Smykker

Smykker

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr119
    kr54345
Merke
Urverk
Diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Farge på klokkeeske
Farge på urskive
Farge på bezel
Farge på rem
Rem
Funksjoner
Urkasse materiale
Dekorasjon
Klokkerembredde
Materiale
Farge
Type klokke
Längd
Ringstørrelse
Type smykker
Farge på brillens glas
Type accessory

Kategorier(10)

1535 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kjøp smykker til kvinner online på Ditur.no

Hos Ditur.no har vi et stort utvalg av smykker til damer. Du kan hos Ditur.no kjøpe smykker online og sortimentet våres fokuserer på gode priser, slik at du ikke betaler for merket men for selve smykket og kvaliteten. Vi har et stort utvalg av merker som innebærer alt fra Pilgrim, Michael kors og Izabel Camille, til Pico, Nordahl Jewellery, Dissing, Milani, Sif Jakobs mm. Vi har både sølv, rosagull og gullbelagte smykker, samt mange forskjellige stilarter. Utover dette har vi en rekke smykker i form av perler og andre små detaljer, som gjør smykket unikt og personlig slik at det passer til deg. Husk at vi også har et utvalg av smykker til menn, skulle du mangle den perfekte gaven til ham.

Stort utvalg av smykker og accessories

Hos Ditur.no har vi et stort utvalg av ringer, armbånd, halskjeder, øreringer, ankelkjeder, solbriller og andre accessories som kan bidra til å løfte ditt wrist-game til nye høyder. Alle smykkene er nøye utvalgt slik at du finner smykker til enhver anledning og stil, fordi smykker ikke bare er en dames beste venn, men også livspartneren hennes. Ditur.no er autorisert forhandler av alle merker vi selger, noe som sikrer at smykkene er ekte. Da vi har et stort sortiment som favner bredt og samtidig har en rekke forskjellige merker, kan vi med garanti matche dine krav og finne noe som passer til deg.

Finn designersmykker fra forskjellige merker

Vi har designersmykker fra mange forskjellige merker. Vi har både store internasjonale navn, samt nye danske smykkebrands. Med en bred vifte av produkter kan vi garantere at du alltid finner et smykke som passer perfekt til deg, din stil og din personlighet. Om du liker håndlagede smykker i 925 Sterling sølv forgyllet med 18 karat gull som Enamel Copenhagen eller Milani Figaro halskjede, har vi mange forskjellige merker hos Ditur.no. På siden finner du et stort utvalg af vakre smykker og inspirasjon til hvordan du kan løfte hverdagsoutfittet til nye høyder.

39