Vekkerklokker

Her finner du vårt store utvalg av vekkerklokker i både kvalitet og lekkert design.

Vekkerklokker

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr215
    kr1095
Merke
Urverk
Diameter
Materiale
Farge
Type klokke

17 produkter

Vekkerklokke fra Ditur

Sliter du med å stå opp om morgenen? Eller har du en uvane av å bruke alarmklokken på mobilen og sjekke mobilen både før du legger deg og med en gang du våkner? Det finnes mange gode grunner til å skaffe seg en vekkerklokke. 

En vekkerklokke kan kanskje være en spesielt god ide for de som sover tungt og trenger litt ekstra hjelp med å komme seg opp om morgenen, men er også flott for deg som vil våkne behagelig. Skap et mer komfortabelt miljø å sove i og unngå alle distraksjonene fra mobilen din. En vekkerklokke kan også være flott interiør til soverommet. 

Vi har både digitale og analoge vekkerklokker i flere ulike flotte design og farger. Se gjennom vårt utvalg og bruk filtre for å sortere klokkene etter pris, merke, farge og mer. Her har vi både moderne og mer gammeldags og retro vekkerklokke. Det finnes alarmer for deg som sover tungt og trenger høy lyd for å komme deg opp, men også for deg som ønsker en mer behagelig vekkerklokke. 

Hvorfor bruke vekkerklokke i stedet for mobil  

Å bruke vekkerklokke på mobilen virker kanskje praktisk. Faktumet er dog at å sove med mobilen like ved deg kan tukle med søvnen og gjøre at du sover dårligere, selv om du setter den på lydløs mens du sover. Det beste er å legge mobilen helt vekk før du legger deg og fokusere på å få en god natts søvn. Sett heller en alarmklokke på nattbordet, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å våkne i tide. 

Mange av oss har desutten fått den uvanen at mobilen er det siste man ser på før man legger seg, og det første man ser på om morgenen. Å sjekke mobilen med en gang du våkner kan gjøre deg ulykkelig. Å få servert en overveldende mengde med informasjon fra tidlig på morgenen, kan føre til unødvendig stress. Dette kan lett unngås. Med en vekkerklokke kan du skape bedre og mer sunnere søvnvaner hvor mobilskjermen og de store mengdene med informasjon fra internett ikke behøver å ta del i kvelds- og morgenrutinen din.

Vekkerklokke som interiør

En vekkerklokke har ikke bare den funksjonen å vekke deg og vise hva klokken er. Klokken kan også fungere som et flott interiør i hjemmet ditt - enten du plasserer den på nattbordet eller som en alarmklokke på kjøkkenet. 

DitUr har et bredt utvalg når det kommer til både farge, modell og merker som blant annet Karlsson og Arne Jacobsen

Uansett hvilken vekkerklokke du ser etter er du sikret 99 dagers returrett, dag til dag levering og prisgaranti når du handler hos DitUr. 

 

1