Ditur Klokkeboks 12 klokker Svart Tre DIT0000240

(6)
Inkl. toll/MVA

På lager (+10 enheter)

2-5 virkedagers levering

Inkl. toll/MVA

Produktbeskrivelse

Produktbeskrivelse

Ditur Klokkeboks 12 klokker Svart Tre DIT0000240

Urboks i sort træ til 12 ure. Denne elegante og solide sorte urboks i træ er ideel til at opbevare dine ure i. Mange har urene liggende i skuffer og skabe, men hvorfor ikke have dem beskyttet i en urboks?

Vi garantere den bedste pris på alle vores produkter igennem vores prisgaranti. Skulle du mod forventning finde et af vores produkter billigere andetsteds, er vi altid parate til at give dig en bedre pris.

OBS. urene på billedet følger ikke med!

Specifikationer:

Længde: 31,5 cm
Bredde: 23,3 cm
Højde: 9,6 cm

Ditur
Ditur er et merke som spesialiserer seg på verktøy og oppbevaringsprodukter for klokker. For å sikre kvalitet har Ditur selv vært ansvarlig for design- og produksjonsprosessen for flere produkter, noe som sikrer kvalitetsvarer til konkurransedyktige priser.
Autorisert forhandler
Ditur er utpekt som en autorisert forhandler for dette produktet og merket. Dette betyr at produktet er sendt til oss direkte fra merkevareprodusenten, og du kan være sikker på å kjøpe et ekte produkt med internasjonal service og garanti.
De beste fordeler
Hos Ditur får du alltid 99 dagers returrett og rask levering, og vi prismatcher alle autoriserte forhandlere slik at du er garantert den beste prisen. I tillegg står vårt kompetente kundeserviceteam alltid klar til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål du måtte ha.
2 års garanti
Som autorisert forhandler gir Ditur en 2-års garanti som dekker produktet fra kjøpsdatoen. Dette betyr at du har full internasjonal garanti i 2 år slik at du kan levere inn en klage til enhver autorisert forhandler over hele verden i tilfelle produksjonsfeil.

Mer informasjon

Mer informasjon

Generelt

SKU DIT0000240
EAN 5740002797779
Type oppbevaring Klokkeboks
Garanti
  • Som autorisert forhandler gir Ditur en 2-års garanti som dekker produktet fra kjøpsdatoen. Dette betyr at du har full internasjonal garanti i 2 år slik at du kan levere inn en klage til enhver autorisert forhandler over hele verden i tilfelle produksjonsfeil. 2 års garanti
Merker
  • Ditur er et merke som spesialiserer seg på verktøy og oppbevaringsprodukter for klokker. For å sikre kvalitet har Ditur selv vært ansvarlig for design- og produksjonsprosessen for flere produkter, noe som sikrer kvalitetsvarer til konkurransedyktige priser. Ditur

Design

Materiale
  • Tre er et naturlig materiale kjent for sin styrke og estetiske tiltrekningskraft. Det finnes ulike typer tresorter med varierende hardhet, avhengig av treslaget. Tre
Farge Svart
Fôr
  • Velur er en myk og luksuriøs stofftype med en fløyelsaktig overflate. Materialet skaper en følelse av eleganse og komfort, og gir en behagelig følelse når det berøres. Velur
Fôrets farge Grå

Størrelse

Dimensjoner 35 x 20 x 8

Egenskaper

Klokkeboks plass 12 klokker

Levering og retur

Levering og retur

LEVERING

Hos Ditur.no får du rask levering på 2-5 virkedager med Bring.

Har du stått i siste øyeblikk og manglet en gave?
Hos Ditur.no har vi løsningen på problemet ditt: Rask Levering. 

Vi sender pakker til Norge kl 11.00 alle ukens hverdager med Bring. Levering koster 59kr for levering til post i butikk, og 89kr for hjemmelevering.

