Emporio Armani Renato AR2448

59% rabatt

Pris: kr 4.145

Specialpris kr 1.695

inkl. toll/MVA

På lager

  • Produktbeskrivelse
  • Spesifikasjoner
  • Produktomtaler
Produktbeskrivelse

Detaljer

Emporio Armani Renato AR2448

Med denne Emporio Armani Renato klokke får du en klassisk klokke som er perfekte til den klassiske og moderne mann. Vil du gjerne løfte din wrist-game til det neste niveau? Så er denne Armani klassiker helt sikkert løsningen! Klokken har en flott mørkeblå klokkeskive sammen med en lenke utført i rustfri stål. Emporio Armani er en del av renato-serien, som er kjennetegnet ved en klassisk look - og det gjør seg i den grad også gjeldende i dette tilfelle. Den blå klokkeskiven blir prydet med tre kronografer, datovisning og klokken har også stoppeklokkefunksjon. En lekker, stilsikkert og ekte herreklokke!

Emporio Armani
Emporio Armani er et anerkjent motemerke med mange års erfaring fra moteverden. Giorgio Armani startet Emporio Armani i 1975 i Italia og har siden jobbet sammen med kjente designere fra hele verdenen. Det har også gitt Armani tittelen som den mest suksessfulle designeren av italiensk opprinnelse.

Armanis kolleksjon av herre- og dameklokker spenner bredt. Alt fra elegante og tidløse klokker til moderne former og materialer, samt Connected watches. De har altså et bredt utvalg av design, så alle og enhver kan finne den ideelle klokken.
De beste fordeler
Hos Ditur får du alltid 99 dagers full returrett, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatch vi alle norske autoriserte forhandlere. Deretter sitter våres effektive kundeserviceteam klar til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål.
Autorisert forhandler
Ditur.no er autorisert forhandler av denne varen. Det betyr at du er sikret et 100% ekte og originalt produkt når du handler hos oss.
2 års garanti
Ditur.no er premiumforhandler, og derfor kommer denne varen med 2 års garanti. Det betyr at du i 2 år fra du mottar produktet kan reklamere på feil og mangler.
Spesifikasjoner
Generelt
Varenummer AR2448
EAN 4048803842928
Type klokke Armbåndsur
Kjønn Herre
Merke Emporio Armani Emporio Armani er et anerkjent motemerke med mange års erfaring fra moteverden. Giorgio Armani startet Emporio Armani i 1975 i Italia og har siden jobbet sammen med kjente designere fra hele verdenen. Det har også gitt Armani tittelen som den mest suksessfulle designeren av italiensk opprinnelse. Armanis kolleksjon av herre- og dameklokker spenner bredt. Alt fra elegante og tidløse klokker til moderne former og materialer, samt Connected watches. De har altså et bredt utvalg av design, så alle og enhver kan finne den ideelle klokken.
Urverk
Urverk Kvarts urverk Urverket er kvarts, noe som betyr at det er batteridrevet. Et kvartsurverk er enkelt å vedlikeholde og sørger for nøyaktig tid.
Design
Farge på klokkeeske Stål
Farge på urskive Blå
Farge på bezel Stål
Farge på rem Stål
Rem Lenke En flott kvalitetslenke. Lenken kan enkelt tilpasses, slik at den passer til håndleddet ditt. Verktøy for tilpasning av lenken kan tilkjøpes.
Urkasse materiale Rustfrit stål Klokken er utført i rustfritt stål, noe som garanterer for holdbarhet og kvalitet.
Størrelse
Diameter 43 mm OBS! Ved halve eller kvarte diameter størrelse runder vi opp eller ned til nærmeste hele tall.
Tykkelse 10 mm
Klokkerembredde 22 mm
Stropplengde 22 cm
Funksjoner
Vannbeskyttelse 5 ATM / 50 m Uret er vanntett til 50 meter (5 ATM) Dette betyr at det kan tåle vannsprøyt, regn, håndvask og lignende.
Glass Mineralglas Klokken har herdet mineralglass, noe som betyr at glasset har gjennomgått en varmebehandling for å gjøre det motstandsdyktig mot riper. I løpet av denne prosessen har glasset dessuten blitt bruddsikkert, noe som minsker risikoen for at glasset kan gå i stykker.
Type lås Butterfly-lås
Stoppeklokke Stoppeklokke Uret er utstyrt med stopursfunktion.
Datovisning Ja Klokken har datovisning, slik at du alltid har kontroll på den aktuelle datoen.
Produktomtaler

Andre kunders anmeldelse af produktet

Armani ur
Italiensk klokke som bare vil ha noe. Det er alt for kult! Men du betaler selvfølgelig også for det. Derfor 4 stjerner.
Translated by Google Kasper Italiano - 20. mai 2022
Anmeldelsen er oprindeligt lavet på Renato AR2434
Perfekt klokke for meg
Det kunne ikke vært bedre. Fin urskive, og så passer den bare perfekt. Og så gjorde Ditur en god rabatt ;))
Translated by Google Oliver Andersen - 20. mai 2022
matet klokke
fet klokke med varer i
Translated by Google Rene - 25. april 2022
Anmeldelsen er oprindeligt lavet på Renato AR2434
God kvalitet
Sitter godt rundt håndleddet og god vekt
Translated by Google Kasper - 13. desember 2021

Skriv din egen omtale

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.