TYVSTART - KJØP JULEGAVENE FØR DET ER FOR SENT!

Automatiske Klokker

I denne kategorien finner du alle våre automatiske klokker. Et automatiske ur fungerer uten noen form for batteri, det fungerer i stedet ved bare å sitte på håndleddet ditt. Dette gjør at du naturligvis aldri behøver å skifte batteri. Hos Ditur.no tilbyr vi prisgaranti og rask levering. 

Automatiske Klokker

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr449
    kr51195
Merke
Urverk
Klokkens diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Klokkeeskens farge
Urskivens farge
Bezel farge
Remmens farge
Rem
Krone
Spesielle funksjoner
Gangreserve
Materiale
Dekorasjon
Klokkerembredde
Stropplengde
Type klokke

527 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Automatiske klokker

Et automatiske ur er uten tvil noe spesielt og unikt, siden det er drevet av kinetisk energi. Et automatiske ur er til deg som går litt ekstra opp i klokker. På noen av modellene våre er det mulighet for å se inn til urverket hvor man kan se hvordan uret jobber. 

Eta utomatiske ur bruker en automatisk mekanisme til å holde urverket i gang, noe som står i kontrast tl den moderne kvartsklokken som kun er drevet av et batteri. Et automatiske ur skal trekkes opp første gang det tas i bruk, og holder ellers seg selv i gang ved hjelp av kinetisk energi – Det kreves bare at du går med det hver dag, siden tilstedeværelsen på håndleddet ditt skaper den kinetiske energien som holder klokken din i gang. 

Vigtig viden

Hvis du ikke bruker klokken din hver dag, vil det gå i stå, og skal derfor trekkes opp. Dette gjøres ved å dreie kronen 10–15 ganger med uret. Når du skal justere dato og tid, er det viktig at du også gjør det med uret. Det må ikke skje mellom 22:00 og 03:00. 

 

14