Auxere Stålring med firkantet sort sten-60

61% rabatt

Pris: kr 295

Specialpris kr 114

inkl. toll/MVA

På lager

* Påkrevde felt

Pris: kr 295

Specialpris kr 114

  • Produktbeskrivelse
  • Spesifikasjoner
  • Produktomtaler
Produktbeskrivelse

Detaljer

Auxere lager produkter i sterk kvalitet til veldig fornuftige priser til glede for Diturs mange kunder. Auxere har blant annet en stort utvalg av forskjellige typer smykker og man kan gjøre en god handel hvis man er til value-for-money prinsippet.
De beste fordeler
Hos Ditur får du alltid 99 dagers full returrett, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatch vi alle norske autoriserte forhandlere. Deretter sitter våres effektive kundeserviceteam klar til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål.
Autorisert forhandler
Ditur.no er autorisert forhandler av denne varen. Det betyr at du er sikret et 100% ekte og originalt produkt når du handler hos oss.
2 års garanti
Ditur.no er premiumforhandler, og derfor kommer denne varen med 2 års garanti. Det betyr at du i 2 år fra du mottar produktet kan reklamere på feil og mangler.
Spesifikasjoner
Generelt
Varenummer KXD0469
Type smykker Ringer
Kjønn Herre
Merke Auxere Auxere lager produkter i sterk kvalitet til veldig fornuftige priser til glede for Diturs mange kunder. Auxere har blant annet en stort utvalg av forskjellige typer smykker og man kan gjøre en god handel hvis man er til value-for-money prinsippet.
Design
Materiale Rustfrit stål
Farge Sølv
Produktomtaler
Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Skriv din egen omtale

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.