Watch Trays

Mangler du en elegant og sikker måte å oppbevarer dine klokker på? Så er en watch roll en opplagt valg

Watch Trays

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr435
    kr4295
Merke
Materiale
Farge
Klokkeboks plass

22 produkter

Kjempe utvalg av Watch Rolls hos Ditur

Mangle du en elegant og sikker måte å oppbevarer dine klokekr på? Så er en Watch Roll en opplagt valg. På den måten behøver du ikke gjemme din klokke vekk i en skuff, hvor de risikerer å få unødige ridser. Vis stolt dine flotte klokker frem med en flott Watch Roll. 

Oppbevaring av klokker når du er på farten med watch rolls

En watch roll har andre fordeler enn at det er en dekorativ måte å oppbevare dine klokker på. Med en watch roll, så blir det faktisk mulig for deg å oppbevare flere klokker når du skal reise. Hvis du nå skal på ferie, så vil du ikke kunne en enkel klokke med. Derfor vil en watch roll være den opplagte oppbevaring å ha med til dine klokker. En watch roll fyller ikke spesielt mye, og kan gjøre det mulig for deg å ha flere klokker med uten å risikere ridser opp klokken under transporten. Samtidig er en watch roll som sagt også en virkelig dekorativ måte å oppbevare dine klokker på, som du sagtens kan inkludere i din indretning der hjemme.

Hvorfor har du bruk for en watch roll?

De fleste av oss ligger våre klokker på nattbord eller i skapet, når vi tar vår klokke av. Det blir sjeldent et problem, hvis klokken har sin faste plass - og du er forsiktig, når du tar det av og på.

Men det er dessverre også lett å ridse klokken, hvis det hurtigt skal flyttes eller faller på gulvet. Med en watch roll får du et sted, hvor du kan fremvise din klokke og unngå ridser og uhell. Ligegyldigt om det er klokke fra Daniel Wellington, Tommy Hilfiger, Seiko, Jaguar, Hugo Boss, Armani, eller Casio,

Sikker oppbevaring av dine klokker med watch rolls

Med en watch fra Ditur er du garantert sikker og stilfull oppbevaring av dine klokker. Så unngår du dumme ridser, som kan oppstå på nattbordet eller hvor du legger din klokke, når du ikke har det på. Vår watch rolls få med plats helt opp til 8 klokker, så du trygt kan samle på dem alle.

Finn din nye watch roll til en god pris

Hos Ditur går vi opp i å selge oppbevaringsløsninger til klokker til gode priser. Vi er konkurrencedygtige og vil gjerne være med til å gjøre flotte klokker og watch rolls til noe all kan få glede av.

Derfor vil du ofte finne watch rolls på tilbud, som er av høy kvalitet og flott design.

Hos Ditur fokuserer vi oss på at våre kunder blir tilbudt de sterkeste priser på markedet. Uansett er vår kundeservice med top kundetilfredshet!

Vi går etter å ha de beste priser, men skulle du mot forventning finne en klokke til en billigere pris, enten i en fysisk dansk detail butikk eller på en dansk webshop, skal du bare kontakte oss.

1