TYVSTART - KJØP JULEGAVENE FØR DET ER FOR SENT!

Danske håndlagde designersmykker

Enamel Copenhagen er et dansk smykkebrand som oppstod på bakgrunn av en fascinasjon av samspillet mellom edelmetall og emaljer. Enamel betyr naturligvis emalje, og materialet er å se i samtlige av kolleksjonene til Enamel CPH.

Enamel CPH har et designunivers som tar utgangspunkt i sine danske røtter og med en passion for de rene enkle linjer. Samtidig er det et tydelig og sterkt uttrykk i smykkene som gjør at merket følger essensen av nordisk design. Den nordiske kvaliteten fyller mye i merket, og alle smykkene er derfor håndlagde. Tanken bak Enamel Copenhagen er nyfortolkninger av klassiske smykker, som oftest ender opp med å bli bærerens favorittsmykke, som hun bruker i årevis.

Enamel Copenhagen bruker kun materiale av høyeste kvalitet. Alle smykker er laget i 925 Sterling Silver, og forgylt i en 18 karats gullbelegning. Smykkene i edelmetall brytes kun av zirkoner og emaljer i forskjellige farger.

DitUr er autorisert forhandler av Enamel Copenhagen. Dermed får du hos DitUr 99 dagers full returrett, 2-5 virkedagers levering og prisgaranti når du shopper smykker fra Enamel CPH.

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr299
    kr1195
Kjønn
Smykker materiale
Smykkerfarge
Smykkestørrelse
Halskjede lengde
Type smykker
Gavesett inkludert

135 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

4