Casio Classic Retro A168WA-1YES

33% rabatt

Pris: kr 595

Specialpris kr 395

inkl. toll/MVA

På lager

 • Produktbeskrivelse
 • Spesifikasjoner
 • Produktomtaler
Produktbeskrivelse

Detaljer

Casio Classic Retro A168WA-1YES

Casio Classic Retro A168WA-1YES

Med denne klokke fra Casio får du en moderne og stilbevisst unisex-klokke med lenke utført i hardført og langtidsholdbart rustfri stål. Klokken har digital visning, som er inspirert av en klassisk retrodesign.

Displayet i svart farge komplementerer lenken av stål og gir en virkelig kul look. Klokken har både alarm, glidelås, stoppeklokkefunksjon og automatisk kalender, som tilfører brukbare spesifikasjoner til klokken. Utover det har klokken mikro-lys, som er innebygget lys, som opplyser klokkens front fra siden. 

 • Klokkens spende kan enkelt justeres
 • 1 daglig alarm
 • Klokkens batteri kan holde i ca 7 år ved normal bruk
 • Klokkens display lyser opp ved å trykke på en knapp
 • Automatisk kalender som viser dato, dag og måned. Når den er innstilt, vil det alltid vise den korrekte dato
 • Klokken kan vise tiden i enten 12-timers eller 24-timers format
 • Presis måling av den forløpne tid, splittid og totale tid ved trykk på en knapp. Stoppeklokken kan kjøre i opp til 1 time før det nullstilles
 • Klokken er ISO 22810 sertifisert som betyr at det kan tåle å bli våt i kort tid
Casio
Casio ble grunnlagt i Japan i 1946, og i 1957 ble merket introdusert til resten av verden på bakgrunn av verdens første elektroniske kalkulator. Teknologien bak den elektroniske kalkulatoren ble fundamentet for fremtidens digitale klokker. Casio-klokker så allerede dagens lys på 1980-tallet, og opp gjennom 90-tallet ble Casio etablert som et førende merke på markedet for digitale klokker. Casios digitale klokker ble raskt populære rundt omkring i verden, og er dessuten også velkjente i Norge.

Casio var en av de første produsentene av kvartsklokker til både menn og kvinner, og produserer i dag både digitale og analoge klokker. De har gjennom årene vært først på banen med mange nye teknologier. De var de første til å designe klokker som kunne vise tiden i forskjellige tidssoner, i tillegg til klokker med funksjoner som vanntetthet, temperatur- og høydemåling som raskt ble inkorporert i klokkene deres. I de siste årene har Casios armbåndsur blitt utstyrt med teknologi som synkroniserer med radiomaster og GPS for å oppnå den mest presise presentasjonen av tiden.
De beste fordeler
Hos Ditur får du alltid 99 dagers full returrett, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatch vi alle norske autoriserte forhandlere. Deretter sitter våres effektive kundeserviceteam klar til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål.
Autorisert forhandler
Ditur.no er autorisert forhandler av denne varen. Det betyr at du er sikret et 100% ekte og originalt produkt når du handler hos oss.
3 års garanti
Ditur.no er premiumforhandler, og derfor kommer denne varen med 3 års garanti. Det betyr at du i 3 år fra du mottar produktet kan reklamere på feil og mangler.
Spesifikasjoner
Generelt
Varenummer A168WA-1YES
EAN 4971850436713
Type klokke Armbåndsur
Kjønn Herre
Merke Casio Casio ble grunnlagt i Japan i 1946, og i 1957 ble merket introdusert til resten av verden på bakgrunn av verdens første elektroniske kalkulator. Teknologien bak den elektroniske kalkulatoren ble fundamentet for fremtidens digitale klokker. Casio-klokker så allerede dagens lys på 1980-tallet, og opp gjennom 90-tallet ble Casio etablert som et førende merke på markedet for digitale klokker. Casios digitale klokker ble raskt populære rundt omkring i verden, og er dessuten også velkjente i Norge. Casio var en av de første produsentene av kvartsklokker til både menn og kvinner, og produserer i dag både digitale og analoge klokker. De har gjennom årene vært først på banen med mange nye teknologier. De var de første til å designe klokker som kunne vise tiden i forskjellige tidssoner, i tillegg til klokker med funksjoner som vanntetthet, temperatur- og høydemåling som raskt ble inkorporert i klokkene deres. I de siste årene har Casios armbåndsur blitt utstyrt med teknologi som synkroniserer med radiomaster og GPS for å oppnå den mest presise presentasjonen av tiden.
Urverk
Urverk Digitalt Klokken er digital, noe som betyr at du enkelt kan avlese klokken digitalt.
Design
Farge på klokkeeske Stål
Farge på urskive Skjerm Svart
Farge på bezel Stål
Farge på rem Stål
Rem Lenke En flott kvalitetslenke. Lenken kan enkelt tilpasses, slik at den passer til håndleddet ditt. Verktøy for tilpasning av lenken kan tilkjøpes.
Urkasse materiale Resin Klokken er utført i hardført resin. Resin er et materiale som minner om gummi, men mere hardført, hvorfor det virker godt til sports- og militærklokker.
Størrelse
Diameter 37 mm OBS! Ved halve eller kvarte diameter størrelse runder vi opp eller ned til nærmeste hele tall.
Tykkelse 8 mm
Klokkerembredde 18 mm
Vekt (uten emballasje) 48 g
Funksjoner
Brugsanvisning Brugsanvisning (engelsk) Det medfølger enten en fysisk bruksanvisning eller kan den finnes online. Bruksanvisningen er enten på dansk eller engelsk.
Vannbeskyttelse 3 ATM / 30 m Uret er vanntett ned til 30 meter (3 ATM). Det betyr at det kan tåle vannsprut, regnvær, håndvask mm., men ikke svømming eller andre vannaktiviteter.
Glass Plexiglas Klokken har plexiglass. Fordelen ved å bruke plexiglass er at materialet er sterk og mindre skrøbeligt enn glass.
Type lås Glidelås
Stoppeklokke Stoppeklokke Uret er utstyrt med stopursfunktion.
Datovisning Ja Klokken har datovisning, slik at du alltid har kontroll på den aktuelle datoen.
Produktomtaler

Andre kunders anmeldelse af produktet

En klassiker
Selv om jeg ikke bruker en digital klokke til daglig, kan Casio fortsatt gjøre noe!
Translated by Google Frederik - 21. april 2022
Super feit klokke
Virkelig fin klokke for pengene. Kan absolutt anbefales
Translated by Google Daniel - 7. april 2022
Fantastisk retro Casio-klokke
Super klokke, akkurat som den var for 20-30 år siden, til en formidabel pris - Imidlertid har denne modellen mye bedre bakgrunnsbelysning enn hva de kunne prestere i tidligere modeller..
Translated by Google Frederik - 6. april 2022

Skriv din egen omtale

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.