Veggklokker

Veggklokker

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr295
    kr7495
Merke
Urverk
Diameter
Glass
Farge på klokkeeske
Farge på urskive
Farge på bezel
Funksjoner
Materiale
Farge
Type klokke

Kategorier(4)

166 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Veggklokker 

En av de store fordelene med en veggklokke er at du alltid har et sted i hjemmet hvor du har full kontroll på tiden, i tillegg kan en veggklokke være et flott interiør element til hjemmet. Akkurat som hjemme trenger du ikke lete langt etter din nye veggklokke, for du finner den her på siden. 

Med nesten 100 flotte veggklokker i utvalget, og kjente merker som Arne Jacobsen, Seiko og Karlsson, er vi sikre på at vi også har akkurat den veggklokken du leter etter! Uansett hvilket rom du ser etter klokke til, kjøkken, stue eller soverom, har vi et stort utvalg du kan velge i. 

Om du leter etter en veggklokke på tilbud kan du puste lettet ut for da har du kommet til rett sted. Tilbudene er stadig i endring, derfor er det viktig å slå til før tiden og utvalget renner ut. 

Bredt utvalg av veggklokker på Ditur.no

På denne siden finner du et bredt utvalg av veggklokker som består av de mest populære og ettertraktede merkene på markedet. Dette inkluderer Arne Jacobsen veggklokker, kjent for sitt elegante, nordiske design, men også etablerte merker som Seiko og Karlsson, som lager veggklokker i en klasse for seg. Graver vi dypere i utvalget vårt, finner vi flere modeller som passer til enhver stil og interiør. Her kan du sortere klokkene etter farger, materiale og mer.  Enten du ser etter en flott, moderne veggklokke i gull, tre, eller andre farger, finner du helt sikkert noe her på siden.

Det finnes blant annet flere veggur i marmor, tre og rustfritt stål, men også i stoff materiale som velur. Om du liker det minimalistiske utseende bedre kan du også kjøpe en veggklokke i glass, om denne passer bedre til din personlige stil. 

Ulike størrelser på veggklokker 

Det er ikke bare på materialet at veggklokker er forskjellige. Der er også forskjellige på utformingen av urskiven. Noen foretrekker veggklokker med tall på urskiven, mens andre er mer for romertall eller enkle markeringer og symboler. Uansett preferanse er det tilgjengelig på Ditur.no.

En annen ting du bør være oppmerksom på før du kjøper veggklokken din, er størrelsen på urskiven – eller veggklokke diameter. Her er det viktig å huske på plasseringen av klokken i hjemmet. Slik ender du ikke opp med en veggklokke som er for stor eller liten. 

Våre veggklokker varierer i størrelse, og er tilgjengelige fra 10 cm - opp til 60 cm i diameter. Vi har også veggklokker som lar deg justere størrelsen, slik at du kan gjøre den større eller mindre etter behov. 

Viktigst av alt er likevel at vi har veggklokker som passer alle budsjetter. Er du noen som ser etter en billigere veggklokke, kan vi levere på Ditur.no ettersom vi ofte har flere flotte veggklokker på tilbud. Det samme gjelder også om du er klar til å investere i en veggklokke fra for eksempel Arne Jacobsen.

Veggklokker - prikken over i-en i innredningen din  

Det er de små detaljene som gjør hjemmet til et hjem, og en av de detaljene er veggklokken. Det kan være den store kjøkkenklokken til veggen, eller klokken til veggen i stua, som blir en del av dagens gang og stille men sikkert forteller deg når det er middag, eller når det er på tide å gjøre seg klar å gå videre med dagens gjøremål. 

Veggklokken er på sin måte prikken over i-en i innredningen. På samme måte som den kan få flere former, farger og fasonger, kan den også ta av flere forskjellige steder i hjemmet. Akkurat som vi mener at alle har rett til en fin klokke på håndleddet, så har alle like mye rett til en fin veggklokke i hjemmet!

Ditur.no gir alltid 1-2 dagers leveringstid, gir deg 99 dagers full returrett, og så gir vi prisgaranti på alle varene du ser i sortimentet.

Trenger du ytterligere overbevisning før du kjøper veggklokken din hos oss, kan du ta en tur innom vår Trustpilot, hvor vi har mer enn 25 000 anmeldelser og en totalvurdering på nesten 5 av 5 stjerner.

5