Garmin

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr455
    kr11495
Kjønn
Urverk
Diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Farge på klokkeeske
Farge på urskive
Farge på bezel
Farge på rem
Rem
Energi
Funksjoner
Urkasse materiale
Klokkerembredde
Farge
Type klokke
Type barneklokke
Tilbehør

Samlinger(6)

91 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Garmin klokker 

Garmin er et amerikansk merke som hovedsakelig er kjent for sine navigasjonssystemer. De er en av de førende produsentene av suverene produkter til bil, luftfart og marine. 

Garmin har nå overført sin komplekse teknologi til produksjonen av klokker av høy kvalitet. Så om du ønsker en klokke til å måle aktiviteten din - uansett om det er puls, antall skritt og kalorier eller søvn monitorering – er det vanskelig å komme utenom Garmin. 

Hos DitUr.no har vi et stort utvalg av garmin klokker for både kvinner og menn.

Klokker bygget for å vare

Det amerikanske merket er den ledende produsenten innenfor løpe- og multisportsklokker. Hos Ditur.no kan du velge mellom mange forskjellige smartklokker fra Garmin. 

Garmin tar utgangspunkt i uttrykket "Bygget for å vare". Dette gjør klokkene deres ideelle til frilufts- og sportsaktiviteter. Med andre ord, så er klokker fra Garmin en nødvendighet for deg som elsker å ha oversikt over treningen og fremskrittene dine – uansett om du dyrker styrketrening, svømming, løping eller fjelltur eller annet. 

Brukervennlighet i topp

Til tross for alle de funksjonene som du finner på et smartklokke fra Garmin, er brukervennligheten fortsatt på topp. Du kan derfor raskt og enkelt begynne å bruke det, noe som er en del av hemmelighetene bak Garmins store suksess. I tillegg til muligheten for å få oversikt over helbredet ditt, er Garmin-klokker også din garanti for et vell av kule tekniske funksjoner. For eksempel gir serien Vivoactive deg muligheten til å betale for varene dine i butikken med klokken - enkelt og lettvint. 

Garmin herreklokke og dameklokke 

Ser du etter Garmin-klokke til dame? Eller Garmin-klokke til menn? Vi har et stort utvalg av stilige og elegante Garmin dame- og herre klokker som både er funksjonelle, stilfulle og elegante, og kan passe enhver smak og stil. Her finner du Garmin-klokker til både kvinner og menn.

Garmin-klokker er et flott tilbehør men har også en rekke gode funksjoner. En Garmin-klokke kan for eksempel overvåke stress og helse. Det finnes også klokker som er laget til ulike aktiviteter som yoga og løping. Så om du er aktiv og interessert i å ta godt vare på helsen, kan en Garmin klokke være en god ide. 

Hvilken Garmin klokke skal jeg velge

Garmin tilbyr en rekke ulike klokker i god kvalitet som oppfyller ulike behov. Her finnes det noe for alle. Derfor er det viktig at du tenker på hvilken type klokke du vil ha, og hvilke behov du har når det kommer til klokken. 

MarQ

Garmin Marq er en av de mer luksuriøse klokkeseriene til Garmin. Dermed passer de for deg som vil ha en robust og luksuriøs smart- eller sportsklokke. Serien består av ulike klokker bygget av det de kaller “moderne verktøy klokke”,  med det beste av Garmins sport- og smart klokkefunksjoner. 

Venu - for en aktiv livsstil 

Garmin Venu serien er en serie av smartklokker for en aktiv livsstil, pakket med sportsapper og animerte treningsøvelser du kan følge. Du kan også bruke klokkene til å høre på musikk samt en rekke andre helse funksjoner. 

Lily - elegant dameklokke 

Garmin Lily serien er en serie med moderne og elegante dameklokker, perfekt for deg med en aktiv hverdag. Det er en smartklokke med gode funksjoner som hjelper deg å ha kontroll på helsen din samtidig som klokken sitter fint og lett på håndleddet og fungerer som et flott tilbehør. 

Vivoactive - klokker for den aktive hverdagen 

Garmin Vivoactive serien har smartklokker til både kvinner og menn. Klokkene er skapt for deg med en aktiv hverdag. De kan blant annet telle skritt og måle pulsen din. Kolleksjonen har klokker i forskjellige farger og design slik at du kan velge utseende basert på din personlige stil, samtidig som du får de samme gode funksjonene uansett. 

Fenix - allsidige sportsklokker

Garmin Fenix serien er et utvalg av multisportsklokker som bruker GPS til å måle distanse, fart, puls, tid og mer. Flere av klokkene har også kart. Med mange gode funksjoner og et mer robust design, er dette klokken for deg om du ønsker en tøff og allsidig sportsklokke 

Instinct - for friluftsliv og vill natur 

Garmin Instinct passer best for deg som er glad i natur- og friluftsliv. Det er en serie med robuste smartklokke som tåler en tøff livsstil. Klokkene har sterke batterier som kan vare opp til 14 dager og er skapt for å takle utfordringer. 

Vivomove - elegante og stilige hybridklokker 

Garmin Vivomove er en serie med hybrid klokker med elegante og enkle design. Serien har klokker som passer til både kvinner og menn, og fungerer som det perfekte funksjonelle tilbehøret som både kan måle puls og skritt, men også personifisere stilen din. 

Garmin har smartklokker til både kvinner og menn som passer til enhver smak og behov. Utforsk vårt utvalg av Garmin klokker og finn det uret som passer best til dine behov.

Hos Ditur.no har vi alltid prisgaranti, rask levering og 99 dagers returrett! 

Om du likevel ikke finner den perfekte klokken for deg hos Garmin, anbefaler vi å se på flere av våre produkter hos Ditur.no, se for eksempel vårt utvalg av herreklokker her. 

3