Ditur watch box incl. 2 watches wood KXD0497

73% rabatt

Pris: kr 7.345

Specialpris kr 1.945

inkl. toll/MVA

På lager

Se klokker fra den inkluderte samlingen her
  • Produktbeskrivelse
  • Spesifikasjoner
  • Produktomtaler
Produktbeskrivelse

Detaljer

Pakketilbud!

Her får du en pakkeløsning til en ekstraordinær god pris. Du kan fritt velge mellom +400 utvalgte klokker!En klokkeboks er en forsvarlig og elegant måte å oppbevare dine klokker på. Ved å velge denne pakketilbud får du både klokker og klokkeboks med i kjøpet.
Vi gjør oppmerksom på at klokkene blir sendt i klokkeeksen og ikke i separate esker.

Sånn gjør du det.

Du legger klokkeesken i kurven. Heretter dukker en tekstboks opp hvor du skal trykke på “Velg x antall klokker”. Når du har valgt det siste klokken skal du gå til kassen hvor din rabatt automatisk blir trukket fra.OBS: Hvis ovenstående fremgangsmåte ikke virker skal du legge klokkeesken i kurven og deretter finne klokkene via linket her.

Ditur
Ditur sørger for å selge produkter av høy kvalitet til en lav pris. For å sikre kvalitet har Ditur selv stått for design- og produksjonsprosessen for flere produkter, slik at det sikres et kvalitetsprodukt til veldig rimelige priser.
De beste fordeler
Hos Ditur får du alltid 99 dagers full returrett, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatch vi alle norske autoriserte forhandlere. Deretter sitter våres effektive kundeserviceteam klar til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål.
Autorisert forhandler
Ditur.no er autorisert forhandler av denne varen. Det betyr at du er sikret et 100% ekte og originalt produkt når du handler hos oss.
2 års garanti
Ditur.no er premiumforhandler, og derfor kommer denne varen med 2 års garanti. Det betyr at du i 2 år fra du mottar produktet kan reklamere på feil og mangler.
Spesifikasjoner
Generelt
Varenummer KXD0497
Type oppbevaring Urboks inkl. klokker
Merke Ditur Ditur sørger for å selge produkter av høy kvalitet til en lav pris. For å sikre kvalitet har Ditur selv stått for design- og produksjonsprosessen for flere produkter, slik at det sikres et kvalitetsprodukt til veldig rimelige priser.
Design
Materiale Tre
Farge Svart
Foring Velour
Foringsfarve Beige
Låsfarve (opbevaring) Stål
Rude (opbevaring) Plexiglas
Låsmateriale (opbevaring) Rustfrit stål
Størrelse
Dimensjoner (cm) 35 x 20 x 8
Funksjoner
Klokkeboks plass 12 klokker
Antal klokker inkludert 2
Produktomtaler
Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Skriv din egen omtale

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.