Veggklokker I Tre

Trenger veggene der hjemme en ansiktsløft? Så er et veggklokke i tre den riktige løsning til å gi varme og dybde i rommet!

Veggklokker I Tre

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr365
    kr3845
Merke
Urverk
Diameter
Glass
Farge på klokkeeske
Farge på urskive
Materiale
Farge
Type klokke

40 produkter

Veggklokker i tre hos Ditur

Stort utvalg av veggklokker i tre hos Ditur

Et veggklokker er en populær “accessory” til å pynte hjemmet med. Det skyldes at et veggklokke er både virkelig eklusiv i design og sender et mer sofistikeret og stilfull uttrykk i hjemmet. En av de helt store fordeler ved et veggklokke er, at det ikke løper noen vegne, så du alltid har et sted i hjemmet - som viser klokken - og selv om det gått i stå, så viser det stadig klokken korrekt to ganger i døgnet. Likesom i hjemmet behøver du ikke lete vilt og bredt etter din nye veggklokke for du finner det her på siden.

Trenger veggene der hjemme en ansiktsløft, eller vil du bare holde styr på tiden, når du er i kjøkkenet eller stuen? Eller kanskje begge deler? Så er et veggklokke i tre den helt riktige løsning til deg!

Veggklokker til enhver smak

I vår sortiment kan du finne de mere klassisk veggklokke i tre med tal, der vil kle enhver hjem akkurat som du kan finne de mere annerledes veggklokker med synlige tannhjul og romertall, hvis du vil gjerne skille deg litt ut. Uansett hvilken design, du er på utkikk etter, er det god sjanse for å finne din neste veggklokker i tre hos DItur.dk

Veggklokker i tre fra de største merker

Hos Ditur vet vi godt at merket på din veggklokke har en kjempe betydning. Mange personer forbinder med høy kvalitet og flotte designs, og de skal derfor også ha muligheten, for å få et veggklokke fra den merket som de ønsker. Derfor har vi hos Ditur en stor utvalg av veggklokker fra alle de største merker på markedet. Du kan finne merker som: Karlsson, Seiko, Huygens, J-line og mange flere! Utover har vi hos Ditur også selv valgt å producerer veggklokker i tre. Det har vi valgt fordi vi ønsker å tilbyde vår kunder noen tre veggklokker i virkelig høy kvalitet til virkelig lave priser, hvilket er mulig gjennom oss, fordi vi har skåret de fordyrende mellomledd vekk. Derfor kan du finne en veggklokke i tre fra akkurat nettopp det merket du prefererer. 

Finn både store og små veggklokker i tre hos oss

Hos Ditur kan du finne tre klokker i mange forskjellige størrelser. Vi vet nemlig godt at det er veldig forskjellige fra person til person hvilken type veggklokke, som brukeren har preferanse for. Derfor kan du finne vår tre veggklokker i størrelser fra mellom 22 cm i diameter til 110 cm i diameter. Derfor kan du finne en tre veggklokke i li precis den størrelsen som passer til din smak, og til dit hjem hos oss.

Prisgaranti og rask levering på tre veggklokker

Hos Ditur.dk finner du prisgaranti på alle våre veggklokker. Det betyr, hvis du finner det samme veggklokken til billigere pris (ikke på tilbud) matcher vi den prisen. Vi holder øye med konkurrenter så vi kan gi deg den best mulige prisen. Du kan lese mer om vår prisgaranti her.

Har du noen spørsmål til våre veggklokker? Eller har du bruk for litt hjelp? Så er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefonen 60 57 07 35. Du kan også finne oss på Facebook.

1