Smartklokker

Smartklokker

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr299
    kr12745
Merke
Urverk
Diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Farge på klokkeeske
Farge på urskive
Farge på bezel
Farge på rem
Rem
Energi
Funksjoner
Urkasse materiale
Dekorasjon
Klokkerembredde
Type klokke

103 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Smartklokke til dame 

Hos Ditur har vi et stort utvalg av funksjonelle og flotte smartklokker til kvinner. Smartklokker har blitt svært populært blant damer de siste årene, og det er god grunn til det. En smartklokke har gjerne de samme funksjonene som din smarttelefon - alt etter hvilken modell du ønsker. Derfor gjør en smartklokke det mulig for deg å gjøre alt du pleier å gjøre gjennom telefonen gjennom klokken din. Dermed slipper du å ta mobilen ut av lommen for å se hvem som ringer, lese meldinger eller annet. 

Videre kan en smartklokke også assistere til annet i dagliglivet som å lese mail osv. Smartklokker er også gode for kvinner med en aktiv livsstil ettersom den passer fint til å bruke med ulike sportslige aktiviteter og du kan finne gode klokker til å assistere deg i din treningsøkt eller løpetur. 

Her på vår nettbutikk kan du finne den perfekte smartklokken for deg. Vi har et stort utvalg av elegante klokker til damer. I tillegg kan du finne større merker som Lotus, Frederique Constant, Skagen og mange flere! 

Hva er en smartklokke? 

En smartklokke er en klokke som med første øyekast virker som en helt normal klokke - den har selvfølgelig de klassiske funksjonene som gjør at du kan lese klokka, men en smartklokke gir deg også en rekke andre spennende og nyttige funksjoner ved hjelp av moderne teknologi. 

Noen av funksjonene du kan få med en smartklokke innebærer blant annet: 

  • Pulsmåler
  • GPS navigasjon 
  • Se meldinger og e-post 
  • En rekke andre funksjoner for helsa 

Garmin smartklokke til damer

Om du ser etter en smartklokke som er optimal til både sport, trening og sunnhet, er en Garmin smartklokke det riktige valget for deg. Garmin er et klokkemerke som er verdenskjent for deres innovasjon innenfor teknologi når det kommer til sport og helse-tracking. Derfor vil en Garmin klokke være det perfekte valget for den aktive kvinnen som elsker å være i bevegelse og analysere den aktive hverdagen.  

En av de mest populære Garmin smartklokkene blant damer er Garmin Vivoactive 4s serien. Serien har fått sin popularitet fordi den kommer i et flott design og her virkelig mange funksjoner. Klokkenes funksjoner inkluderer aktivitetstracking, fitnesstracking og funksjonene er perfekte for løping, sykling, svømming og mange flere aktiviteter. Derfor er en Garmin smartklokke perfekt om du er en kvinne med en aktiv livsstil.  

Michael Kors smartklokke til damer

Er du interessert i stil og mote og ser etter en smartklokke for den motebevisste kvinnen? Da er  Michael Kors smartklokke til dame det riktige valget for deg. Michael Kors er et merke som alltid har stått for å levere design i særklasse, det samme gjelder deres smartklokker til damer. Met en Michael Kors smartklokke får du mange funksjoner som gjør hverdagen enklere, kombinert med elegante design som du vil elske å bære på håndleddet. Om du ønsker en Michael Kors smartklokke til dame kan vi anbefale den populære Michael Kors Gen 6 serien. 

Fossil smartklokke til damer

Om du er interessert i en elegant smartklokke hvor både funksjonalitet og design er satt i fokus, så er en Fossil smartklokke til damer det perfekte valget. Fossil er kjent for deres innovasjon og kreativitet, dette kommer også til uttrykk i deres elegante smartklokker. Om du ønsker den mest populære Fossil smartklokken blant kvinner så bør du se på den eksklusive Fossil Gen 6 serien. Fossil Gen 6 har fått masse popularitet på grunn av de mange funksjonene til både mosjon og vanlig hverdagsbruk. 

Kjøp din nye smartklokke på nett hos Ditur 

Når du kjøper smartklokke på nett hos Ditur får du en rekke fordeler. Vi har for eksempel prisgaranti, 99 dagers returrett og 2 års garanti. Samtidig sørger vi for rask levering slik at du ikke behøver å vente lenger enn nødvendig for å få din nye smartklokke. 

Vi jobber hardt for å gi den beste opplevelsen for våre kunder, noe vi får gode tilbakemeldinger på. Vi har 4,7 stjerner og over 2000 anmeldelser på Trustpilot

3