Dykkerklokker

Dykkerklokker

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr339
    kr28495
Merke
Urverk
Diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Farge på klokkeeske
Farge på urskive
Farge på bezel
Farge på rem
Rem
Energi
Gangreserve
Funksjoner
Urkasse materiale
Dekorasjon
Klokkerembredde
Type klokke

423 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dykkerklokker

Dykkerklokker er noen virkelig kule klokker som kommer i en virkelig klassisk og unik design. En dykkerklokke er en helt spesiell type klokke, som typisk vil være virkelig vanntette. Når du skal velge hvilken dykkerklokker, som du vil ha, så skal du ha minst 20 ATM i vanntetthet, så du er sikker på at det kan holde til trykket under vannet når du er i bevegelse. Utover det skal du være oppmerksom på hvilken type glass som klokken er utstyrt med. Hvis du skal ha en klokke, som er mere robust enn de klassiske dykkerklokker, så skal du velge en modell med safirglass. 

Hos Ditur tilbyr vi noen av de mest populære merker innen for dykkerklokker. Seiko, Citizen og OceanX er noen av de beste på markedet. I kategorien for dykkerklokker finner du en stor utvalg av modeller, størrelser og farger på tvers av mange andre merker. 

ATM

Hvis du ønsker en klokke til dykking anbefaler vi en minimum vanntettheten på 20 ATM/ 200 meter. Vi blir ofte spurt om hva ATM betyr og hvor mye vann klokken egentlig kan hold til. ATM betyr atmosfærisk trykk og er en betegnelse som brukes for å angi klokkens evne til å motstå vanntrykk. Det er forståelig forhold som gjør seg gjeldende ved målingen av ATM. Klokken er ikke i bevegelse og ligger derfor stille, når trykket i klokken blir målet. Når du eksempelvis svømmer økes trykket fra bevegelsen i vannet. 

Vi har laget en side, hvor vi besvarer noen av de mest spurte spørsmål omkring vanntetthet i klokker, hvis du vil vite mere omkring ATM og vanntettheten.

Skrukrone

Kronen er den “knap” eller skrue, som anvendes til å innstille tid og dato. De fleste dykkerklokker er utført med en skrukrone, som sikrer klokkekassen en tettere lunkning. Klokken behøver ikke en skrukrone for å være vanntett, men denne egenskap er med til å sikre en mere sikkert dykkerklokke under vann. 

Dreiekrans/ lynette

Dreiekrans eller lynetten finnes ytterst på klokkens krans. Mange dykkerklokker over en specifik prisklasse er utstyrt med en krans, som kan dreje. I forbindelse med dykning kan dreie kransen anvendes som indikasjon på hvor lang tids luft det er tilbake i din flaske. Derfor er denne funksjon kun nødvendig hvis du er en seriøs dykker, som dykker med ilt flaske. Da kan dreiekransen stadig være med til å gi din klokke en stor eksklusiv og elegant look. 

Kondens

Hvis du er på utkikk etter en dykkerklokker, så skal du være oppmerksom på at det ikke oppstår kondens i klokken når det blir vått.

Uansett hvilken klokke du investerer i skal du alltid være oppmerksom på kondens, da det kan forårsake skade på klokke verket. Kondens oppstår ved temperatursvingninger, hvor det dannes et undertrykk i klokken som kan forårsake at det kommer kondens under glasset. Kondens ses som små dråper i klokken og bør straks håndteres. Det er derfor viktig at du tar til klokkemaker omgående hvor de kan åpne bak kassen på klokken og dermed få det tørret.

Hos Ditur har vi laget en dybdegående forklaring omkring kondens i klokker til deg som er interessert i emnet. 

Seiko dykkerklokker

Seiko er verdenskjente for å produsere klokker av høy kvalitet - Dette gjør seg også gjeldende ved deres unike dykkerklokker.

I mange år har ekstremsport vært en stor utfordring for de fleste klokkemakere, men her har Seiko siden 1965 knekket koden. Seiko har overgått de villeste forventninger, og har samlet alt deres ekspertise innenfor sportsklokker, hvor de blant annet har utviklet Seiko Prospex sammen med Seiko Prospex PADI, hvor de sammen med PADI har utgivet dykkerklokker i forskjellige versjoner, som er seriøse klokker til seriøs sport. 

Citizen dykkerklokker

Essensen bak Citizen er å skape en balanse mellom det multikulturelle mindset og det gode håndverk. Citizen kan i dag klassifiseres som en dykkerklokke og er en super alternativ til en billigere dykkerklokke i den beste kvalitet. 

OceanX dykkerklokker

OceanX produserer dykkerklokker i den høyeste kvalitet til super skarpe priser. De anvender den nyeste teknologi til å videreutvikle på det klassiske dykkerklokke, som uansett skal kunne anvende til alminnelige hverdagsbruk. Dykkerklokker fra OceanX er utført med en mekanisk klokke verk av den høyeste kvalitet, hvorfor du finner deres dykkerklokker med opp til 100 ATM svarende til en vanntettheten på 1000 meter.  

Kjøp din dykkerklokke hos Ditur

Hos Ditur finner du en stor utvalg av dykkerklokker til menn - vi tilbyr også prisgaranti på alle klokker. Hvis du finner en klokke hos oss konkurrerende forhandler, vil du kunne kjøpe det selvsamme klokke hos oss - til tilsvarende pris.

Når du kjøper hos oss, er du dekket av 99 dagers returrett og 2-års reklamasjonsrett.

Har du spørsmål eller bruk for hjelp kan du kontakte vår kundeservice her, på mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35

11