Klokkebokser

En klokkeboks er perfekt til å oppbevare klokkene dine. Den fungerer ikke kun som beskyttelse for klokkene dine, men også som et flott interiørelement som viser frem klokkene dine på en luksuriøs og lekker måte. 

Klokkebokser

Produkter

Shop By

Pris
 1. kr295
  kr1184595
Merke
Materiale
Farge
Klokkeboks plass
Antal klokker inkludert
Type oppbevaring

Kategorier(4)

190 produkter

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Klokkebokser 

Hvordan oppbevare klokken din

Uansett om du bare eier en klokke eller en større kolleksjon er det viktig å oppbevare klokkene dine på en god og trygg måte. Dette sørger for at kvaliteten holder lenge og du unngår skade. Det finnes flere måter å gjøre dette på. Noen av alternativene er for eksempel en klokkeboks, klokke winder eller andre former for etui til klokke. Her på siden har vi flere gode alternativer til hvordan du kan oppbevare klokkene dine på en god og trygg måte som er både funksjonell og stilfull.  

 • Klokkeboks - Om du ønsker å oppbevare klokkene dine på en trygt i ditt eget hjem, men samtidig bruke klokkene som et flott interiørelement, kan du vurdere å kjøpe en klokkeboks. 
 • Klokkestativ - Med et klokkestativ kan du vise frem klokkene dine samtidig som de alltid er klar til bruk når du gjør deg klar for enhver anledning. 
 • Watch winder - Om du har en automatisk klokke er en klokke winder den perfekte måten å oppbevare den ettersom denne lille maskinen holder klokken gående selv når du ikke bruker den.  
 • Klokkerull - For deg som er glad i å reise kan det være en fordel å kjøpe en klokkerull slik at du trygt og enkelt kan ta med deg klokken din på reise. 

Hvorfor bruke klokkeboks

Når du oppbevarer klokkene dine i en klokkeeske vet du alltid hvor du har dem og trenger aldri å bekymre deg for hvor det var du la dem sist. Ta dem rett ut av boksen og klokken er klar til bruk uten noe ekstra styr når du skal gjøre deg klar. 

Vi har klokkeboks i ulike fasonger og materialer. Her kan du for eksempel finne klokkeboks i tre, sort, rødt og mer. Vi har også klokkebokser som har plass til ulikt antall klokker. Dermed velger du selv ut fra ditt behov og din smak, så uavhengig av hvor mange klokker du har i kolleksjonen din kan du finne en klokkeboks til din kolleksjon. 

Watch Winder 

I tillegg til klokkeesker har vi også klokke winders, eller watch winders. En klokke winder er en liten maskin som brukes til å automatisk holde din automatiske klokke i gang selv når du ikke bruker den. Dermed vil klokken alltid være klar til bruk. En slik klokke winder vil være spesielt nødvendig om du ikke bruker din automatiske klokke så hyppig. En klokke winder gir deg en rekke fordeler som blant annet å gi klokken din lenger levetid. 

Klokkeetui og klokkerull 

Et annet alternativ til oppbevaring av klokkene dine er en klokkerull eller etui. Dette kan være spesielt praktisk for deg som har med klokkene dine ut på reise, da er det spesielt viktig å passe på å pakke klokkene på en god måte som unngår skade. En klokkerull er perfekt til akkurat dette. Du får tak i klokkeruller som har plass til èn eller samtlige klokker og du kan praktisk ta med deg denne rullen i en bag eller koffert uten å bekymre deg for klokkekolleksjonen din på reisen. 

Se gjennom vårt utvalg av oppbevaring til klokker og sørg for å gi din kolleksjon det beste utgangspunktet for å beholde kvaliteten i lang tid. 

5