Rask levering - Ingen toll - Prisgaranti

  • Produktbeskrivelse
  • Spesifikasjoner
Produktbeskrivelse

Detaljer

Casio Classic Retro A168WA-1YES

Med denne klokken fra Casio får du et design som tar et retro look og gjør det moderne igjen, perfekt som unisex-klokke med en lenke utført i slitesterkt og langtidsholdbart rustfritt stål. Klokken ar digital visning, akkurat som dens retro forgjenger. Displayet i svart komplimenterer lenken i stål og gir klokken et skikkelig stiling look. Klokken har både alarm, stoppeklokkefunskjon og automatisk kalender, noe som tilfører gode og brukbare funksjoner til klokken.

Autorisert forhandler
Ditur.no er autorisert forhandler av denne varen. Det betyr at du er sikret et 100% ekte og originalt produkt når du handler hos oss.
3 års garanti
Ditur.no er premiumforhandler, og derfor kommer denne varen med 3 års garanti. Det betyr at du i 3 år fra du mottar produktet kan reklamere på feil og mangler.
Casio
Casio ble grunnlagt i Japan i 1946, og i 1957 ble merket introdusert til resten av verden på bakgrunn av verdens første elektroniske kalkulator. Teknologien bak den elektroniske kalkulatoren ble fundamentet for fremtidens digitale klokker. Casio-klokker så allerede dagens lys på 1980-tallet, og opp gjennom 90-tallet ble Casio etablert som et førende merke på markedet for digitale klokker. Casios digitale klokker ble raskt populære rundt omkring i verden, og er dessuten også velkjente i Norge.

Casio var en av de første produsentene av kvartsklokker til både menn og kvinner, og produserer i dag både digitale og analoge klokker. De har gjennom årene vært først på banen med mange nye teknologier. De var de første til å designe klokker som kunne vise tiden i forskjellige tidssoner, i tillegg til klokker med funksjoner som vanntetthet, temperatur- og høydemåling som raskt ble inkorporert i klokkene deres. I de siste årene har Casios armbåndsur blitt utstyrt med teknologi som synkroniserer med radiomaster og GPS for å oppnå den mest presise presentasjonen av tiden.
Digitalt
Klokken er digital, noe som betyr at du enkelt kan avlese klokken digitalt.
Bruddsikkert mineralglass
Klokken har herdet mineralglass, noe som betyr at glasset har gjennomgått en varmebehandling for å gjøre det motstandsdyktig mot riper. I løpet av denne prosessen har glasset dessuten blitt bruddsikkert, noe som minsker risikoen for at glasset kan gå i stykker.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vanntett ned til 30 meter (3 ATM). Det betyr at det kan tåle vannsprut, regnvær, håndvask mm., men ikke svømming eller andre vannaktiviteter.
Lenke
En flott kvalitetslenke. Lenken kan enkelt tilpasses, slik at den passer til håndleddet ditt. Verktøy for tilpasning av lenken kan tilkjøpes.
Spesifikasjoner
Generelt
Varenummer A168WA-1YES - ca51
EAN / GTIN 4971850436713
Type klokke Armbåndsur
Kjønn Herre
Merke Casio
Urverk
Urverk Digitalt
Design
Klokkeeskens farge Stål
Urskivens farge Skjerm, Svart
Remmens farge Stål
Rem Lenke
Størrelse
Klokkens diameter 37 mm.
Tykkelse 8 mm.
Klokkerembredde 18 mm.
Funksjoner
Brugsanvisning Brugsanvisning (engelsk)
Vannbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glass Mineralglas

Casio Classic Retro A168WA-1YES

På lager

inkl. toll/MVA
27% rabatt

Pris: kr 549

Specialpris kr 399