Michael Kors Darci Dameur MK3190

52% rabatt

Pris: kr 3.545

Specialpris kr 1.695

inkl. toll/MVA

På lager

  • Produktbeskrivelse
  • Spesifikasjoner
  • Produktomtaler
Produktbeskrivelse

Detaljer

Michael Kors Darci MK3190

Denne Michael Kors klokken er et klassisk, elegant og feminint dameur. Designeruret fra det kjente merket er utført i rustfritt stål med sølvtoning. Urkransen er utsmykket med flotte sten, som gir et eksklusivt look. 

Michael Kors
Michael Kors er en stor aktør på det internasjonale desigernmarkedet, og helt siden sin første kolleksjon i 1981, har Michael Kors stått for originalt design. Allerede i 1983 mottok han sin første pris for originalt design, og har siden satt stort preg på moteverdenen.

Michael Kort er i dag et anerkjent merke som bygger på unikt og tidløst design, samt god kvalitet.
De beste fordeler
Hos Ditur får du alltid 99 dagers full returrett, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatch vi alle norske autoriserte forhandlere. Deretter sitter våres effektive kundeserviceteam klar til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål.
Autorisert forhandler
Ditur.no er autorisert forhandler av denne varen. Det betyr at du er sikret et 100% ekte og originalt produkt når du handler hos oss.
2 års garanti
Ditur.no er premiumforhandler, og derfor kommer denne varen med 2 års garanti. Det betyr at du i 2 år fra du mottar produktet kan reklamere på feil og mangler.
Spesifikasjoner
Generelt
Varenummer MK3190
EAN 4051432739149
Type klokke Armbåndsur
Kjønn Dame
Merke Michael Kors Michael Kors er en stor aktør på det internasjonale desigernmarkedet, og helt siden sin første kolleksjon i 1981, har Michael Kors stått for originalt design. Allerede i 1983 mottok han sin første pris for originalt design, og har siden satt stort preg på moteverdenen. Michael Kort er i dag et anerkjent merke som bygger på unikt og tidløst design, samt god kvalitet.
Urverk
Urverk Kvarts urverk Urverket er kvarts, noe som betyr at det er batteridrevet. Et kvartsurverk er enkelt å vedlikeholde og sørger for nøyaktig tid.
Design
Farge på klokkeeske Stål
Farge på urskive Stål
Farge på bezel Stål
Farge på rem Stål
Rem Lenke En flott kvalitetslenke. Lenken kan enkelt tilpasses, slik at den passer til håndleddet ditt. Verktøy for tilpasning av lenken kan tilkjøpes.
Dekorasjon Stein
Urkasse materiale Rustfrit stål Klokken er utført i rustfritt stål, noe som garanterer for holdbarhet og kvalitet.
Størrelse
Diameter 39 mm OBS! Ved halve eller kvarte diameter størrelse runder vi opp eller ned til nærmeste hele tall.
Tykkelse 9 mm
Klokkerembredde 12 mm
Funksjoner
Vannbeskyttelse 5 ATM / 50 m Uret er vanntett til 50 meter (5 ATM) Dette betyr at det kan tåle vannsprøyt, regn, håndvask og lignende.
Glass Mineralglas Klokken har herdet mineralglass, noe som betyr at glasset har gjennomgått en varmebehandling for å gjøre det motstandsdyktig mot riper. I løpet av denne prosessen har glasset dessuten blitt bruddsikkert, noe som minsker risikoen for at glasset kan gå i stykker.
Produktomtaler

Andre kunders anmeldelse af produktet

God kvalitet
Jeg er overrasket over kvaliteten for prisen. Føler virkelig jeg får mye vakt for pengene. Klokken må sees i virkeligheten da steinene skinner vakkert
Translated by Google Nanna Antonsen - 20. mai 2022
Anmeldelsen er oprindeligt lavet på Darci MK3191
SÅ FLOTT
Denne klokken er så fin, jeg har den på meg akkurat nå og den skinner virkelig!!!
Translated by Google Christina Møller - 20. mai 2022
Anmeldelsen er oprindeligt lavet på Darci MK3191

Skriv din egen omtale

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.