Tommy Hilfiger Decker 1791559

9% rabatt

Pris: kr 2.645

Specialpris kr 2.395

inkl. toll/MVA

På lager

  • Produktbeskrivelse
  • Spesifikasjoner
  • Produktomtaler
Produktbeskrivelse

Detaljer

Tommy Hilfiger 1791559

Denne klokken fra det verdenskjente Tommy Hilfiger er en moderne og ekstravagant herreklokke til mannen som ønsker å skille seg ut. Klokken er designet med fokus på rene linjer, flotte detaljer og god kvalitet. Med denne klokken, er du garantert å stå godt - både til hverdag og kommende fest. 

Den flotte svarte klokkeskiven med tre kronografer og datovisning komplementerer klokkens two-tone lenke i langtidsholdbar rustfri stål og gir klokken en stilren og unik all-round klokke, som du både kan bruke til alle outfits og som samtidig skiller seg ut fra mengden, så har du funnet din neste klokke!

Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger høres kjent ut for mange, og det er det god grunn til. Tommy Hilifiger er nemlig et av verdens største motehus, og helt siden 1984, da Thomas Hilfiger stiftet merket i New York, har de stått for moderne design inspirert av de nyeste trendene. Deres kolleksjon av klokker er ingen unntakelse, og det ikoniske motehuset klarer å forene design og kvalitet med et moderne resultat.

Hos Ditur.no finner du et av Norges største utvalg av Tommy Hilfiger-klokker til både menn og kvinner.
De beste fordeler
Hos Ditur får du alltid 99 dagers full returrett, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatch vi alle norske autoriserte forhandlere. Deretter sitter våres effektive kundeserviceteam klar til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål.
Autorisert forhandler
Ditur.no er autorisert forhandler av denne varen. Det betyr at du er sikret et 100% ekte og originalt produkt når du handler hos oss.
2 års garanti
Ditur.no er premiumforhandler, og derfor kommer denne varen med 2 års garanti. Det betyr at du i 2 år fra du mottar produktet kan reklamere på feil og mangler.
Spesifikasjoner
Generelt
Varenummer 1791559
EAN 7613272300780
Type klokke Armbåndsur
Kjønn Herre
Merke Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger høres kjent ut for mange, og det er det god grunn til. Tommy Hilifiger er nemlig et av verdens største motehus, og helt siden 1984, da Thomas Hilfiger stiftet merket i New York, har de stått for moderne design inspirert av de nyeste trendene. Deres kolleksjon av klokker er ingen unntakelse, og det ikoniske motehuset klarer å forene design og kvalitet med et moderne resultat. Hos Ditur.no finner du et av Norges største utvalg av Tommy Hilfiger-klokker til både menn og kvinner.
Urverk
Urverk Kvarts urverk Urverket er kvarts, noe som betyr at det er batteridrevet. Et kvartsurverk er enkelt å vedlikeholde og sørger for nøyaktig tid.
Design
Farge på klokkeeske Stål
Farge på urskive Svart
Farge på bezel Gull
Farge på rem Gull Stål
Rem Lenke En flott kvalitetslenke. Lenken kan enkelt tilpasses, slik at den passer til håndleddet ditt. Verktøy for tilpasning av lenken kan tilkjøpes. Two-tone En two-tone lenke gir klokken en annerledes look. Med en two-tone lenker kombineres to stålfarger.
Urkasse materiale Rustfrit stål Klokken er utført i rustfritt stål, noe som garanterer for holdbarhet og kvalitet.
Størrelse
Diameter 46 mm OBS! Ved halve eller kvarte diameter størrelse runder vi opp eller ned til nærmeste hele tall.
Tykkelse 11 mm
Klokkerembredde 20 mm
Vekt (uten emballasje) 150 g
Funksjoner
Vannbeskyttelse 5 ATM / 50 m Uret er vanntett til 50 meter (5 ATM) Dette betyr at det kan tåle vannsprøyt, regn, håndvask og lignende.
Glass Mineralglas Klokken har herdet mineralglass, noe som betyr at glasset har gjennomgått en varmebehandling for å gjøre det motstandsdyktig mot riper. I løpet av denne prosessen har glasset dessuten blitt bruddsikkert, noe som minsker risikoen for at glasset kan gå i stykker.
Type lås Foldelås
Datovisning Ja Klokken har datovisning, slik at du alltid har kontroll på den aktuelle datoen.
Produktomtaler

Andre kunders anmeldelse af produktet

Fantastisk klokke
En av de kuleste klokkene jeg har hatt på armen. Kvaliteten må ikke forveksles med en dyr klokke, men for prisen er alt i orden.
Translated by Google Carl L. - 20. mai 2022
Fantastisk
Jeg elsker absolutt størrelsen, designet, kvaliteten, prisen, den er på topp 10-listen????????????
Translated by Google Jesper Martin - 7. mai 2022
Kult design!
Den deiligste klokken jeg noen gang har kjøpt. God kvalitet, virker ikke fillete og har bare et skikkelig kult design du kan bruke til alt!
Translated by Google Carsten - 20. april 2022
Deilig klokke!
Det er en veldig fin klokke, og er enda finere i virkeligheten! Super god service og rask levering.
Translated by Google Janus - 5. april 2022
Deilig klokke
Fin klokke, rask levering og god service som vanlig. ????????
Translated by Google adrian antonio - 5. april 2022

Skriv din egen omtale

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.