Watch Winders

I denne kategori finner du vår roterende watch winders, som virkelig presenterer dine klokker med stil og er anbefalt til dine mekaniske klokker!

Watch Winders

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr745
    kr22095
Merke
Materiale
Farge
Klokkeboks plass

50 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Watch Winders hos Ditur

Finn et stort utvalg av watch winders hos Ditur

I denne kategori finner du vår andre alternitiver til klokkeboksen. Her kan du både få fingrene i en watchwinder og en T-bar klokkeholder. Det er alltid viktig å ha en god sted til å oppbevare dine klokker, så du alltid vet hvor de er, og sikrer en flott fremvisning. Hos Ditur.no tilbyr vi alltid prisgaranti og rask levering.

 

Hva er en Watch Winder?

En watch winder er en genial måte å oppbevare dine automatiske klokker. En klokke med en automatisk klokke verk benytter bevegelser til å skape energi og derfor benytter klokken ikke batterier. Dette har selvfølgelig virkelig mange fordeler i forhold til at klokken aldri løper tør for “strøm” når du bruker den, og du slipper for å skifte batteri på klokken. De automatiske klokker har da også utfordringen at de skal benyttes for å bli ladet opp. Problemet i forbindelse ligger i at mange personer har ikke kun en klokke og godt kan like å skifte mellom klokker, og derfor vil det kunne skape problemer, hvis det er flere automatiske klokker som skal holdes i gang. Men det problem komme du til lives med en watch winder. En watch winder oppbevarer din klokke som tradisjonell klokkeboks, men er også utstyrt med “klokke beveger”, som sier at klokken blir beveget når den ligger i watch winderen.

 

Hvordan fungerer en watch winder?

En watch winder fungerer jo på den måten at det er en slags klokkeboks som kan benyttes til å oppbevare dine klokker. Den er fordelaktig til automatiske klokker. En watch winder fungerer annerledes alt etter hvilken type watch winder, som du er interessert i. Noen watch winders kjører utelukkende på batterier, noen kører på el med en ledning og andre watch winders kan benytte seg av en kombinasjon av begge. Hos Ditur har vi et stort utvalg av watch winders, som fungerer som batterier, ledning og begge deler, så du kan trygt finne din nye watch winder hos oss. 

 

Watch Winders fra de største merker

Det er ikke ligegyldigt hvilken merke, som din watch winder kommer fra. Derfor har vi et stort utvalg av Watch Winders fra store merker, som Wolf og Leanchi. Uansett, har vi også produceret vår egen versjon av en watch winder som kommer til virkelig økonomiske priser og høy kvalitet. Derfor kan du finne den helt riktige watch winder til dine behov. 

 

Watch Winders med plass til mellom 1-8 klokker

Vet du ikke hvilken størrelse Watch Winder, som passer til dine behov? Så kan vi hjelpe deg her. En watch winder er primært fordelaktig for de automatisk klokker. Derfor skal du bruke en watch winder, som har plass til den mengde automatiske klokker som du har. Dette varier mye fra person til person, og derfor har vi watch winders, hvor det er plass til mellom 1-8 klokker i vår sortiment, så du kan finne den helt riktige størrelsen til din sortiment.

Prisgaranti og rask levering på watch winders

Hos Ditur.no finner du prisgaranti på alle våre watch winders. Det betyr, hvis du finner den samme watch winder til en billigere pris (ikke på salg), matcher vi gladelig den prisen. Vi holder øyen åpen på konkurransen så vi kan gi deg den best mulige prisen. Du kan lese mer om vår prisgaranti her.

Har du noen spørsmål til våre watch winders? Eller har du bruk for litt hjelp? Så er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice her eller på email: [email protected]

Du kan også ringe vår kunderservice +45 60 57 07 35 eller finn oss på Facebook.

2