Citizen

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr520
    kr14695
Kjønn
Urverk
Diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Farge på klokkeeske
Farge på urskive
Farge på bezel
Farge på rem
Rem
Energi
Gangreserve
Funksjoner
Urkasse materiale
Dekorasjon
Klokkerembredde
Type klokke
Tilbehør

Samlinger(5)

104 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Citizen klokker

En Citizen klokke er definisjonen av høy kvalitet og eksklusiv design. Videre er en klokke kjent som en av de viktigste eller mest viktigste tilbehør for både menn og kvinner. 

Hos Ditur har vi Skandinavias største utvalg av Citizen klokker for menn og kvinner. 

Det japanske klokkeselskapet startet sin produksjon av klokker helt tilbake på 1930-tallet og er for tiden et av de største og mest pålitelige klokkemerkene i verden.

Citizen produserer også andre produkter som skrivere, men de er mer kjent for sine klokker. De er kjent for sine klokker av en grunn, som er den ekstremt høye kvaliteten, teknologien og utformingen av klokkene.

Det er også grunnen til at Ditur har et så stort utvalg av Citizen klokker i butikkene våre.

Skandinavias største utvalg av Citizen klokker

Diturs enorme utvalg av Citizen klokker dekker mer enn 100 kule og populære klokker. Blant over de 100 klokkene fra det ikoniske merket kan du finne et stort utvalg av forskjellige typer klokker. Disse varianter dekker alt fra klassiske klokker til trendy og moderne klokker. 

I vårt utvalg av Citizen klokker kan du finne klokker med den velkjente kvarts bevegelse, den klassiske automatiske bevegelsen samt den spesielle solkvarts bevegelse. Derfor har vi gitt klokker som kan passe de fleste typer bruk og interesse for kunder.

Med alt dette blir sagt Citizen er et kvalitetsmerke som vi i Ditur elsker å anbefale disse klokkene til alle. 

Hos Ditur er vi autoriserte forhandlere av alle våre merker, inkludert Citizen og dermed garanterer vi kvaliteten på klokkene.

Det japanske merket mener at "Better Starts Now" - noe som betyr at uansett hvem du er eller hva du gjør, er det alltid mulig å gjøre noe bedre og nå er det på tide å starte.

Citizen klokker av høy kvalitet 

Citizen er hovedsakelig kjent for sin produksjon av klokker, men Citizen produserer faktisk også annen elektronikk. Derfor kan du være sikker på at klokker fra merkevaren er selve symbolet på teknologi og kvalitet.

Derfor kan du være sikker på å få en klokke av høyeste kvalitet når du velger en klokke fra Citizen. Dette gjenspeiles spesielt i de nyere modellene av klokker - Citizen Eco Drive klokker. Disse er ganske unike og har en teknologi som gjør klokken drevet av lys.

Citizen er et tradisjonelt merke som sørger for å være nyskapende og dermed tilpasse seg moderne tid.

Citizen Eco-drive / Solar Kvarts

Citizen er et innovativt merke og med innovasjon kommer ofte nytenkning av unike produkter. Dette er nettopp tilfelle med Citizen's Eco-Drive klokker. I stedet for den tradisjonelt kjente kvarts og automatiske bevegelser i klokker, har de skapt denne typen bevegelse, også kjent som Solar Kvarts.

Disse klokkene lades via solens stråler og annet lys, noe som gjør det klassiske batteriet overflødig og uret vedlikeholdsfritt. Med Citizen Eco-Drive-teknologien gir all slags lys energi til klokken. Lysenergien lagres i et selvladende batteri, noe som betyr at batteriet ikke trenger å byttes ut.

Dette er både super praktisk, men også veldig miljøvennlig, da det ikke er behov for batterier i klokken.

Citizen - Dykkeklokker av høy kvalitet

Citizen er også spesielt kjent for sine mange profesjonelle dykkerklokker av fantastisk kvalitet. Disse klokkene er super solide og av virkelig høy kvalitet. Foruten spesifikasjonene og høy kvalitet på klokkene, har de også en elegant og klassisk design som appellerer til et bredt spekter av menn og kvinner.

Derfor kan du være sikker på å få en klokke av virkelig høy kvalitet som du vil glede deg over i mange år fremover når du velger en dykkerklokke fra Citizen.

I tillegg har Citizen også laget spesialutgaver av dykkerklokkene sine. For eksempel har Citizen laget en klokke dedikert til den danske prins Frederik. Det er klokken prinsen brukte i løpet av sin tid i marinen. 

De beste prisene for Citizen klokker på Ditur

Kjøp Citizen klokker til de beste prisene her på Ditur. Våre priser er alltid lave og dermed kan vi tilby våre vakre Citizen klokker til en alltid gunstig pris. Så hos oss får du god kvalitet til alltid faste, lave priser.

Hos Ditur har vi også en ekstremt praktisk service i vår prisgaranti. Hvis du finner klokken billigere i en annen nasjonal nettbutikk, vil vi gjerne matche prisen, forutsatt at konkurrenten oppfyller våre krav. Kravene er for eksempel at konkurrenten også må være en autorisert forhandler av Citizen klokker. Du kan lese mye mer om vår prisgaranti og krav her.

Kjøp Citizen klokker trygt og enkelt på Ditur

Alle våre Citizen klokker er tilgjengelig online her på nettstedet, hvor det er enkelt og trygt å handle. Vi har mange positive anmeldelser på våre tjenester som maler bildet av den høye servicen vi tilbyr våre kunder https://www.ditur.no/trustpilot.

I tillegg til vår prisgaranti tilbyr vi også ekstremt rask levering og tilbyr en full 2-års garanti og 99-dagers returrett.

Samtidig er nettstedet vårt enkelt å navigere og med vårt store utvalg av klokker gjør det det enkelt å handle på nettstedet vårt. Husk at vi også er autoriserte forhandlere av alle våre merker og derfor kan vi garantere kvaliteten og ektheten av våre klokker. I tillegg tilbyr vi personlig service i vår kundeservice alle hverdager, som du kan finne her.

3