Casio klokker

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr285
    kr32345
Kjønn
Urverk
Diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Farge på klokkeeske
Farge på urskive
Farge på bezel
Farge på rem
Rem
Energi
Funksjoner
Urkasse materiale
Klokkerembredde
Materiale
Type klokke
Type barneklokke
Tilbehør

Samlinger(6)

293 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Casio klokker 

Casio er spesielt kjent for sine tekniske funksjoner og er elsket av folk over hele verden. Klokkene har også fått anerkjennelse fra idrettsutøvere og kjente personer som blant annet Justin Bieber, Lady Gaga og Kanye West har blitt sett med en Casio klokke på håndleddet.  

Casio klokker er typisk kjent for futuristisk design med hardt metall som sitter godt og behagelig på håndleddet. 

Klokker med teknisk innovasjon 

Casio er en multinasjonal elektronikk virksomhet som ble grunnlagt tilbake i 1946 i Japan. Virksomheten produserer blant annet kalkulatorer, mobiltelefoner, kameraer og selvfølgelig klokker.

Casio var først ut på markedet med et klokke med automatisk kalenderfunksjon da de lanserte sitt første klokke i 1974. Casio har alltid hatt fokus på teknologisk innovasjon i klokkene sine, noe som har ført til at de også har produsert klokker med kompass, og klokker som selv kunne tilpasse seg forskjellige tidssoner.

Rimelige klokker med topp kvalitet 

Casio tilbyr rimelige klokker med super kvalitet. Casios verdier er helt i tråd med DitUr sine verdier, hvor alle skal ha mulighet til å få en klokke av god kvalitet uten at det går over budsjettet. Klokkene er de beste i sin prisklasse og har blitt svært populære blant idrettsutøvere og militære på grunn av sin sjokk- og resistens evne. Flere av Casios klokker er også vanntette. 

Hvilken Casio klokke skal du velge? 

Casio har et bredt utvalg av klokker for både kvinner og menn. Ser du etter en klassisk vintage herreklokke? Eller kanskje en unik retro dameklokke? Casio klokke i gull eller sølv? Se gjennom vårt store utvalg her. 

Casio Vintage

Casio vintage serien tilbyr en rekke klassiske retro klokker som passer like godt for kvinner som for menn. Klokkene har flotte design som gir stilen din et helt unikt uttrykk. Her kan du for eksempel finne en retro Casio klokke i gull. Serien består av klassiske klokker som er inspirert av F-1000 på 80-tallet. Her finner du også klokker i ulike fasonger som runde klokker, små klokker og mer. 

G-shock 

Casios G-shock serie tilbyr analoge og digitale klokker spesielt utviklet for militære og idrettsutøvere. Klokkene har et robust utseende og er perfekt for deg med en tøff hverdag som er glad i natur- og friluftsliv, ettersom klokkene er bygget for å takle ekstreme forhold. 

G-Shock blir omtalt som “den tøffeste klokken noen sinne” i 1983 og klokken ble laget basert på en drøm om å “skape en klokke som aldri blir ødelagt”. Det ble laget over 200 prototyper for den første G-shock klokken, etter to år kom Casio fram til den perfekte sjokk-resistante strukturen for klokken som markerte begynnelsen på G-shock, og evulusjonen av serien har bare fortsatt etter det. 

Edifice 

Edifice-serien består av klokker som kombinerer klassiske og sofistikerte design samt god funksjonalitet. Klokkene er vanntett på opp til 100 meters dyp. Det vil si at du ikke trenger å være redd for å ta oppvasken, vaske bilen eller ta deg en dukkert med klokken på. I tillegg er klokkene laget av hardt metall og gode materiale - som alle andre Casio klokker en den skapt for å tåle mye og vare lenge. Edifice klokkene er også stilfulle og perfekt for den motebevisste herre. 

Dette er bare noen av modellene vi tilbyr fra Casio. Se flere klokker i utvalget vårt og finn den perfekte klokken for deg. 

Casio klokke til både kvinner og menn 

Casio tilbyr klokker som passer til både kvinner og menn. Her finner du mange unisex klokker som fint kan passe til alle kjønn. Enten du er en eventyrlysten kvinne som trenger en funksjonell og motstandsdyktig klokke eller en forretningsmann som ser etter en stilfull klokke til arbeidshverdagen. 

Prisgaranti på alle våre klokker

Vi tilbyr alltid prisgaranti på alle klokkene våre. Det gjør vi for å sikre oss den billigste prisen for kundene våre. I tillegg har vi dag-til-dag-levering og 99 dagers returrett. Hvis du vil vite mer, kan du alltid fordype deg i tusenvis av gode anmeldelser som ligger på Trustpilot.

Ditur.no er autorisert forhandler av Casio 

Ditur.no er autorisert forhandler av Casio og du kan trygt handle hos oss. Vi tilbyr de populære digitale klokkene fra Retro-serien. Klokkene er ekstremt velkjente i Norge, og kan kjøpes med sølv- eller gull lenke. 

Om du ikke finner det du leter etter hos Casio, kan vi anbefale å se nærmere på våre andre dameklokker eller herreklokker.

 

8