Store Veggklokker

Veggklokker har ikke kun den viktigste funksjon med å vise hva klokken er, men også å uttrykke en stil.

Store Veggklokker

Produkter

Shop By

Pris
  1. kr335
    kr7495
Merke
Urverk
Diameter
Farge på urskive
Funksjoner
Materiale
Farge
Type klokke

92 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Store veggklokker til din hjem

Veggklokker har ikke kun den viktige funksjon med å vise hva klokken er - det kan også uttrykke din personlige stil. Uansett om du er til minimalistiske veggklokker med få detaljer eller et klassisk veggklokke i tre med tal. En veggklokke kan med andre ord komplimentere stilen i ditt hjem.

Hos Ditur har vi samlet de flotteste veggklokker, hvor vår utvalg teller veggklokker fra anerkjente merker som Seiko, Karlsson, Tidsløs og ikke minst danske Arne Jacobsen. Det er med andre ord lidt til enhver smak.

Du finner forskjellige størrelse veggklokker på siden her, hvor de minste måler 27 cm. i diameter, og de største måler 90 cm i diameter. 

Gå på oppdagelse i vår stor sortiment og finn det veggklokken som passer best til ditt hjem.

Hvis veggklokken allikevel ikke skulle falle i din smak, er du som alltid sikret 90 dagers returrett, akkurat som du får rask levering og prisgaranti.

Store veggklokker med prisgaranti og rask levering

Hos Ditur.dk finner du prisgaranti på alle våre veggklokker. Det betyr, hvis du finner det samme veggklokken til en billigere pris (ikke på tilbud) matcher vi den prisen. Vi holder også løpende øye med konkurrenter, så vi kan gi deg den best mulige pris. Du kan lese mere om vår prisgaranti her:

Har du spørsmål til vår store veggklokker? Eller har du bruk for litt hjelp? Så er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefonen 60 57 07 35. Du kan også finne oss på Facebook.

3