Modelserie

Tommy Hilfiger Ari 1781978

kr 2.645
inkl. toll/MVA

På lager

  • Produktbeskrivelse
  • Spesifikasjoner
  • Produktomtaler
Produktbeskrivelse

Detaljer

Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger høres kjent ut for mange, og det er det god grunn til. Tommy Hilifiger er nemlig et av verdens største motehus, og helt siden 1984, da Thomas Hilfiger stiftet merket i New York, har de stått for moderne design inspirert av de nyeste trendene. Deres kolleksjon av klokker er ingen unntakelse, og det ikoniske motehuset klarer å forene design og kvalitet med et moderne resultat.

Hos Ditur.no finner du et av Norges største utvalg av Tommy Hilfiger-klokker til både menn og kvinner.
De beste fordeler
Hos Ditur får du alltid 99 dagers full returrett, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatch vi alle norske autoriserte forhandlere. Deretter sitter våres effektive kundeserviceteam klar til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål.
Autorisert forhandler
Ditur.no er autorisert forhandler av denne varen. Det betyr at du er sikret et 100% ekte og originalt produkt når du handler hos oss.
2 års garanti
Ditur.no er premiumforhandler, og derfor kommer denne varen med 2 års garanti. Det betyr at du i 2 år fra du mottar produktet kan reklamere på feil og mangler.
Spesifikasjoner
Generelt
Varenummer 1781978
EAN 7613272300421
Type klokke Armbåndsur
Kjønn Dame
Merke Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger høres kjent ut for mange, og det er det god grunn til. Tommy Hilifiger er nemlig et av verdens største motehus, og helt siden 1984, da Thomas Hilfiger stiftet merket i New York, har de stått for moderne design inspirert av de nyeste trendene. Deres kolleksjon av klokker er ingen unntakelse, og det ikoniske motehuset klarer å forene design og kvalitet med et moderne resultat. Hos Ditur.no finner du et av Norges største utvalg av Tommy Hilfiger-klokker til både menn og kvinner.
Urverk
Urverk Kvarts urverk Urverket er kvarts, noe som betyr at det er batteridrevet. Et kvartsurverk er enkelt å vedlikeholde og sørger for nøyaktig tid.
Design
Farge på klokkeeske Gull
Farge på urskive Gull
Farge på bezel Rosagull
Farge på rem Gull
Rem Lenke En flott kvalitetslenke. Lenken kan enkelt tilpasses, slik at den passer til håndleddet ditt. Verktøy for tilpasning av lenken kan tilkjøpes.
Urkasse materiale Rustfrit stål Klokken er utført i rustfritt stål, noe som garanterer for holdbarhet og kvalitet.
Størrelse
Diameter 38 mm OBS! Ved halve eller kvarte diameter størrelse runder vi opp eller ned til nærmeste hele tall.
Klokkerembredde 18 mm
Egenskaper
Glass Mineralglas Klokken har herdet mineralglass, noe som betyr at glasset har gjennomgått en varmebehandling for å gjøre det motstandsdyktig mot riper. I løpet av denne prosessen har glasset dessuten blitt bruddsikkert, noe som minsker risikoen for at glasset kan gå i stykker.
Type lås Foldelås
Funksjoner Kronografer
Produktomtaler

Andre kunders anmeldelse af produktet

Elegant klokke
Virkelig en vakker klokke med mange fine detaljer! Jeg elsker at den har kronografer, jeg bruker dem ofte selv! 10 av 10 herfra :)
Translated by Google Sonya Laursen - 20. mai 2022
Anmeldelsen er oprindeligt lavet på Ari 1781977
WAUW
Det er og forblir min favorittklokke! Klassisk design med så mange fine detaljer. Synes kvaliteten er god, og det er en pris du kan betale! Jeg synes alle bør vurdere dette!
Translated by Google Charlotte Pallesen - 20. mai 2022
Anmeldelsen er oprindeligt lavet på Ari 1781976
Favoritt!
Så vanvittig vakker og deilig klokke! Rått og feminint på samme tid! Gjelder alle metaller så det er ingen begrensninger i smykkestyling!
Translated by Google Cecilie - 20. desember 2021
Anmeldelsen er oprindeligt lavet på Ari 1781976
Så bra
Virkelig fin klokke. Elsker den støvblå urskiven sammen med rosegullkransen. Fin å ha på og enkel å justere. Dog litt slitsomt å sette dag og dato
Translated by Google Emilie - 13. desember 2021
Anmeldelsen er oprindeligt lavet på Ari 1781976

Skriv din egen omtale

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.