Rask levering - Ingen toll - Prisgaranti

Gullklokker

Gullklokker til kvinner er en kategori hvor vi har samlet alle gull-dameklokkene på én side, slik at du lett kan fokusere på gullet! Et gullur er vakkert og passer til det meste. Vi tilbyr klokker i rosagull og i den mere alminnelige gullfargen. Hos Ditur.no tilbyr vi alltid prisgaranti og rask levering.

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr399
    kr14695
Merke
Urverk
Klokkens diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Klokkeeskens farge
Urskivens farge
Bezel farge
Remmens farge
Rem
Krone
Spesielle funksjoner
Materiale
Dekorasjon
Klokkerembredde
Stropplengde
Type klokke

207 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Gullklokker

Mange kvinner vil si at klokken er det viktigste tilbehøret. Det er derfor viktig å finne den helt riktige klokken for deg. Klokken skal gjerne passe til antrekket ditt, samtidig som det komplementerer resten av smykkene dine. 

Hos Ditur.no tilbyr vi forskjellige gullklokker, vi har både klokker i rosagull og i den mer rene gullfargen. Klokkene våre er dessverre ikke laget av ekte gull, men derimot farget med en gulllegering. Denne legeringen gjør at klokkene ikke falmer og blir kjedelige å se på, noe som betyr at fargen varer veldig lenge. 

Vi har et bredt sortiment av dameklokker fra noen av de nyeste og mest moderne merker. I denne kategorien finner du en samling av gullklokkene våre. Er du ikke på utkikk etter et gullur, men leder etter noget mere avdempet, så gå inn på våre klassiske klokker.

Norges beste priser

Hos Ditur.no vil vi gjerne sikre oss at du alltid får Norges beste pris. Dette gjør vi gjennom vår prisgaranti, hvilket betyr at vi jevnlig sjekker konkurrentenes butikker og nettbutikker, slik at vi kan justere våre egne priser. 

6