Hos Ditur.no bestreber vi oss på å levere ordren din raskt og effektivt

Har du andre spørsmål til levering, er du velkommen til å kontakte kundeservice på [email protected] Vi svarer innenfor 24 timer på hverdager.

 

RETURNERING

Hos Ditur selger vi kun produkter som vi har nøye utvalgt og testet for kvalitet. Derfor får du 99 dagers full returrett ved kjøp av våre produkter, som gjelder både på nett og i våre fysiske butikker.

Vi stoler på kvaliteten og prisene på produktene våre. På grunn av dette gir vi deg god tid til å revurdere om du vil beholde ditt nye kjøp, slik at du føler deg helt trygg.

Dette betyr at du i 99 dager fra kjøpsdatoen kan returnere varene dine for full refusjon, så lenge produktet returneres i den opprinnelige tilstanden det ble levert i.

Hos Ditur er det viktig for oss å alltid yte god kundeservice, så hvis du trenger hjelp, står vårt erfarne kundeserviceteam mer enn klare til å hjelpe deg. Hvis du ikke er fornøyd med en vare, kan du enkelt og greit returnere varen din ved å fylle ut og skrive ut et returetikettskjema, som du finner her.

Produktomtaler (6)

Produktomtaler

Skriv din egen produktomtale
Du omtaler: Ditur Klokkeboks 12 klokker Svart Tre DIT0000240
loader
Laster...

You submitted your review for moderation.

Les vilkår*

Andre kunders produktomtaler

Klokkeboks 12 klokker
Nydelig klokkeboks i fin kvalitet. Jeg skulle ønske de små putene som klokkene ligger rundt var mykere. De er ikke særlig fleksible og med min størrelse håndledd jobber stroppene mine litt overtid når de må lukkes rundt dem. Derfor 4/5 stjerner på det meste.
Oversatt av Google -

Produktomtalen er oprindeligt lavet på Ditur Klokkeboks 12 klokker Svart Kunstskinn DIT0000236

Imponert nok en gang
Ja, dagen kom da jeg passerte de 6 klokkene jeg kunne ha i klokkeboksen min, så derfor bestilte jeg denne. den kom som alltid som avtalt og hold deg fast den var deilig, denne tingen med glass i, svart skinn med kraftige sømmer gir et fantastisk utseende. Kvaliteten, ja det er for 4/5 stjerner. Kan absolutt anbefales
Oversatt av Google -

Produktomtalen er oprindeligt lavet på Ditur Klokkeboks 12 klokker Svart Kunstskinn DIT0000236

Karbonboks for 12 klokker
Kjøpt den 8 / 4-22 Måtte kjøpe esken da det ikke var plass til klokker. Virkelig pent utseende og design med Carbon og god oppbevaring uten å samle støv. Anbefales! Hilsen M. Fintin
Oversatt av Google -

Produktomtalen er oprindeligt lavet på Ditur Klokkeboks 12 klokker Svart Imitert karbon DIT0000238

Passer alle mine klokker
Den presenterer klokkene mine pent og ser ut til å være i god kvalitet. Bra størrelse, du får dem opp til 6 klokker for fort, så du kan like godt begynne med denne! :-D
Oversatt av Google -

Produktomtalen er oprindeligt lavet på Ditur Klokkeboks 12 klokker Svart Kunstskinn DIT0000236

stilig, elegant og ren
Jeg hadde allerede en klokkeboks til 12 i skinn, men kjøpte denne på live action og jeg har nok ikke angret - rent, elegant og stilig
Oversatt av Google -

Produktomtalen er oprindeligt lavet på Ditur Klokkeboks 12 klokker Svart Imitert karbon DIT0000238

Gode egenskaper
Virkelig deilig og virkelig god kvalitet. Lekkert skinn og deilig mykt stoff på innsiden god beskyttelse
Oversatt av Google -

Produktomtalen er oprindeligt lavet på Ditur Klokkeboks 12 klokker Svart Kunstskinn DIT0000236