Rask levering / Prisgaranti / 99 dagers returrett

Michael Kors Darci MK3191

46% rabatt

Pris: kr 3.545

Specialpris kr 1.895

inkl. toll/MVA

På lager

  • Produktbeskrivelse
  • Spesifikasjoner
  • Produktomtaler
Produktbeskrivelse

Detaljer

Michael Kors Darci Dameur MK3191

Michael Kors Darci model MK3191 er et klassisk, smakfullt og feminint dameur. Moteklokken fra det kjente merket er laget i rustfritt stål med gulltoning. Urkransen er utsmykket med elegante sten, som gir et eksklusivt look. 

Michael Kors
Michael Kors er en stor aktør på det internasjonale desigernmarkedet, og helt siden sin første kolleksjon i 1981, har Michael Kors stått for originalt design. Allerede i 1983 mottok han sin første pris for originalt design, og har siden satt stort preg på moteverdenen.

Michael Kort er i dag et anerkjent merke som bygger på unikt og tidløst design, samt god kvalitet.
De beste fordeler
Hos Ditur får du alltid 99 dagers full returrett, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatch vi alle norske autoriserte forhandlere. Deretter sitter våres effektive kundeserviceteam klar til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål.
Autorisert forhandler
Ditur.no er autorisert forhandler av denne varen. Det betyr at du er sikret et 100% ekte og originalt produkt når du handler hos oss.
2 års garanti
Ditur.no er premiumforhandler, og derfor kommer denne varen med 2 års garanti. Det betyr at du i 2 år fra du mottar produktet kan reklamere på feil og mangler.
Spesifikasjoner
Generelt
Varenummer MK3191
EAN 4051432739156
Type klokke Armbåndsur
Kjønn Dame
Merke Michael Kors Michael Kors er en stor aktør på det internasjonale desigernmarkedet, og helt siden sin første kolleksjon i 1981, har Michael Kors stått for originalt design. Allerede i 1983 mottok han sin første pris for originalt design, og har siden satt stort preg på moteverdenen. Michael Kort er i dag et anerkjent merke som bygger på unikt og tidløst design, samt god kvalitet.
Urverk
Urverk Kvarts urverk Urverket er kvarts, noe som betyr at det er batteridrevet. Et kvartsurverk er enkelt å vedlikeholde og sørger for nøyaktig tid.
Design
Farge på klokkeeske Gull
Farge på urskive Gull
Farge på rem Gull
Rem Lenke En flott kvalitetslenke. Lenken kan enkelt tilpasses, slik at den passer til håndleddet ditt. Verktøy for tilpasning av lenken kan tilkjøpes.
Dekorasjon Stein
Urkasse materiale Rustfrit stål Klokken er utført i rustfritt stål, noe som garanterer for holdbarhet og kvalitet.
Størrelse
Diameter 39 mm OBS! Ved halve eller kvarte diameter størrelse runder vi opp eller ned til nærmeste hele tall.
Tykkelse 7 mm
Klokkerembredde 12 mm
Funksjoner
Vannbeskyttelse 5 ATM / 50 Meter Uret er vanntett til 50 meter (5 ATM) Dette betyr at det kan tåle vannsprøyt, regn, håndvask og lignende.
Glass Mineralglas Klokken har herdet mineralglass, noe som betyr at glasset har gjennomgått en varmebehandling for å gjøre det motstandsdyktig mot riper. I løpet av denne prosessen har glasset dessuten blitt bruddsikkert, noe som minsker risikoen for at glasset kan gå i stykker.
Produktomtaler
Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Skriv din egen omtale

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.