Ditur Klokkeverktøy til batteriskifte bagkasse åpner

60% rabatt

Pris: kr 149

Specialpris kr 59

inkl. toll/MVA

På lager

  • Produktbeskrivelse
  • Spesifikasjoner
  • Produktomtaler
Produktbeskrivelse

Detaljer

Klokkeverktøy batteriskifte bak kasse åpner

Denne verktøy til din klokke kan åpne bak kassen på klokken som ikke har skrue bak kasse - er din bak kasse glatt uten huller til skruer eller annen teknikk, så er dette verktøy den beste løsning til å få det åpnet og skiftet batteriet til en ny.

Har du bruk for yderligere verktøy til eksempelvis skifte av batteri, spring bar eller andre så se vår andre verktøyer til klokker her.

Ditur
Ditur sørger for å selge produkter av høy kvalitet til en lav pris. For å sikre kvalitet har Ditur selv stått for design- og produksjonsprosessen for flere produkter, slik at det sikres et kvalitetsprodukt til veldig rimelige priser.
De beste fordeler
Hos Ditur får du alltid 99 dagers full returrett, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatch vi alle norske autoriserte forhandlere. Deretter sitter våres effektive kundeserviceteam klar til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål.
Autorisert forhandler
Ditur.no er autorisert forhandler av denne varen. Det betyr at du er sikret et 100% ekte og originalt produkt når du handler hos oss.
2 års garanti
Ditur.no er premiumforhandler, og derfor kommer denne varen med 2 års garanti. Det betyr at du i 2 år fra du mottar produktet kan reklamere på feil og mangler.
Spesifikasjoner
Generelt
Varenummer KXD0288
EAN 5740002796611
Tilbehør Klokkeverktøy
Merke Ditur Ditur sørger for å selge produkter av høy kvalitet til en lav pris. For å sikre kvalitet har Ditur selv stått for design- og produksjonsprosessen for flere produkter, slik at det sikres et kvalitetsprodukt til veldig rimelige priser.
Design
Materiale Rustfrit stål
Farge Oransje
Produktomtaler

Andre kunders anmeldelse af produktet

Lett å bruke
Billig verktøy, men du må bare være klar over at det bare fungerer for de klokkene hvor bakboksen kan åpnes. Så videoen din og derfra kunne se at min kunne åpne seg.
Translated by Google Julie - 28. april 2022

Skriv din egen omtale

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.