Rask levering - Ingen toll - Prisgaranti

Klassiske Klokker

I denne kategorien finner du en samling av våre klassiske klokker. Et klassisk ur er alltid en sikker vinner, og er for deg som liker det stilrene og ikke tar for mange sjanser når du skal sette sammen antrekket ditt. Du får alltid Norges beste pris når du kjøper en klokke hos Ditur.no – Vi tilbyr nemlig prisgaranti. 

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr399
    kr11945
Merke
Klokkens diameter
Rem
Urverk
Remmens farge
Urskivens farge
Klokkeeskens farge
Swiss Made
Glass
Krone
Vannbeskyttelse
Bredde på rem

121 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Klassiske klokker

De fleste kvinner er veldig glade i smykker, og mange vil anse klokken for å være et av de viktigste. En klokke er med på å skape det perfekte antrekket for deg, men er også en del av din idenditet. Det er derfor utrolig vkgtig å finne den helt riktige klokken, og det vil vi gerne hjelpe deg med. 

I denne kategorien finner du vår samling av klassiske klokker. Et klassisk ur er for deg som generelt liker den litt mer avdempede skandinaviske stilen, og som ikke tar de helt store sjansene når det kommer til smykker. Har du derimot en klassisk klokke, og er parat til å ha noe mer fargerikt, så klikk inn på følgende link.

Få klokken til Norges billigste pris

Hos Ditur.no tilbyr vi alltid prisgaranti, noe som betyr vi løpende sjekker konkurrentenes butikker og nettsider for å sikre oss at vi har Norges beste priser. 

4