About Vintage

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr1495
    kr2745
Kjønn
Merke
Urverk
Diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Farge på klokkeeske
Farge på urskive
Farge på bezel
Farge på rem
Rem
Urkasse materiale
Type klokke

3 produkter

About Vintage klokker - Dansk presisjon og kvalitet

Finn et stort utvalg av klokker fra About Vintage, den populære danske klokkeprodusent, her hos Ditur. About Vintage er et merke, som ble startet av 2 danske iverksettere, som hadde et ønske om å skape et eksklusivt klokkemerke som sikter høyt. Merket ligger med mye fokus på miljøet, og sikter etter å være så CO2 neutral som overhodet mulig. I deres produksjon blir det lagt mye vekt på deres CO2 utslipp, og virksomheten donerer samtidig også penger til FN miljøorganisasjoner, for å skape en mer miljøvennlig fremtid. Derfor kan du kjøpe et flott og funksjonelt klokke fra About Vintage med gode grønn samvittighet. 

 

Stort utvalg av About Vintage Klokker

Du kan finne et stort utvalg av About Vintage klokker her på siden. Hos oss finner du både herre- og dameklokker, som er designet til kontoret eller mer festlig anledning. Klokkene fra About Vintage blir produsert av gode kvalitetsmaterialer, så du vet at du har et klokke av virkelig høy kvalitet på din håndledd med en klokke fra merket. 

 

Herreklokker fra About Vintage

Herreklokker fra About Vintage fås både som kvarts- og automatiske klokker. De automatiske klokker er kjennetegnet ved sekundviseren har en flytende bevegelse, hvor i mot kvarts klokke kun tikker på sekundet. 

De automatisk klokker er mere komplekse og er populære blant entusiaster, da de ofte er sammensatt på samme vis, som vi har konstruert klokker i over et århundre. Kvartsklokker er da typisk mere presise og ofte billigere. 

Diameteren på klokken spenner vidt - mellom 36 til 41 mm. Du har altså gode muligheter for å velge en klokke, som passer til dine preferanser og proporsjoner på din håndled. 

 

Prisgaranti og rask levering når du kjøper About Vintage hos Ditur

 

Leter du etter et spesifikt About Vintage klokke? Så skal du ikke tøve med å kontakte oss. Vi undersøker gjerne om den pågjeldende modell kan hentes hjem.

Du får dessuten full prisgaranti på alle våre klokker. Det betyr, at hvis du finner det samme klokken til en billigere pris, matcher vi gladelig den prisen. Vi holder også løpende øye med konkurransen, så vi kan gi deg best mulig pris. Du kan lese mere om vår prisgaranti her.

Hos Ditur er kundene vår største fokus. Derfor prøver vi alltid å skape den best mulige kundeopplevelsen. Heldigvis forteller våre kunder, at de er veldig glade for å handle hos oss. Over 40.000 mennesker lyver ikke, og derfor er vi super stolte av våre fem stjerner på Trustpilot.

Har du spørsmål til vår About Vintage klokker, eller har du bruk for litt hjelp? Så er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice her på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1