Digitale klokker

Digitale klokker

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr217
    kr9995
Merke
Urverk
Diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Farge på klokkeeske
Farge på urskive
Farge på bezel
Farge på rem
Rem
Energi
Funksjoner
Urkasse materiale
Klokkerembredde
Type klokke
Type barneklokke

158 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Digitale klokker til menn 

I denne kategorien finner du mange spennende digitale klokker. Vi tilbyr digitale klokker til både store og små - damer, herrer, gutter og jenter- Vi har også kjente merker som Casio, Garmin og Fossil her på Ditur.no, hvor vi har et stort utvalg i mange forskjellige stiler og farger. 

Samtidig er alle våre digitale klokker vanntette - så enten du ser etter en klokke med klassisk retro stil fra Casio eller en smart og moderne klokke fra Fossil, finnes det helt sikkert en digital klokke som passer til deg. 

Stort utvalg av digitale klokker med høy kvalitet 

Det er ingen hemmelighet at vi hos Ditur har en mer enn alminnelig stor interesse for klokker - og den interessen dekker alle typer klokker. Derfor kan du selvfølgelig finne et stort utvalg av digitale klokker med høy kvalitet i vår nettbutikk - uavhengig om du ser etter klokke til mann eller dame. Vi mener at kvalitet ikke skal koste skjorta. Derfor kan du kan alle klokker som selges på vår nettbutikk kjøpes til markedets beste pris. Det betyr ikke at utvalget blir mindre av den grunn - tvert imot. 

I tillegg til markedets beste priser har vi også et enormt utvalg. 

Flere ulike funksjoner på digitale klokker 

En digital klokker et en elektronisk klokke med et urverk som ikke har noen bevegelige deler. Tiden vises altså med tall direkte på skjermen. Derfor gjør uret det lett og raskt å se hva klokken er. En digital klokke er spesielt god i kombinasjon med aktiviteter på kvelden ettersom klokken kan lyse i mørke. Denne funksjonen gjør klokken til en stor hit hos barn, samt de som jobber eller tilbringer tid ute på kvelden. 

På mange måter minner den digitale klokkens funksjoner mye om de fordelene du får når du handler på ditur.no. Det leverer nemlig de ekstra funksjonene som en vanlig klokke ikke pleier å ha. Det kan være funksjoner som skritteller, pulsmåler, smart-notifikasjoner eller lignende. Disse funksjonene matcher med de ekstra fordelene som kommer deg til gode som kunde hos Ditur. Vi sørger for rask levering på 2-5 virkedager og gir 99 dagers full returrett, så du har god tid til å bytte om du heller ønsker en annen klokke. Til sist gir vi også prisgaranti på alle våre varer så om du skulle finne et klokke som er billigere på en annen netrtside, matcher vi natrigvis pris, så lenge det lever opp til våre betingelser for prismatch. 

For å toppe det hele har vi mer enn 2 000 anmeldelser på Trustpilot og har en samlet bedømmelse på 4,7 av 5 stjerner. 

Rimelige klokker 

Digitale klokker baserer seg på teknologi og ikke på bevegelige deler. Teknologi har de siste årene utviklet seg med hastige skritt og det har blant annet gjort at man nå er i stand til å produsere noen helt fantastiske, men prisvennlige digitale klokker. 

Stort utvalg merkeklokker 

Ditur er leverandør av flere gode merker som tilbyr rimelige klokker av høy kvalitet. 

Casio

Casio er et merke som har formål om å holde seg på verdenstoppen blant de mest populære og kvalitetssikret klokkene i mange år. Casio ble grunnlagt tilbake i 1948 av Tado Kashio, en japansk ingeniør som spesialiserte seg innen fabications teknologi. Derfor er det heller ingen tvil om at når du kjøper en Casio klokke så er kvaliteten helt i topp og det digitale urverket er feilfritt. Helt fra starten har Casio fremstilt klokker som blant annet inneholder GPS, termometer, barometer og kompass. 

Casio har kommet med en lang rekke stilrike klokker som fremstår moderne, men samtidig vedlikeholder den klassiske Casio stilen og den litt eldre retro looken. År etter år er Casio en sikker vinner blant nordmenn. 

Garmin 

Garmins brand motto er “laget for å holde”. En perfekt beskrivelse av en klokke med topp kvalitet. Garmin er kjent for å utvikle suverene klokker til frilufts- og sportsaktiviter. Firmaet er kjent innenfor en bransje som går bredt fra luftfart til marineliv. Her har vi altså et merke som fremstiller klokker til deg som er mye ute og holder deg i aktivitet. Disse klokkene passer også til deg som ser etter en klokke som holder i mange år og har et moderne og enkelt design. Garmin har produsert klokker med ulike typer reimer, blant annet i gummi, lær og titanium. Garmin har helt sikkert en klokke som passer deg, uansett livsstil og preferanse. 

Fossil 

Fossil group er en kjent amerikansk motedesigner og klokkeprodusent som ble grunnlagt i 1984 av Tom Kartsotis. Tom’s bror er i dag administrerende direktør og leder av familiebedriften.  “Fossil” er det kallenavnet som brødrene ga til deres far. 

Fossil samarbeider med BMW og eier blant annet det danske merket Skagen. Dermed vet vi at Fossil deler samme lidenskap for design og innovasjon som man kjenner derfra. Fossil produserer klokker med schweizisk urværk i meget høy, elegant og ettertraktet kvalitet. Fossil har også design studier i Biel, Sveits, slik at de alltid leverer klokker av det beste urverket som alltid er “up to date”. 

4