Rask levering / Prisgaranti / 99 dagers returrett

1

Trustpilot

Kan mere enn 2000+ anmeldelser med 4.7 i snitt ta feil? Det tror vi ikke!

Med mere enn 2000+ anmeldelser på Trustpilot og en snitt på 4.7 er vi ikke i tvivl om våre kunder er glade for oss og det kan vi kun være enormt stolte etter og det kan vi kun være enormt stolte av. 

Den høye score og de mange anmeldelser viser at våre kunder er så glade for å handle hos oss at de vil bruke en par minutter av deres tid på å anmelde oss så andre mulige kunder kan få en innblikk i, hvordan det er å handle hos Ditur. Også dette er vi utrolig glade for, da kunder på den måte kan hjelpe andre kunder med å opplyse om hvordan det er å handle hos Ditur. Også dette er vi utrolig glade for, da kunder på den måte kan hjelpe andre kunder med å opplyse hvordan det er å handle hos Ditur.

Når man er kunde hos dItur, legger vi stor vekt på at du alltid får en 5-stjerners opplevelse gjennom hele prosessen. Det gjelder alt fra bestilling på vår hjemmeside, kontakt med vår kundeservice til levering og eventuell returnering. Vi gjør vår meste for å du som kunde alltid har den beste opplevelsen, når du handler hos Ditur. 

Hvis du har kjøpt noe hos Ditur, vil vi gjerne høre fra deg. Kun med feedback fra våre kunder kan vi sikre at vi alltid gjør vår beste og kun med denne feedback har vi mulighet for å forbedre oss. Vi vil sette mye pris på akkurat nettopp din feedback og den kan du enkelt og hurtig gi via Trustpilot akkurat her.

Utover den trygghet det gir å vite at mange andre kunder har været tilfredse med deres handel hos oss, kan det også gi en trygghet og sikkerhet å vite at vi som webshop er e-mærket hvilket som gir garanti for sikker og gjennomsiktig e-handel. Med e-merket er du sikret økonomisk at du gjør en trygg handel med en kontrollert webshop. 

Hos Ditur gjør vi altså en dyp ut av gode kundeopplevelser og vi har en stor fokus på en høy serviceniveau hele vejen rundt for deg som kunde. Med det store fokus på den gode kundeopplevelsen er vi altså stolte at vi har så stor feedback fra våre kunder. Kanskje vi er heldige at du er den neste?