Rask levering - Ingen toll - Prisgaranti

Stort utvalg av Garmin klokker 

Garmin er et amerikansk merke som primært er kjent for sine navigasjonssystemer hvor de er en av de førende produsentene av suverene produkter til bil, luftfart og marine. Deres komplekse teknologi har de nå overført til produksjonen av klokker. Så hvis du vil måle aktiviteten din – uansett om det er puls, antall skritt og kalorier eller søvnmonitorering – er det vanskelig å komme utenom Garmin.

Bygget for å vare

Det amerikanske merket er den førende produsenten innefor løpe- og multisportsklokker, og hos Ditur.no kan du velge mellom mange forskjellige smartklokker fra Garmin. Garmin tar utgangspunkt i uttrykket "Bygget for å vare", noe som gjør klokkene deres ideelle til frilufts- og sportsaktiviteter. Med andre ord, så er klokker fra Garmin en nødvendighet for deg som elsker å ha oversikt over treningen og fremskrittene dine – uansett om du dyrker styrketrening, svømming, løping eller noe helt annet. 

Brukervennlighet i top

Til tross for alle de funksjonene som du finner på et smartklokke fra Garmin, så er brukervennligheten fortsatt på topp. Du kan derfor raskt og enkelt begynne å bruke det, noe som er en av hemmelighetene bak Garmins store suksess. I tillegg til muligheten for å få oversikt over helbredet ditt, er Garmin-klokker også din garanti for et vell av kule tekniske funksjoner. For eksempel gir serien Vivoactive deg muligheten til å betale for varene dine i butikken med klokken. Enkelt og lettvint. 

Gå på oppdagelse i sortimentet vårt av klokker fra Garmin nedenfor, og finn det uret som passer til dine behov.

Hos Ditur.no har vi alltid prisgaranti, rask levering og 99 dagers returrett! 

 

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr2345
    kr5145
Kjønn
Urverk
Klokkens diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Klokkeeskens farge
Urskivens farge
Bezel farge
Remmens farge
Rem
Materiale
Klokkerembredde
Type klokke

Kategorier(6)

33 produkter

1