Tommy Hilfiger Pippa 1781921

15% rabatt

Pris: kr 1.945

Specialpris kr 1.645

inkl. toll/MVA

Utsolgt

  • Produktbeskrivelse
  • Spesifikasjoner
  • Produktomtaler
Produktbeskrivelse

Detaljer

Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger høres kjent ut for mange, og det er det god grunn til. Tommy Hilifiger er nemlig et av verdens største motehus, og helt siden 1984, da Thomas Hilfiger stiftet merket i New York, har de stått for moderne design inspirert av de nyeste trendene. Deres kolleksjon av klokker er ingen unntakelse, og det ikoniske motehuset klarer å forene design og kvalitet med et moderne resultat.

Hos Ditur.no finner du et av Norges største utvalg av Tommy Hilfiger-klokker til både menn og kvinner.
De beste fordeler
Hos Ditur får du alltid 99 dagers full returrett, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatch vi alle norske autoriserte forhandlere. Deretter sitter våres effektive kundeserviceteam klar til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål.
Autorisert forhandler
Ditur.no er autorisert forhandler av denne varen. Det betyr at du er sikret et 100% ekte og originalt produkt når du handler hos oss.
2 års garanti
Ditur.no er premiumforhandler, og derfor kommer denne varen med 2 års garanti. Det betyr at du i 2 år fra du mottar produktet kan reklamere på feil og mangler.
Spesifikasjoner
Generelt
Varenummer 1781921
EAN 7613272273725
Type klokke Armbåndsur
Kjønn Dame
Merke Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger høres kjent ut for mange, og det er det god grunn til. Tommy Hilifiger er nemlig et av verdens største motehus, og helt siden 1984, da Thomas Hilfiger stiftet merket i New York, har de stått for moderne design inspirert av de nyeste trendene. Deres kolleksjon av klokker er ingen unntakelse, og det ikoniske motehuset klarer å forene design og kvalitet med et moderne resultat. Hos Ditur.no finner du et av Norges største utvalg av Tommy Hilfiger-klokker til både menn og kvinner.
Urverk
Urverk Kvarts urverk Urverket er kvarts, noe som betyr at det er batteridrevet. Et kvartsurverk er enkelt å vedlikeholde og sørger for nøyaktig tid.
Design
Farge på klokkeeske Gull
Farge på urskive Gull
Farge på bezel Gull
Farge på rem Gull
Rem Meshlenke En meshlenke av høy kvalitet. Meshlenken er enkel å tilpasse, slik at den passer perfekt til nettopp ditt håndledd. Meshlenken føles behagelig rundt håndleddet og er samtidig ytterst holdbar.
Urkasse materiale Rustfrit stål Klokken er utført i rustfritt stål, noe som garanterer for holdbarhet og kvalitet.
Størrelse
Diameter 35 mm OBS! Ved halve eller kvarte diameter størrelse runder vi opp eller ned til nærmeste hele tall.
Tykkelse 8 mm
Vekt (uten emballasje) 52 g
Funksjoner
Vannbeskyttelse 3 ATM / 30 m Uret er vanntett ned til 30 meter (3 ATM). Det betyr at det kan tåle vannsprut, regnvær, håndvask mm., men ikke svømming eller andre vannaktiviteter.
Glass Mineralglas Klokken har herdet mineralglass, noe som betyr at glasset har gjennomgått en varmebehandling for å gjøre det motstandsdyktig mot riper. I løpet av denne prosessen har glasset dessuten blitt bruddsikkert, noe som minsker risikoen for at glasset kan gå i stykker.
Type lås Glidelås
Produktomtaler

Andre kunders anmeldelse af produktet

Mange detaljer
Denne klokken er så fin. Alle de flotte detaljene gjør dette til en av mine favoritter! I tillegg kan den tilpasses mine små håndledd
Translated by Google Maria Clausen - 20. mai 2022
Anmeldelsen er oprindeligt lavet på Pippa 1781920
Vakker klokke!!
Denne klokken er så vakker! Elsker den myke mesh-stroppen, den sitter så fint rundt håndleddet.
Translated by Google Jenna Bendixen - 20. mai 2022
Anmeldelsen er oprindeligt lavet på Pippa 1781920

Skriv din egen omtale

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.