Festina

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr549
    kr5895
Kjønn
Urverk
Diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Farge på klokkeeske
Farge på urskive
Farge på bezel
Farge på rem
Rem
Gangreserve
Funksjoner
Urkasse materiale
Dekorasjon
Klokkerembredde
Materiale
Type klokke
Type barneklokke

Samlinger(18)

364 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Festina Klokker

En klokke er et viktig tilbehør for både menn og kvinner. Hos Ditur har vi Skandinavias beste utvalg av Festina klokker til herrer og damer. Vårt utvalg dekker mer enn 160 eksklusive og populære klokker fra Festina. Klokkene fra dette kvalitetsmerket representerer funksjonalitet og flott design. Diturs utvalg av Festina klokker består av både sveitsisk produserte klokker og smartklokker til både menn og kvinner. I tillegg dekker vårt store utvalg klokker med både skinnremmer, armbånd, silikonremmer og mesh armbånd. Dette gjør at du kan finne en Festina klokke for enhver anledning – alt fra hverdags bruk til de finere anledningene. Videre tilbyr vi Festina klokker som har høy vannmotstand, slik at du kan bruke klokken uansett vær uten bekymringer. Vi har Festina klokker som er vanntette til et trykk på 200 meter, noe som er optimalt for de som ønsker å bruke klokken i vann. Diturs brede utvalg av Festina klokker består av: klokker med safirglass, dykkerklokker, gullklokker, automatiske klokker og mye mer. Vårt enorme utvalg av Festina klokker er tilgjengelig i mange forskjellige farger på både reimer og urskiven. På grunn av den store variasjonen i fargene kan vi garantere at du vil finne en klokke du liker. Vi har Festina klokker i farger som: sort, stål, hvit, blå, gul og mye mer. Klokker fra Festina er perfekt for personen som er ute etter klokker av meget høy kvalitet og eksklusivt design. Ditur er autoriserte forhandlere av alle våre merker, inkludert Festina og dermed garanterer vi topp kvalitet.

Historien om Festina klokker

Festina er et merke som i mange år har vært kjent som et sports klokke merke. Festina er veldig kjent i sykkel verdenen på grunn av sykkel teamet og sykkel klokkene de har produsert. Festinas historie går tilbake til 1902, da selskapet startet opp i Sveits. Selv om det ikke nødvendigvis er sports forbindelsene Festina er kjent for i dag, har denne historien likevel vært med på å forme Festina til den merkevaren den er i dag. I dag skal Festina karakteriseres som et sporty livsstils merke. Merket produserer klokker med et stort antall kule funksjoner og av fantastisk kvalitet.

Videre er det viktig å understreke at Festina gjør mer enn bare å produsere klokker av høy kvalitet og med god funksjonalitet. I tillegg fokuserer Festina på detaljene enten det er med bruken av Swarovski-krystall, de detaljerte klokke ringene eller deres ekstremt komfortable og trendy stropper. Festina sparer ingen kostnader når det kommer til å designe og produsere klokkene demmes. Videre fokuserer Festina på å lage klokker som passer både til hverdags bruk og finere arrangementer.

Festina er et merke som beskriver seg selv som omfavnende for alle fra atletene til de elegante kvinnene. Derfor vil vi hos Ditur absolutt anbefale en Festina klokke til alle som bryr seg om både design, funksjonalitet og kvalitet. Det finnes definitivt en Festina klokke som passer deg og dine behov i vårt utvalg.

Spesial / Begrenset Utgave

Festina har forskjellige kolleksjoner av klokker. Blant de mest populære kolleksjonene er deres spesielle og begrensede utgave modellene. I år har Festina en "Limited Edition 2020 Denmark - Chrono Bike", som stammer fra Festinas kjærlighet for sykling. Det kule med denne modellen er at den kun produseres i 500 eksemplarer og at hvert eksemplar er nummerert. Er du ute etter en super unik klokke, kan vi absolutt anbefale denne klokken. Klokken har blant annet safirglass, 10ATM, stålarmbånd, stoppeklokke, datovisning og mye mer.

Festina har også kolleksjoner av spesialutgaver. Slik som disse 2020-klokkene, som er tilgjengelig på nettsiden vår. Begge klokkene er i kolleksjonen "Chrono Bike Special Edition 2020" finnes i to farger - svart og blå. Klokkene har kule detaljer, 10 ATM, stålarmbånd, stoppeklokke mm. Disse klokkene finner du ovenfor hvor du kan lese mye mer om dem.

Fordi Ditur er autoriserte forhandlere av Festina, kan vi tilby et stort utvalg av Festina klokker i spesial eller begrenset opplag.

SmarTime Hybrid Klokker

Festina er alltid nyskapende og det har ført til de siste nye "Festina SmarTime Hybrid" klokkene. Disse klokkene byr på mange relevante og ønskelige funksjoner for en klokke som både er veldig kul i design og superfunksjonell. Klokken har skritteller, pulsmåler, værmelding, alarm, musikkkontroll og mye mer. I tillegg jobber klokken tett med smarttelefonen din, slik at du kan få varsler fra både e-post, sms, messenger og anrop. Videre kan klokken brukes til ulike idretter, inkludert sykling, løping og gåing. Som et tillegg tilbyr Festina deg en ekstra gratis lærreim når du kjøper klokken. Disse klokkene er superpopulære blant folk som ønsker en fin, praktisk og funksjonell klokke som inneholder mange kule funksjoner.

De beste prisene på Festina klokker

Kjøp Festina klokker fra Ditur til de beste prisene. Prisene våre er alltid skarpe og dermed kan vi tilby våre vakre Festina klokker til en alltid gunstig pris. Når du kjøper fra Ditur får du fantastiske kvalitets produkter til alltid faste, lave priser. Som noe ekstraordinært tilbyr vi prisgaranti. Finner du klokken billigere i butikk eller nettbutikk, matcher vi gjerne prisene dersom konkurrenten oppfyller våre krav. Du kan lese mye mer om vår prisgaranti og krav her:

Festina klokker av høy kvalitet

Festina er selve symbolet på kvalitet. Kvarts klokkene er alle opprinnelig med japanske myiota klokker, som er kjent for å være av super kvalitet og god holdbarhet. I tillegg produserer Festina sine stålarmbånd i rustfritt 316L stål, noe som indikerer et armbånd av ekstremt god kvalitet, som er holdbart i bruk. Historisk sett har Festina alltid vært kjent for funksjonalitet og kvalitet, og det er derfor dette er kvaliteter som alltid er garantert ved kjøp av en Festina-klokke. Disse sveitsiskproduserte klokkene fra Festina representerer et fantastisk merke som produserer klokker med ekstremt høy kvalitet.

Kjøp Festina klokker enkelt og trygt hos Ditur

Alle våre Festina klokker finner du online her på nettsiden vår. Det er enkelt og trygt å handle på Ditur. Nettsiden vår er enkel å navigere og med vårt store utvalg av klokker gjør dette det enkelt å handle på siden vår. Husk at vi er autoriserte forhandlere og garanterer derfor kvaliteten og autentisiteten til klokkene. I tillegg tilbyr vi personlig service i vår kundeservice alle hverdager

10