Rask levering / Prisgaranti / 99 dagers returrett

Zinvo Blade Encore

26% rabatt

Pris: kr 3.245

Specialpris kr 2.395

inkl. toll/MVA

På lager med 2 stk. tilbake!

  • Produktbeskrivelse
  • Spesifikasjoner
  • Produktomtaler
Produktbeskrivelse

Detaljer

Zinvo
Zinvo er et unikt merke basert i Los Angeles som lager herreklokker med en avansert teknikk, og som skiller seg ut i mengden. Zinvo har gjort seg bemerket internasjonalt med deres nytenkende design, Merket er dypt dedikert til håndværket deres, og de vil skape en unik opplevelse for eieren av klokkene deres. Med andre ord, så er en klokke fra Zinvo ikke bare en blant alle de andre. Den er noe for seg selv.
De beste fordeler
Hos Ditur får du alltid 99 dagers full returrett, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatch vi alle norske autoriserte forhandlere. Deretter sitter våres effektive kundeserviceteam klar til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål.
Autorisert forhandler
Ditur.no er autorisert forhandler av denne varen. Det betyr at du er sikret et 100% ekte og originalt produkt når du handler hos oss.
2 års garanti
Ditur.no er premiumforhandler, og derfor kommer denne varen med 2 års garanti. Det betyr at du i 2 år fra du mottar produktet kan reklamere på feil og mangler.
Spesifikasjoner
Generelt
Varenummer zinvoencore
EAN 763846992518
Type klokke Armbåndsur
Kjønn Herre
Merke Zinvo Zinvo er et unikt merke basert i Los Angeles som lager herreklokker med en avansert teknikk, og som skiller seg ut i mengden. Zinvo har gjort seg bemerket internasjonalt med deres nytenkende design, Merket er dypt dedikert til håndværket deres, og de vil skape en unik opplevelse for eieren av klokkene deres. Med andre ord, så er en klokke fra Zinvo ikke bare en blant alle de andre. Den er noe for seg selv.
Urverk
Urverk Mekanisk automatisk Urverket er automatisk, noe som betyr at uret ikke har noe batteri, men i stedet er drevet av den energien som oppstår når klokken bæres på håndleddet. Med et automatisk urverk får du en langtidsholdbar klokke som urkjennere setter pris på.
Gangreserve 42 timer Klokken har en gangreserve på 42 timer
Design
Farge på klokkeeske Stål
Farge på urskive Svart
Farge på bezel Svart
Farge på rem Brun
Rem Skinnrem En rem av ekte skinn av høy kvalitet.
Urkasse materiale Rustfrit stål Klokken er utført i rustfritt stål, noe som garanterer for holdbarhet og kvalitet.
Størrelse
Diameter 44 mm OBS! Ved halve eller kvarte diameter størrelse runder vi opp eller ned til nærmeste hele tall.
Tykkelse 12 mm
Funksjoner
Vannbeskyttelse 5 ATM / 50 Meter Uret er vanntett til 50 meter (5 ATM) Dette betyr at det kan tåle vannsprøyt, regn, håndvask og lignende.
Glass Safirglass Denne klokken har montert safirglass som er det sterkeste og mest motstandsdyktige glasset et ur kan ha. Glasset er ripefritt, noe som i praksis betyr at glasset ikke kan ripes. Safirglass er derfor den beste beskyttelsen til klokken din.
Datovisning Ja Klokken har datovisning, slik at du alltid har kontroll på den aktuelle datoen.
Produktomtaler
Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Skriv din egen omtale

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.