TYVSTART - KJØP JULEGAVENE FØR DET ER FOR SENT!

Ditur.no tilbyr et stort utvalg av IK colouring-klokker 

IK Colouring har i løpet av de seneste årene oppbygget en stor popularitet på det norske markedet på grunn av de moderne herreklokkene i høy kvalitet.

Det er snakk om et av de mest populære merkene innenfor klokker i Asia, og som nå også har kommet til Norge. Populariteten har etterhvert bredt seg til hele Europa og USA, hvor klokker fra IK Colouring flittig blir brukt av trendsettere og moderne menn.

I modtsetning til mange andre klokker på det norske markedet, er herreklokkene fra IK Colouring mekaniske, noe som betyr at de er drevet av mekanisk mekanisk energi i stedet for batteri. Dermed slipper du å bruke tid og penger på å skifte batterier.

IK Colouring sikrer et stilrent design i materialer av høyeste kvalitet, og de har spesielt fått stor suksess med deres ”Skeleton” klokker, som er mere populære enn noensinne. Kjennetegnet for ”Skeleton” klokker, er at man kan se urverket gjennom urskiven. Dessuten er ”Skeleton” klokker prydet med iøynefallende farger som skaper et unikt utseende og masser av oppmerksomhet.

Hos Ditur.no kan du kjøpe IK Colouring-klokker med dag-til-dag-levering, prisgaranti og 99 dagers returrett.

 

 

 

 

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr599
    kr1195
Kjønn
Urverk
Klokkens diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Klokkeeskens farge
Urskivens farge
Bezel farge
Remmens farge
Rem
Gangreserve
Materiale
Type klokke

27 produkter

1