Fossil

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr195
    kr3595
Kjønn
Urverk
Diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Farge på klokkeeske
Farge på urskive
Farge på bezel
Farge på rem
Rem
Energi
Gangreserve
Funksjoner
Urkasse materiale
Dekorasjon
Klokkerembredde
Materiale
Farge
Type klokke
Längd
Type smykker

Samlinger(7)

200 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Fossile klokker

Fossile klokker er ikke bare fullpakket med kvalitet og design - de har også mye historie. Siden 1984 har det amerikanske selskapet levert designerklokker der hjørnesteinen i produktene deres er av kompromissløs kvalitet.

På grunn av den gode kvaliteten har Fossil klokker også siden blitt et topp internasjonalt merke. De skiller seg fra sine konkurrenter med sin spesielle stil, hvor klassikeren og det moderne kombineres, som kan ses både i utformingen av klokkene og deres funksjoner.

Derfor har vi i Ditur gjort det til en prioritet å ha mange forskjellige fossile klokker. Derfor vil det være lettere for deg å finne den nøyaktige klokken som samsvarer med dine preferanser.

Stort utvalg av fossile klokker

Dette betyr at du kan finne et stort utvalg av fossile klokker her på Ditur. Derfor håper vi at du finner en som passer din smak.

Tross alt varierer fossile klokker langt og bredt; enten du er i analoge klokker, smartklokker eller mellomløsningen - kalt hybridklokker - Fossil leverer. Du finner de klassiske klokkene med tidløse design som utstråler godt håndverk og høy kvalitet. Men hvis du er klar til å utfordre normen, kan du også finne klokker fra fossiler som hjelper deg med å gjøre nettopp det.

Lager Fossil dykkeklokker med stålarmbånd? Ja. Lager Fossil klokker med lærremmer? Du vedder på at de gjør det. Hvis du liker moderne teknologi på håndleddet ditt, lager Fossil smartklokker? Det gjør de og de er noen av de beste på markedet.

For å gjøre ting enda bedre, lager Fossil også de såkalte hybridklokkene som kombinerer de klassiske analoge klokkene og legger til elementer av teknologien du forventer i smartklokker.

Finn din nye smartklokke i vårt utvalg av fossile klokker

Når du blar gjennom vårt brede utvalg av fossile klokker, vil du også se at merkevaren også leverer på stilige smartklokker. En smartklokke fra Fossil kan synkroniseres direkte med telefonen din og de fungerer med både iOS og Android.

Med en stilig fossil smartklokke får du mange smarte funksjoner rett på håndleddet. Motta meldinger og varsler, eller hold oversikt over hvor mange trinn du har gått i dag. Kort sagt, det er massevis av smarte funksjoner og samtidig er fossile smartklokker også gode å se på.

Fossile klokker for både menn og kvinner

Fossil har etablert seg som et veldig sterkt merke som henvender seg til både menn og kvinner. Så det er neppe overraskende at de har en av de største utvalg av klokker på markedet når det gjelder menns og kvinners klokker. Og du vil se hvorfor på dette nettstedet.

På herresiden er fossile klokker for menn preget av klassiske, men innovative design som er basert på ideen om at klokken aldri skal gå av moten. Dette gjenspeiles i kronografer, kjole klokker og smartklokker for menn. Blant de mest populære samlingene finner du Fossil Carlyle og Fossil Neutra, som har vært bestselgere i mange år.

På damesiden er Fossil klokker for kvinner preget av feminine og tidløse dyder. Stållenker, jubileumslenker og elegante detaljer er en nøkkelfunksjon i de vakre klokkene som gjør Fossil kvinners klokker til et populært tilbehør når det gjelder matchende antrekk. Det er med andre ord en fossil kvinneklokke for enhver anledning.

Fossile klokker av god kvalitet og rimelige priser 

Kvaliteten på fossile klokker er ikke bare høy, den er ekstremt høy. Du forbinder ofte høy kvalitet med en pris som følger etter. Heldigvis er det ikke tilfelle her, som gjennom årene har Fossil perfeksjonert produksjonen på en måte som gjør at de kan produsere ikoniske design til gode priser - uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Dette gjør også Fossil klokker til en perfekt match for oss på Ditur. Tross alt er hele vår visjon at en klokke skal se ut som en million, uten å koste en. Det skal være rimelig å ha en fin klokke på håndleddet og med en fossil klokke for menn eller kvinner, kan du aldri gå galt.

du vil ikke finne et større utvalg av fossile klokker i Skandinavia enn her på Ditur og det er fordi de er et av våre mest populære merker over hele verden.

Det er kvaliteten og de gode prisene som gjør Fossil klokker sikker vinnere hver gang. Du kan oppleve dette selv hvis du kjøper din nye Fossil klokke her på Ditur.

Hvorfor bør du kjøpe din nye Fossil klokke på Ditur?

Vi gir deg 99 dager til å returnere kjøpet ditt, vi vil prismatch hvis du finner det billigere andre steder og hvis du har handlet på nettet, kan du se frem til lynrask levering.

Med andre ord, dette er noen virkelig gode fordeler du får som kunder her på nettstedet. Skulle du ønske å handle hos oss, vil du være en del av mer enn 100,000 kunder som har kjøpt fra oss gjennom årene https://www.ditur.no/trustpilot.

Videre har vi veldig god og personlig kundeservice, som vil hjelpe deg med å svare på spørsmål du måtte ha om våre Fossil klokker.

5