Valentines Day

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr365
    kr10295
Kjønn
Merke
Urverk
Diameter
Glass
Vannbeskyttelse
Farge på klokkeeske
Farge på urskive
Farge på bezel
Farge på rem
Rem
Energi
Gangreserve
Funksjoner
Urkasse materiale
Dekorasjon
Klokkerembredde
Materiale
Farge
Type klokke
Längd
Type smykker
Klokkeboks plass

Kategorier(2)

74 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Valentinsdag 2022

Finn den perfekte Valentinsdag gave her hos Ditur. På Valentinsdag feirer vi kjærlighet og vi feirer hverandre. Derfor er det også tradisjon for at vi viser vår kjærlighet til hverandre med gaver og romantikk.

Men for mange kan det kanskje godt være vanskelig å finne den helt riktige Valentinsdag gaven. Hvis du gjerne vil utover klicheerne om sjokolade og blomster til Valentinsdag er hjelpen klar. La deg inspirere av vår utvalg her på siden hvor du både kan finne Valentinsdag gaver til ham og henne.

Her kan du finne flotte klokker, fine smykker og mange andre ting. Alt sammen noe, som vil utgjøre en dejlig Valentinsdag gave, som din store kjærlighet vil kunne nyte i mange år fremover.

Den perfekte valentinsdag gave til både ham og henne

Uansett om du skal finne noe til mannen eller kvinnen i ditt liv, kan du finne den perfekte Valentinsdag gave til henne eller ham her hos Ditur. Vi har et stor utvalg av klokker, smykker og accessories, som vil være den perfekte Valentinsdag gave til den store kjærlighet i ditt liv.

Valentinsdag gave til han

Har du det vanskelig med å finne den perfekte Valentinsdag gave til han? Så er vi klar med hjelpen. Inde på undersiden kan du finne et utvalg av vores bestsellers og beste tilbud, så du enkelt kan finne årets gave til kjæresten, mannen eller en annen, som li fortjener det.

Menn kan nemlig godt være vanskelig å finne gaver til. Men med en lekker herreklokker, et part smarte solbriller eller en sofistikeret fyldepen, vil du nesten med sikkerhet gi en Valentinsdag gave til han du elsker, som han vil sette stor pris på. 

Valentinsdag gave til henne

Når du skal finne den perfekte Valentinsdag gave til henne, kan du finne noen riktig gode muligheter her hos Ditur. Man sier jo, at smykker er en kvinnes beste venn. Og hos Ditur kan du finne et stort sortiment av fine smykker.

Utover våres store utvalg av smykker, kan du bl.a. også finne fine dameklokker og smarte accessories. Derfor føler vi oss sikre på at du kan finne en fremragende Valentinsdag gave til henne som er kjærligheten i ditt liv.

Historien om Valentinsdag

Valentins dag feires alltid den 14. februar og er kjent som dagen hvor kjærligheten blir feiret. Valentinsdag i 2022 faller således på en mandag.

Motsatt hva mange kanskje tror, er det faktisk en dag med en lang historie som strekker seg helt tilbake til Romerriket.

“Helligdagen” ble nemlig innført tilbake i omkring år 500, og var oppkalt etter den romerske presten Valentin. Historien sier, at da datidens romerske soldater ble forbudt å gifte og forlove seg, modsatte Valentin dette, og fortsatte ufortrødent med å vie unge romerske soldater. Det betydde da, at han første ble arrestert og senere henrette med halshugning. Ouch!

Hans henrettelse fant sted den 14. februar, hvorfor det fremadrettet blev dagen, hvor man 

ærede han og hyllede kjærligheten. Etter præst Valentins døde, ble han udnævnt til helgen som Sankt Valentin av den romersk-katolske kirke, hvilket også er grunnen til at man noen steder kaller dagen for Sankt Valentinsdag.

Kjøp din Valentinsdag gave enkelt og sikkert hos Ditur

Du kan enkelt og sikkert kjøpe din Valentinsdag gave online hos Ditur. Vi har alltid prismatch på våre klokker og smykker, rask levering, 99 dagers returrett og hele 2 års garanti. Overordnet sett, prøver vi hele tiden på å skape den best mulige kjøp opplevelsen.

Heldigvis forteller over 40.000 anmeldelser og en rating på 4.8 på Trustpilot at vi gjør noe riktig. Hvis du har noen spørsmål, er du mere enn velkommen til å kontakte vår kundeservice på [email protected] eller +45 60 57 07 35.

Kjøp din Valentinsdag gave hos Ditur i dag

 

2