Historien bak merket 

Seikos historie starter i Japan helt tilbake i 1881. Her åpnet en mann ved navn Kintarō Hattori en klokkebutikk hvor han reparerte og solgte klokker. I 1892 produserte Hattori selv klokker under navnet Seikosha. Med stor lidenskap for å forbedre og finpusse sin teknologi og sitt design, drev han Seikosha frem til sin død, og bedriften ble i 1924 omdøpt til Seiko, som vi kjenner i dag.

Med mere enn 140 års erfaring, er Seiko et av verdens desidert største merker, og de er en garantist for kvalitet og innovasjon. Om det dreier seg som de første kvarts urverkene eller det berømte NH35 mekaniske urverket som sitter i langt de fleste microbrands, så har Seiko levert på et teknologisk og estetisk høyplan i mange år.

Seiko klokke herre 

Seiko leverer klokker for både kvinner og menn. Blant deres herreklokker finner du et godt utvalg til menn som ser etter en klokke med flere gode tekniske funksjoner, ettersom dette er Seikos ekspertise. Menn setter ofte høye krav til sin klokke og dens funksjoner, og med Seiko kan du være sikker på at klokken vil leve opp til kravene. 

Uavhengig av hvilken Seiko klokke du velger vil du være garantert gode funksjoner og høy kvalitet, samtidig kan du velge mellom ulike klokker til ulike behov. Seiko har for eksempel både automatiske og digitale klokker. Her finner du også armbåndsur som passer til både menn som er glad i sport og friluftsliv, men også forretningsmenn som ser etter et enkelt og elegant armbåndsur. 

Elegante klokker til dame 

Selv om Seiko hovedsakelig produserer klokker for menn, har de likevel et godt utvalg med klokker til dame. De tilbyr elegante og feminine design, og selvfølgelig topp kvalitet i ekte Seiko-stil. I tillegg har deres dameklokker flotte detaljer. Her finner du både klassiske armbåndsur og mer unike design, det finnes noe for enhver stil. 

Astron - Seiko solar klokke 

Astron er en av Seikos egne serier og er den første GPS solare klokken i verden. Klokkene er helt unike da de er koblet til GPS-nettverket og justeres til din tidssone ved hjelp av en enkel knapp. Klokken får all energien den trenger fra sollys alene, derfor trenger du aldri bekymre deg for å bytte batteri. Alt dette i en klokke takket være Seikos innovative teknologi. 

Prospex - sport og friluftsliv 

Seiko Prospex er skapt for deg som er glad i sport og friluftsliv, enten det er i vann, oppe i luften eller nede på land. Navnet på serien, “Prospex”, står for profesjonelle spesifikasjoner og dette er en serie med klokker som er skapt for dem som kun ønsker det beste. Serien har fått status hos profesjonelle dykkere og eventyrere rundt hele verden. 

Presage - mote for menn og kvinner 

Presage-serien består av stilfulle klokker som kombinerer en klassisk japansk stil med Seikos fantastike teknologi og skills. Her får du en rekke elegante og vakre klokker med høy kvalitet og langvarig levetid. 

Premier - elegante selskapsklokker 

Seiko Premier er en elegant kolleksjon med selskapsklokker for både menn og kvinner. Serien består av klassiske og moderne design, kombinert med harmonien av Seikos innovative teknologi. Dette utgjør en serie tidløse og vakre klokker 

Seiko 5 Sports 

Seiko 5 Sports klokkene er laget for sportsentusiastene. Kolleksjonen har fokus på sportslige klokker med klassisk karakter, dette gjør at de er helt unike på markedet. Klokkene er skapt for å tåle en mer aktiv livsstil og passer til både eventyr og arbeidsplassen. 

Seiko er også eier av Grand Seiko og King Seiko, som er tungvektere blant luksusklokker.

Ditur.no er autorisert forhandler av Seiko klokker

Hos Ditur.no er vi autorisert forhandler av alle Seiko Global Brands og kan derfor tilby et stort utvalg av modeller, inklusivt limited editions. 

3