Milani Classic M0036

Inkl. toll/MVA

På lager (+10 enheter)

2-5 virkedagers levering

Inkl. toll/MVA

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Milani Classic M0036

Milani
Med inspirasjon fra den italienske motemetropolen Milano, kjennetegnes Milani av sitt minimalistiske og stilrene design. Merket ble grunnlagt i 2020 i Danmark og representerer dansk kvalitet pakket inn i italiensk design. Milani henvender seg til den motbevisste kvinnen som verdsetter eleganse og kvalitet.
Kvarts urverk
Klokke verk er kvarts, som betyr, at det er batteridrevet. En kvarts klokke verk er enkelt å vedlikeholde og sørger for at klokken alltid går nøyaktig.
Rustfritt stål
Klokken er utført i rustfritt stål, noe som garanterer for holdbarhet og kvalitet.
Rustfritt stål
Et kjede er en sammensetning av flere små ledd som gjør det mulig å justere størrelsen i henhold til håndleddets størrelse. Det er enkelt å regulere et kjede ved hjelp av verktøy. Kjedene kan ha ulike typer låser som sikrer at kjedet holder seg på plass og ikke løsner under bruk.
3 ATM / 30 m
Klokken er vanntett ned til en dybde på 30 meter (3 ATM). Dette betyr at klokken er motstandsdyktig mot vannsprut, regn, håndvask etc. Vi anbefaler ikke svømming eller bading med klokken på.
Safirglass
Klokken er utstyrt med safirglass som er kjent for sin ekstreme hardhet og holdbarhet. Safirglass er den typen klokkeglass som har høyest motstand mot riper, rifter, smuss og fingeravtrykk.
Autorisert forhandler
Ditur er utpekt som en autorisert forhandler for dette produktet og merket. Dette betyr at produktet er sendt til oss direkte fra merkevareprodusenten, og du kan være sikker på å kjøpe et ekte produkt med internasjonal service og garanti.
De beste fordeler
Hos Ditur får du alltid 99 dagers returrett og rask levering, og vi prismatcher alle autoriserte forhandlere slik at du er garantert den beste prisen. I tillegg står vårt kompetente kundeserviceteam alltid klar til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål du måtte ha.
2 års garanti
Som autorisert forhandler gir Ditur en 2-års garanti som dekker produktet fra kjøpsdatoen. Dette betyr at du har full internasjonal garanti i 2 år slik at du kan levere inn en klage til enhver autorisert forhandler over hele verden i tilfelle produksjonsfeil.

Mer informasjon

Mer informasjon

Generelt

SKU M0036
EAN 5740002793337
Kjønn Dame
Garanti
 • Som autorisert forhandler gir Ditur en 2-års garanti som dekker produktet fra kjøpsdatoen. Dette betyr at du har full internasjonal garanti i 2 år slik at du kan levere inn en klage til enhver autorisert forhandler over hele verden i tilfelle produksjonsfeil. 2 års garanti
Merker
 • Med inspirasjon fra den italienske motemetropolen Milano, kjennetegnes Milani av sitt minimalistiske og stilrene design. Merket ble grunnlagt i 2020 i Danmark og representerer dansk kvalitet pakket inn i italiensk design. Milani henvender seg til den motbevisste kvinnen som verdsetter eleganse og kvalitet. Milani

Urverk

Type klokke Analog
Urverk
 • Klokke verk er kvarts, som betyr, at det er batteridrevet. En kvarts klokke verk er enkelt å vedlikeholde og sørger for at klokken alltid går nøyaktig. Kvarts urverk

Design

Farge på klokkeeske Sølv
Farge på urskive Hvit
Farge på bezel Sølv
Farge på rem Sølv
Rem Materiale
 • Et kjede er en sammensetning av flere små ledd som gjør det mulig å justere størrelsen i henhold til håndleddets størrelse. Det er enkelt å regulere et kjede ved hjelp av verktøy. Kjedene kan ha ulike typer låser som sikrer at kjedet holder seg på plass og ikke løsner under bruk. Lenke
Urkasse materiale
 • Klokken er utført i rustfritt stål, noe som garanterer for holdbarhet og kvalitet. Rustfrit stål

Størrelse

Diameter
 • Urkassen måler 36 mm i diameter. Diameteren er målt inkludert hele rammen og eksklusivt kronen. Diametere angitt med desimaler er avrundet til nærmeste hele tall. 36 mm
Klokkerembredde
 • Denne modellen har en reimbredde på 18 mm. Du kan enkelt gi klokken din et nytt utseende ved å bytte ut remmen. Sorter etter 18 mm i vårt store utvalg av klokkeremmer for å finne en rem som passer til denne modellen. 18 mm
Stropplengde
 • Lengden på remmen måler 19 cm. 19 cm

Egenskaper

Vannbeskyttelse
 • Klokken er vanntett ned til en dybde på 30 meter (3 ATM). Dette betyr at klokken er motstandsdyktig mot vannsprut, regn, håndvask etc. Vi anbefaler ikke svømming eller bading med klokken på. 3 ATM / 30 Meter
Glass
 • Klokken er utstyrt med safirglass som er kjent for sin ekstreme hardhet og holdbarhet. Safirglass er den typen klokkeglass som har høyest motstand mot riper, rifter, smuss og fingeravtrykk. Safirglass
Type lås
 • Denne låsen består av en metallplate eller lås som er festet til den ene enden av klokkeremmen, og en sammenleggbar mekanisme som gjør at låsen kan åpnes og lukkes. Glidelås

Levering og retur

Levering og retur

LEVERING

Hos Ditur.no får du rask levering på 2-5 virkedager med Bring.

Har du stått i siste øyeblikk og manglet en gave?
Hos Ditur.no har vi løsningen på problemet ditt: Rask Levering. 

Vi sender pakker til Norge kl 11.00 alle ukens hverdager med Bring. Levering koster 59kr for levering til post i butikk, og 89kr for hjemmelevering.

Hos Ditur.no bestreber vi oss på å levere ordren din raskt og effektivt

Har du andre spørsmål til levering, er du velkommen til å kontakte kundeservice på [email protected] Vi svarer innenfor 24 timer på hverdager.

 

RETURNERING

Hos Ditur selger vi kun produkter som vi har nøye utvalgt og testet for kvalitet. Derfor får du 99 dagers full returrett ved kjøp av våre produkter, som gjelder både på nett og i våre fysiske butikker.

Vi stoler på kvaliteten og prisene på produktene våre. På grunn av dette gir vi deg god tid til å revurdere om du vil beholde ditt nye kjøp, slik at du føler deg helt trygg.

Dette betyr at du i 99 dager fra kjøpsdatoen kan returnere varene dine for full refusjon, så lenge produktet returneres i den opprinnelige tilstanden det ble levert i.

Hos Ditur er det viktig for oss å alltid yte god kundeservice, så hvis du trenger hjelp, står vårt erfarne kundeserviceteam mer enn klare til å hjelpe deg. Hvis du ikke er fornøyd med en vare, kan du enkelt og greit returnere varen din ved å fylle ut og skrive ut et returetikettskjema, som du finner her.

Produktomtaler

Produktomtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler: Milani Classic M0036
loader
Laster...

You submitted your review for moderation.

Les vilkår*